3 Az iframe lapon a görgetősávok eltávolítására szolgáló módszerek

Sok lehetőség van a görgetősávok eltávolítására. Megmutatom 3 közülük, hogy én alkalmaztam, és amelyeket ellenőrzött.

A görgetősávok megjelenésének okai.

1. A szélességen lévő lap tartalma meghaladja az 520 képpontot.
  2. Ha a tartalom nem haladja meg az 520 képpontot, akkor vannak behúzók, és ezeknek köszönhetően a teljes szélesség meghaladja az 520 képpontot.
  3. A tartalom magassága meghaladja a 800 képpontot. Alapértelmezés szerint az iframe 800 képpontos magassággal van számolva görgetősáv nélkül. Ha a magasság nagyobb, akkor a tartalmat levágják, vagy egy szörnyű függőleges és vízszintes görgetősáv jelenik meg (az elrendezéstől függően).

1. módszer.

Érték appId: - írja be az alkalmazás azonosítóját. Érték magasság: - írja be a kívánt magasságot.

2. módszer.

Így használtam leggyakrabban. Előnye: a forgatókönyv eltávolítja a görgetősávokat, még akkor is, ha a lap magassága dinamikusan változik. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer mindent beállít, és biztos lehet benne, hogy a görgetősávok nem lesznek akkor, ha növelik a lap tartalmának magasságát. Ez a szkript két részből áll. Az első rész a záró címke előtt kerül beillesztésre . Példa kód az első részre.

A második részt a záró címke előtt kell beilleszteni . Példa a második részhez.

Csak az azonosító alkalmazást kell a kód második részében lecserélni, és ez az. Biztonságosan másolhatja mindkét részt, és beillesztheti azokat a html vagy a php fájlba.

3. módszer.

Ezt a módszert használják az iframe lapokon a hivatalos Facebook oldalakon. Nemrég alkalmaztam csak. Ez egyszerű, sokoldalú, és eltávolítja a görgetősávokat bármilyen magasságban. Ez a parancsfájl közvetlenül a címke után kerül beillesztésre . Mintakód.

Ebben a kódban csak az alkalmazásazonosítót és mindent felül kell cserélni. Jelentés FB.Canvas.setAutoGrow (10) az intervallum frissítő magassága és szélessége az iframe-lapok, hogy ne jelenik meg a görgetősáv. Ebben a példában értéke 10 ms. Ajánlatos 10-től 100 ms-ig megadni.

Ebben az esetben mindent meg kell jeleníteni, ahogy kellene.

Most az Ön számára a görgetősávok problémája nem, és teljes mértékben a legfontosabb technikai problémák megoldására koncentrálhatsz.

Ui Mindig szem előtt tartsa a CSS-t is. Alapértelmezés szerint minden behúzást el kell távolítani. Hogyan kell ezt csinálni, azt mondtam a következő cikkben.

Hasonló bejegyzések:

Kapcsolódó cikkek