38 év 2 nő tartotta ezt a fotót kincsként
Amanda Scarpinati - fiatal, szép nő New Yorkból, szeretetteljes életet és számtalan barátját. A plasztikai sebészetnek köszönhetően senki sem tudja, mi történt vele 38 évvel ezelőtt, amikor még gyerek volt. Mindaz, ami megmentette, egy villogó remény és egy fotó.

1977-ben Amanda csak három hónapos volt. A szülők a kanapéra helyezték, és a padlóba forró vízzel gőzölgőszert helyeztek. A szobából egy pillanatra elhallgattak, sikoltoztak: Amanda a kanapén egyenesen a forró vízbe sodorta. Szörnyű égési sérülésekkel a gyermeket az Albany Orvosi Központba vitték.

Ott a baba találkozik egy emberrel, aki örökre a szívében marad.
Susan Berger nővér sokkal többet tesz a beteg számára, mint ő. Őszintén gondosan és önfenntartóan gondoskodik a lányról, folyamatosan viseli a kezét, nyugtatja és nevet, amikor sírni kezd.

Carl Howard vette ezt a fotót a műtét után. A baba szorosan összefonódott, de a béke és a csend csillog a szemében - az eredmény egy ápoló jó kezeiért. A jövőben ez a fotó valódi kincs lesz Amanda számára.

A kórház elhagyása után a lány új akadályokat vár. Amanda felett dühöngött és minden tekintetben dübörgött a hegek miatt. Minden nap könnyekkel jött haza. Megsértette a sértéseket, és felvett egy képet arról a nővérről, akinek a nevét nem is tudta. "Megnéztem, beszéltem vele. Bár fogalmam sincs, ki volt. Rögtön jobban éreztem magam, amikor megnéztem az asszonyt, aki annyira gondozott nekem, "mondja Amanda.

18 évesen, több műtét után, egy reménytelen beteg gyakorlatilag megszabadul a hegektől. Ennek ellenére úgy döntött, hogy ilyen fotót talál. Amanda a történetét a Facebook-on írja, remélve, hogy valaki segít neki találni egy ápolónőt.
Az első 12 órában 5000 ember látta be a posztot.

Egy korábbi kolléga fel fogja ismerni Susant a képen, és két nő végül hosszú 38 év után találkozik. Amanda kedvenc nővérének látta, hogy könnyek törtek ki, és a nyakára vetette magát. - Létezik! - ismételte meg a lány.

Természetesen Susan nem tudta elfelejteni a kis betegét. "Olyan bátor volt. Emlékszem, hogyan tartotta meg sokáig - mondja a nővér. "Nagyon nyugodt és bízott, és olyan szokatlan volt, mert a baba nagyon bonyolult műveleten kellett átesnie."

Susan csodálkozott Amanda háláján. "Annyira megérintettem! Könnyekkel mondja. "Egész idő alatt ezt a képet tartotta."

Az újságírók megkérdezték Amanda attól, hogy a találkozás hosszú barátság kezdetét képezi-e, amelyre a lány azt válaszolta: "Mi még a találkozó előtt barátok voltunk! Egyszerűen nem tudta!
Ha ezt a történetet is megérinti, ossza meg barátaival!