29 Rajzok tapéta helyett markerrel
Nemrég olvastam egy cikket arról a tényről, hogy egy brit művész egy tapétázás helyett markeret használ a falak díszítésére. Igen, nem félreértelmezte, a leggyakoribb fekete jelölő.
A falakon bútorok: polcok, polcok, kanapék. Nem felejtette el a részleteket, ábrázolja a képeket és a beltéri virágokat. A belső terekben találkozhat háziállatokkal, kutyával és macskával, egy könyvespolcon.
Miután megnéztem a munkáját, eszembe jutott, hogy kevés tapasztalatom van a falak ilyen kialakításában. Amikor iskolába jártam, a szüleim egy lakást kaptak. A ház csak elmúlt. A lakás nem az volt a tapéta, hanem a vízvezeték.
Miután szerény javításokat hajtott végre az egyik szobában, és miután megvásárolta az összes lényeges elemet, új lakásba költöztünk. Hogy akartam a saját szobámba költözni! De a szüleim azt mondták, hogy utolsó alkalommal, legfeljebb egy év alatt elvégezzük a javításokat.
Apámtól engedélyt kaptam a javítás előtt, hogy mindent megtegyek a szobámban, amit a szívem kíván. A falak fehérek és magasak voltak. És mi mást kell a boldogsághoz? Fegyverzett markerekkel díszítettem.
Volt egy virágfal, zöld lombokkal és színes margarétákkal. A másik falon sem a markerek, sem a türelmem nem volt elég. Tehát megvettem az összes plakátot a boltban, és magammal ragasztottam a falakat. Így egy éven át ebben a szobában éltem!
Szereted a falak dekorációját markerekkel?