68 City Clinical Hospital, Oroszország, Moszkva, shkuleva utca, ház 4 - értékelés, értékelés,
Egy stroke után nyerte vissza. Az orvosok gondoskodnak, a szoba normális, minden tiszta, a tisztítás minden napján. Általában táplálták, elég volt az élelmiszer, de a házias ételek mindig jobbak.
Nagyon lenyűgözött a kezelőorvos, akinek pontos neve sajnos nem emlékszik, naponta többször látogatott, mindig részletesen kérdezte az egészségemet. A nővérek mézje mindig udvarias volt.
Gyönyörű terület, ami jó jár a szeretteivel.
Általában a kórház benyomások pozitívak.
Tisztaság, javítás, kényelem
Legutóbb már a lehetőséget, hogy látogassa meg ezt a szörnyű kórházi (Urológiai). Amikor megkapja a súlyosan beteg személy (akut fájdalom.) A kórház nem akarta, hogy bármilyen segítséget, nem is ajánlkozott néhány vagy fájdalomcsillapító és 5 órán keresztül csak kínozta. Mivel a faji előítéletek, az orvosok, hogy egy személy, egy haldokló feltétel nem újjáéledt, és tolerálja a faragatlan hozzáállás (szakállas) helyettes orvos, és az egész idő alatt a beteg a hideg folyosón. Sajnos, mivel az idegek nem azonnal felhívta a figyelmet arra a megállapításra, ahol otmazatsya magukat, hogy enyhíti a felelősség feltüntetett összegek eltérőek (állítólag hozott egy tökéletesen egészséges és fájdalommentes fő). Gondatlanság miatt, és nem vállal felelősséget az úgynevezett „orvosok” ember halt meg (((Az ember nem rendezi a kórházi disznóól, ahol van néhány sertést. Vigyázz magadra és szeretteit.
Hálát adok a 68 Moszkvai Kórház traumatológiai osztályának teljes munkatársainak. Nemcsak a sebészeti ellátás minősége, hanem az e csoport jól összehangolt munkája, a tisztaság és a rend, a felelősség és a betegek iránti érzékenység! Köszönöm a kedvességet és gondosságot, az együttérzést és a kegyelmet! osztály, Yuri Petrovich Kavetsky - csodálatos orvos és tehetséges vezető! Köszönet az irodája kiváló szervezésének!
A terápiás osztályról akarok írni, csak HORROR. Az orvosok gondatlan med.sestry „Nem”, az a hozzáállás, hogy a beteg szörnyű. Nagyanyám hozta mentő a 68 kórház kritikus állapotban, tartotta a folyosón egy fél nap, a diagnózis nem volt egy hétig fel az egyik napos várakozás, hogy az orvos 9:00, bár orvost hívott, mert a súlyos fájdalom a területen hasi görcsök, minden nagymamám szenvedett 9-00 at 14-30. Kétszer hívtam az ügyeletes orvos személyesen (elfelejtettem megkérdezni a nevét, a fiatal lány, fekete hajú), amelynek ez nekem elég élesen és dühösen azt mondta, hogy a ruha később. Általában ez borzalmas.
A nagymamám meghalt ebben a kórházban. Miközben a neurológiában feküdt a kórházban, belsejéből láttam az egész "konyhát". A személyzet egyike sem fog illeszkedni, és még csak addig nem iszol, amíg fizet. A KT készülékek meghibásodtak, mert nem mutatnak eredményt - a páciens képének megfelelően minden rendben van! Amikor a nagymama nagyon beteg lett, ragaszkodtunk ahhoz, hogy hívják az újraélesztőt, ezért vártam 2 órát és 40 percet! Ezzel a nagymamájával egyre rosszabbodott, a nyomás alatt álló orvos felhívta őket, és megkértek, hogy jöjjenek. Amikor a reanimatológus megdöbbent, hogy megjelent, megállapította, hogy nagymamáját nem lehet megmenteni. Nincsenek szavak. Isten ne tegye oda.
a bol'nche nem, aki nem gondoskodik a betegek zabeyvayut egyáltalán.
A lábán lévő "kúpok" megjelentek az iskolában, ez egy öröklődés. Azt gondoltam, hogy a megfelelő cipőkkel és gyakorlatokkal kijavíthatók, de nem mindent úgy kezelnek. Így mentem a műtétbe, hogy elkerüljem a még súlyosabb következményeket.
Nagy köszönetet szeretnék mondani dr. Mazalovnak, aki velem működött. Nagyon profi sebész, mindent jól csinált, gyönyörűen, nagyon szépen, nagyon gyorsan. Doktor, hála neked, először láttam szépen a lábamat !!
Miután interneten olvastak a rémségekről, a fájdalmakról és a kórházakról - nem tudod, mit döntesz, még fekszel és meghal. De lehetetlen, olyan, mintha velem együtt élnék, és bár a lábam nem bántott, fájdalmas volt rájuk nézni. Általában elmentem látni orvos Mazalovot egy konzultációra. Készített egy roentgenet, minden operatív módon, minden megnyílt. Nagyon tetszett, hogy Alexei Vitalievics beszél a műveletekről. Általában bizalmat kelt.
Mégis, a műtéthez megijedtem, még mindig a gerinc anesztézia, a lábam nem érzi magát, de ott vágtak valamit, ez ijesztő. És azt mondták, hogy a fájdalom, amikor az érzéstelenítés elindul, vad. De az orvos mindent nagyon jól és nagyon szépen megtett, csak egy nap fájlt, akkor tudtam mozogni, és nagyon hálás vagyok Alexei Vitalievich Mazalovnak az elvégzett munkához!
Nagyon jó benyomást kelt az osztályról és az orvosokról. Zhenya egy operációt végzett a lábszárak valgus deformitásaival kapcsolatban, és szinte minden nap meglátogatták, hogy ételt, könyveket és dolgokat hoztak. Az iroda csendes, a nővérek udvariasak, az orvosok még a hatalmas foglalkoztatás ellenére is megválaszolnak kérdéseket.
Természetesen nem kívánok ilyen problémákat a lábamnál, de ha igen, akkor a 68-as kórházban lévő lábápolás részlege nagyon jó, professzionális orvosokkal és normál körülmények között.
Egy undorító benyomás az orvos (MRI) Davydenko P.I.
Különös mértékű durvasággal, félénnyel és undorító hozzáállással különböztetik meg a betegeket, különösen az időseket, akik nem képesek önállóan mozogni.
Amikor meglátogattam az eljárást, kiabáltam és sértettem ok nélkül, felismerve a fölényemet a betegek körében. Nem csak egy idős embernek nyújtott segítséget, hanem a vigyoraira és a tüskékre is figyelt.
Ahogy később kiderült, ez többször is történt, ez a hozzáállás minden beteg számára
Sajnálatos módon nincs sok egészséges ember, aki megvédhette ezeket a megaláztatásokat.
aki 6 évig halt meg egy orvosi egyetemen) "nem lát" semmilyen romlást. Szavaitól kezdve: a páciens egyedül jött és most állhat - ez azt jelenti, hogy minden rendben van. Suslova E.Yu. Kinevezte vagy kinevezte az amitriptilint. Aki nem tudja, olyan súlyos mellékhatásokkal járó antidepresszáns, amely később megjelenik (székrekedés, vizelési nehézség - beöntést és katétert kellett beadnia). Mikor elmondtam más orvosoknak az amitriptilin kinevezését, egymást pillantottak, és zavartan nézettek egymásra. A kezelőorvos (már hétfőn is) kijelentette, hogy nem nevezett ki az amitriptilint, nem lát semmilyen bizonyítékot annak felhasználására és Suslov E.Yu cselekvésére. nem tudom magyarázni. Gyanítom, hogy az antidepsziát kinevezték, hogy átgondolja a hibákat, és nem fáj a fájdalom panaszaival, mert egyszer "4 órai" zavarta "az ápolókat.
Vasárnap vettem feleségemet egy konzultációra a Botkin kórházban, ahol sürgősen kórházba kerültek, és hétfőn vészhelyzeti műveletet kapott. Az orvosok szerint Botkinskaya - még 1-2 nap műtét nélkül, és a légzés bénulása lenne. Amikor 16 órakor elvitték a műtétbe, még akkor sem tudott mozogni, amikor feküdt.
Most a feltételekről.