6 Hatékony módja annak, hogy kevesebbet tegyünk, és még van időnk többet tenni

Engedje meg, hogy lusta legyen
Paradoxnak hangzik, de igaz! Engedje meg magadnak, hogy lusta legyen - és elkezdi még több időt. Csak előre kell kiválasztani a lustaság időt (mondjuk, péntek este). Engedje meg magának, hogy pihenjen, figyelmeztesse mindenkinek, hogy nem zavart, öntsünk egy pohár saperavi - és pihenjen. Először is a szervezet számára előnyös. Másodszor, a hét többi napján már nem lesz lusta, mert van péntek este erre.
Dobd el az extra dolgokat
Próbáljon meg felsorolni minden szokatlan tetteit (munka, étel, zuhanyzó és alvás, amit kizárhat) egy héten belül. Látni fogja, hogy mennyi idő tényleg elrepül oda. Beragadt a TV-ben? Ül a Facebookon? Elhagyni! Töltsön időt csak fontos dolgokra az Ön számára - és több lesz.
Hozzon létre egy listát a feladatokról
Oké, a szervező nem lep meg. Ezután próbáld meg a hét kezdete előtt, csak írd le a közelgő eseteket két oszlopban: "Nagyon fontos" és "Nem fontos". Most levágja a levél "nem fontos", és dobja a szemetet. Úgy érzi, hogy könnyebbé válik az életed?
Ellenőrizze az esetet az igényre
Van-e olyan munka, amit tehetetlenséggel szoktál csinálni? Nem biztos benne, hogy hasznos? Ne csináld. És nézd meg, hogyan reagál a világ erre. Lehetséges, hogy a jelentést, amelyet minden pénteken meg kell tennie, senki sem igényli. Ha valaki még mindig fogott róla egy hónappal később, hogy tisztázza, nem jobb, hogy az ilyen jelentések havonta egyszer, hanem hetente egyszer.
Tanulj meg mondani: "nem"
Tanulj meg tagadni az embereket. Válassz öt módot arra, hogy mondd "nem". A nap folyamán próbálja meg használni mindegyiket legalább egyszer. Nem tudod, hogyan tagadhatod az embereket. Meg kell tanulni.
Vigyázz az időre
Készítsen egy listát azokról a célokról, amelyeket szeretnél elérni, mondjuk hat hónapon belül. Most, amikor az idő baját a torok fogja venni, csak kérdezd meg magadtól: "Mit csinálok most, hogy segítsek a célom elérésében?" Ha nem, ne csináld. Ez egyszerű!
Nos, mint minden, amit emlékszem)))
Túl lusta segít, nem akadályozza!
"Nem vagyok lusta, de energiatakarékos!"
Lustaság, én inkább a túlzott felhajtás és hihetetlen lassúság!
Inkább sztártól szenvednek)))
Mindig úgy tűnik számomra, hogy senki sem fog jobban csinálni, mint nekem, vagy rosszul fogják csinálni.
Ezért néha megszokni szoktam olyan dolgokat, mint a gyümölcsös fa!
Az ágak nehézek, a hátsó hajlított, nem lélegzik ...
És akkor minden jó tipp!
A másik lószerszám aranyszabálya, tegye meg, hogy ne kelljen újratörölnie!
És nincs semmi baj abban, hogy könnyebbé tenned az életedet a megfelelő eszközök és a modern felszerelések segítségével!
Csináld úgy, hogy később ne kelljen újra megtennie - nagy tanácsot.
Ez nem érhető el tervezés nélkül. Források, idő.
És hogy megkönnyítse a munkáját, néhány aggodalmát a számos gadget fáradhatatlan vállára állítja át - ez egy modern trend.
A legfontosabb dolog, a legszebb dolog, amit meg kell tartani.))