70 Tippek a híváskereséshez

Ma szeretnék megosztani a legnagyobb cikket, amit valaha is írt a hívásról. Hasznos lehet azoknak, akik hivatásukat keresik, akik szeretni akarják azt, amit szeretnek, és azokat, akik nem tudják, mit akar az életben.

Szeretem az ilyen nagy bejegyzéseket, hogy rengeteg hasznos információval rendelkeztek, így 70-100 hasznos tipp áll rendelkezésre. És körülbelül 4-5 ilyen megastat van a könyvjelzőkben.

Úgy döntöttem, hogy részletes hozzászólást készítek, és mindent megteszek benne, amit tudok, minden tippet arra vonatkozóan, hogyan találhatunk meg egy hívást. Őszintén szólva, még számomra is úgy tűnik, hogy megírom, mi más).

70 tipp a keresőhöz:

Ne felejtsétek el, hogy méltóak a legjobbak, és szülési megérdemelted, hogy tedd azt amit szeretsz!

Dinara, az Ön engedélyével, helyezzen be néhány másolatot 🙂

5) ... és miután megtalálta a hívását, az önfejlesztést még jobban kell kezelni.

18) Más szóval: A hívás egy olyan jelenség, amely eléggé rugalmas, és az idő megváltoztathatja, az életmódhoz igazodva.

19) Javítás: Ne ossza meg ismereteit az emberek, akik okosabbak, mint te, mert időnként megértik az ötletet, és gyorsabban felismerik, mint te; A többiek, azt, éppen ellenkezőleg, azt javasoljuk azonban, hogy kérje, ha a környező a csavar a templomban hallani a gondolat - ez biztos jele annak, hogy az ötlet lehet lőni.

23) ... de a leginkább figyelemre méltó dolog a sportban, hogy semmi sem alakul ki önbizalmad, mint a sport.

28) A notebook mellett notebookok, táblagépek és a civilizáció egyéb előnyei is felmerülhetnek 🙂

31) Nagyon veszélyes kérdés 🙂 Valamilyen másképpen fogalmaztam volna meg ...

34) Örömmel fogok segíteni 🙂

39) A Tanács jó és jó, de nem látja a kapcsolatot, hogyan fog segíteni abban, hogy hívást találjon?

42) Négy szóval: teljesen elvontnak kell lennie! És a legjobb hely erre az erdő, a sivatag, a sztyepp stb. - egyedül kell maradnia a természettel. És mennyi időre lesz szükséged, ez mind egyénileg van, - valaki fél napot, bár nem valószínű, de valaki néhány napig vad lesz 🙂

48) "Legalábbis néha. Legalább valamit, hogy nem kerül semmit. "- Három szóval helyettesítenék - mindig segíts másoknak!

Ez alapvető ... kész, a vita 🙂

Kapcsolódó cikkek