12 beltéri növények, amelyek még a legsötétebb sarokban is élhetnek
Ezek a szobanövények igazi találatot találhatnak azok számára, akik az otthonuk vagy az irodájuk légkörét szeretnék frissíteni az irodában, még akkor is, ha nincs elegendő napfény. Alacsony fényviszonyok között tökéletesen nőhetnek félhomályos helyiségekben. Ezeknek a növényeknek a szépsége nem virágzik (gyakran virágzásuk nagyon középszerű), de fényes lombjaikban

dieffenbachia

Yucca - ez egy igazi darabja a trópusoknak a házban. Miniatűr pálmafák díszítik mind az irodát, mind a házat. A Yucca nem szereti a közvetlen napsugárzást, ezért tartsa távol tőle. Van egy yucca és egy másik tulajdonság - mint egy nagy konténerben, amelyet beültetsz, annál nagyobb lesz. Így van esélyed arra, hogy egy hatalmas pálmafát építsen a házban a mennyezetre.
Chlorophytum

Soleyroliya

páfrányok
filodendron

neoregelia

Spathiphyllum

sansevieriya

kukoricalevél

Új felhasználók
A hálás amerikaiak emlékművet állítottak fel. hosszú.
Ez nevetségesnek tűnik, de a kártevőknek is van valami, hogy felállítsanak egy emlékművet. Például Amerikában egy emlékmű nem Abu kom.
Tavaly sikeresen viseltem rózsákat
Tavaly ősszel, rózsák vágása után minden lágyított rózsaszín szelet (16-ot kaptam), és celofánba helyeztem.
A sárgarépa ültetvényének különleges titkai
Ha a kert közel van, akkor minden egyszerűen megadható: ültetés, öntözés, elhagyás. És van egy dacája három órával az otthontól, ezért.
népszerű
Ha a kert közel van, akkor minden egyszerűen megadható: ültetés, öntözés, elhagyás. És van egy dacája három órával az otthontól, ezért.
Tavaly sikeresen viseltem rózsákat
Tavaly ősszel, rózsák vágása után minden lágyított rózsaszín szelet (16-ot kaptam), és celofánba helyeztem.
A hálás amerikaiak emlékművet állítottak fel. hosszú.
Ez nevetségesnek tűnik, de a kártevőknek is van valami, hogy felállítsanak egy emlékművet. Például Amerikában egy emlékmű nem Abu kom.
A legnépszerűbb az oldalon

A szőlőtőke finomságai
A legtöbb területen a szőlő borítja a téli időszakot. Goto.

Cseresznye a szomszédok közelében lő
- Helló! Több évig a "gazdaság" volt.

Boldog ember még a hó közepén.

5 jellegzetes hiba, amikor borotvágás.
A szőlő nagyon gyümölcsöző, és nem szeszélyes.

A hortikultúra holdja és vetési naptára.

Hat recept a finom káposzta számára
A savanyú káposzta finom és egészséges étel. Tartalmazva.

A legkellemesebb uborka, amit kapok.
Két komposztáló gödör van a telken. Én felváltom őket: egy év tárolás.

Ha a kert közel van, akkor minden egyszerűen megadható: ültetés, öntözés, elhagyás. És u.

Hogyan válasszunk fagyálló csemetéket?
Kevesen ismerik, de a piacon könnyen kiválaszthatja a legfagyasztóbbakat.

A csincsilla egy szuper nyereséges állat

Növények, amelyek elrejti a levéltetű és a hangyákat.
Természetesen ezek a növények nem csodaszerek a levéltetvek és hangyák számára, de n.

Tavaly sikeresen elkapták a folyót.
A rózsák metszését követően tavaly ősszel minden lágyított rózsaszín szára vagyok (.

A szuper-nagy fokhagyma titkai
A fokhagymának meg kellett kísérnie a próbát és a hibát. Ez a kultúra beleszeretett.

A zsemlemorzsákon a paradicsom olyan, mint a leves.
Szeretnék beszélni arról, hogyan tudtam egyszerűen növelni a hozamot.

Miért kell eltávolítania a leveleket a paradicsomon?

Régóta nem titok, hogy a szezonális zöldségek, gyümölcsök, bogyók és gabonafélék hoznak.

Meg kell permeteznem a kertet és a szőlőskertet Fr.
A másik nap meglepődtem, amikor láttam, hogy a szomszéd szőlőt permetezett. Lombozat esch.

Miért hasznos alvás nélkül aludni
Ha összevetjük az embereket, akik teljesen alvás nélkül aludtak a takaró alá és azokhoz.