5 Minden olyan nő tipikus hibája, aki a rendeletben ül egy anya tapasztalatából

Azonnal bevallom: nem voltam ideális anya, nem számít, mennyire akartam lenni. És természetesen tévedtek.

Igen, nem tudod visszafordítani az időt. De ha még egyszer esélyem lenne arra, hogy a gyermekeimmel szülési szabadságot tölthessek, akkor teljesen másképp tettem volna. Mindentől, amit nem tettem, 5 fő hibát azonosítottam, amelyeket sajnálom eddig, és amely semmilyen módon nem követett el újra.

1. hiba: Nem élveztem az élet minden pillanatát

2. hiba: Nagyon nagy figyelmet fordítottam a ház tisztaságára

Ha lehetőség nyílt arra, hogy visszatérjenek ezeknek az időknek, naponta legfeljebb 10 percet adnék napi órák helyett. Igen, a kisgyerekek néhány percen belül tudják, hogyan hozhatnak létre rendetlenséget a lakásban, de az igazság az, hogy addig senki sem halt meg a ház körül szétszórt játékoktól. Számomra jobb lett volna, ahelyett, hogy azokat a napokat, amelyeket minden nap töltöttem a további takarítás és a "nemek" nyalására a szobákban, a kölyökkel költöttem.

3. hiba: Nagyon kevés fotót készítettem a gyermekeimre

Ez a hiba ugyanaz, mint az első, ahol minden pillanatban élni kell. Persze, azt hiszem, nem kell minden pillanatban elkapnom az életemet a fényképezőgépen, de a szülési szabadság legértékesebb képei azok, amelyek hirtelen, illeszkedtek. És sajnálom, hogy túl kevés ilyen fotó van. Természetesen az ünnepi fotók és fotók a születésnapokról jó, de ezekben a napokban sok olyan pillanat van, amelyek gazdagabbá és világosabbá teszik életünket. Például az első morzsákat fog, az első lépés, az első alkalom, hogy megpróbálja a citrom, stb - .. Mindezek pillanatok érnek elfog a fényképezőgépet, majd megtekintheti őket nosztalgiával időről időre.

4. hiba: Nem játszottam a gyerekekkel annyira, mint kellett volna

Igen, álcázott gyermekekkel játszottunk, és takarókból építettünk házakat asztallal és székekkel. De visszatekintve azt mondhatom, teljes bizonyossággal, hogy túl sokszor azt a hibát, 2-es szám én is szigorúnak kérdésekben a tisztítást, és elvitt egy csomó időt, hogy tudtam tölteni egy játékot a gyerekekkel. Végtére is, minden emlékeink nem a tisztításra épülnek, hanem olyan létfontosságú pillanatokon.

5. hiba: Nem foglalkoztam elég figyelmet a férjemmel

Igen, az édesanyai élet a szülési szabadságon a saját gyermekei körül forog. A nap 24 órájával töltöttem velük, ami érzelmileg és fizikailag kimerült, és gyanítom, hogy szellemileg. Mert mindig elfelejtettem azt a családot és kapcsolatot a férjemmel, apám gyermekeivel, olyan munka is, amelyet nem lehet elhagyni.

Igen, a gyerekek fontosak, és senki sem érvel ezzel, de az anya és az apuka közötti erős család és kölcsönös megértés az első dolog, ami gyermekeinket nagyon boldoggá teszi. Ez a legfontosabb szabály, hogy minden rendeletben ülő nőnek szívvel kell emlékeznie. Végül a gyerekek nőnek fel, és kivel maradnak anya? Jó, ha a kapcsolat helyreállítható vagy újrakezdődhet. És ha nem? Ha a férj nem él túl és hagyja el a másikért? Életed és gyermekeid élete boldog lesz?