25-Ez egy csomó vagy egy kicsit

Ma sok ember érdekli a kérdést: "Hány diáknak kell az osztályban részt venni?" A hatóságok megkövetelik, hogy az osztályteremben lévő diákok legalább 25 évesek legyenek, és meg akarják szüntetni a kis osztályokat és az iskolákat. Azonban, amíg egy kis létszámú tanulóban tanul, a hallgatónak lehetősége van egyéni megközelítésre, és nagyobb figyelmet kap a tanároktól.

143 embert szavazott. Elfojtott 4 ember.

A nagy, mert nem mindenkinek lesz ideje megkérdezni =))))
yyyyyy

1 november 15-én, 06:44 órakor - Denis

Igen, annál kevesebb a diák, annál jobb az előkészítés.

0 November 15, 18:45 - Andrey

* Nagyobb, mert a csapat több, akkor több különböző személyiséget talál a kommunikációhoz.

* De most jött az a gondolat, hogy jobb egy kisebb osztályban is tanulni, mert a tanár könnyebb dolgozni egy csekély emberekkel.

Nem kellett volna válaszolnom. = (

1 Nov. 15, 19:56 - Daria

Tanulj jobb egy kis osztályban. Mivel a tanárok működhet önállóan) az alsó tagozatban, hogy nem vette észre, de a régebbi ez jobb zametno.A őszinte legyek, azt gondolom, hogy ha egy csomó ember, annál érdekesebb és szórakoztatóbb (jó, kivéve persze a barátságos osztály) a második, mint az osztályban már az emberek, annál több barát és új kaland.

0 november 15-én, 10:01 - Mansour

Tanulj jobb egy kis osztályban. Mindenkinek lesz ideje megkérdezni, és nincs zaj a leckékben. és a tanár nem mindig ideges.

0 november 16, 10:15 - Anastasia

Természetesen a kicsiben, mivel a tanárnak ideje lesz mindenkire megkérdőjelezni, adja meg az anyagot, figyelembe véve a diákok egyéni képességeit, vágya tanul. Érdemes megjegyezni, hogy az egészség nem annyira rossz - kevésbé zajos, és a tanár figyeli, hogy biztosítja a diákok egyenletes ülését. A tanár képes lesz programokat fejleszteni a tehetséges képességű diákok számára, vagy fordítva a lemorzsolódott diákok számára, de kevésbé fogják elterelni őket. Mindenkinek az asztalra ülhet az egyéni preferenciák szerint. Ráadásul a tanár sokrétű munkája kevésbé próbálkozik, ezért ez a pedagógus plusz! A barátaiddal pedig és az óra után beszélhetsz, így még jobb lesz!

0 november 16-án, 13:54 - Dmitry

de egy kis osztály is, és könnyebb a mester, és azok, akik a tanulás is, és ha a diák rosszul tanulmányok, akkor természetesen ez rossz, mert mielőtt az egészet gyorsan jön és előnyeit szükség esetén az osztály nagy, mint a versenyek, vetélkedők, tartott a sebesség iskolába osztályok között, persze, az osztály, ahol a nagy nyertesek száma

0 november 16, 19:23 - abdula

Úgy vélem, jobb egy nagy osztályban tanulni, mert több barátot és meggondolatlan barátaidat találsz. 29 fő van az osztályban, elég sok, és ez a plusz és mínusz. Az előnyök közül megkülönbözteti a következőket: van valaki, aki beszélgetni tud a leckékkel és a változásokkal)), a kontroll nagyobb valószínűséggel kap segítséget a kago-tól, akkor jelentősen bővítheti baráti körét. Természetesen ez nem vonja maga után az anyag tanulságait az órákban, de nem mindig a tudomány gránitát rágja meg! Néha szórakoztathat, vagyis, hogy mi feledkezhet meg felnőttkorban.
Kevesebb a kevesebb - más, valamilyen konfliktus, valamint az osztályon belüli zavarás a kívülálló beszélgetéseken. De ugyanakkor együtt - szórakoztatóbb és barátságosabb. Még akkor is, ha konfliktusba ütközik valakivel az osztályteremben, akkor mindig egyet tudsz érteni és találsz egy közös nyelvet. De a konfliktusok semmi, mindenkinek történik.
Természetesen a pluszok több mint mínuszok, ezért úgy döntöttem, hogy jobb egy nagy osztályban tanulni.

0 november 16-án, 19:58 - Andrey

Nem válaszoltam erre a kérdésre, mivel úgy gondolom, hogy ha az osztály nagy és barátságos, csendes. nem ugyanolyan módon tanulni jól, például a tanteremben 32 ember csendes barátságos, és a korábbi 22-es osztályomban, de minden olyan hangos, aki dirutsya esküszik a társra. ez az én véleményem és tapasztalataim

0 november 17, 17:23 - Maxim

Úgy gondolom, minél kisebb az osztály, annál jobb, 23 ember van az osztályban, és 32 perc volt.
Először:
Amikor 32 ember volt, a tanárnak nem volt ideje mindenkinek nyugtatni, és megmagyarázni a témát, ezért sok házi feladatot kért.
Másodszor:
A tanár ritkán kérdezett tőlem, mert szavazó hármas vagy dvoishnikov volt. Jó vagyok, ezért szinte soha nem kérdeztem.
Harmadszor:
Néhány szóbeszéd volt, és megakadályozta őket, hogy tanuljanak a leckében, zajt kavarjanak, beszélgettek és nevetgéltek.
És most már a hatodik és már egy éve van 23 emberünk, itt vannak a profik.
Először:
Eltávolított huligánok és materinshinikov.Stalo könnyebben megérteni az anyagot, senki sem zavarja.
Másodszor:
Csak kiváló diákok és horoshisty.Stali gyakrabban kérdez.
Harmadszor:
Most a tanár gyorsan elmondja a témát, sok idő van az osztályban, kevesebb házi feladatot.
Itt van.
De a változásról azokkal a barátokkal találkozom, akik el vannak távolítva az osztályból és szórakoznak!

0 november 20-án, 10:16 - Sasha

Sokkal jobb, hogy tanulni egy kis osztály, Mester kezeli az összes közvélemény-kutatások, a nagy osztályteremben, hogy megtalálja barátait nehéz, mert a jó kapcsolat fenntartása az összes lehetetlen, de egy kis, amikor majdnem az egész osztály a legjobb barátok tanulni sokkal jobb!

0 november 20-án, 10:37 órakor - Lera

Úgy gondolom, hogy a norma 25 ember
- nagyobb számú jegyzet megsértése és bírságolási iskola már volt ez = (
- Ha kevesebb, mint 25, akkor az osztály nem osztható angol nyelvórákra, (a probléma) a számítástechnika, kevesebb finanszírozást az iskola. tanár minden esetben fizetni nem több, mint 25, azaz, ha az osztály 21 fő - a 21 és 30 ha -. csak 25 (külön-külön osztályt, azaz két osztálya van 30 fő és 1 osztály - 15 fő, a tanár mindhárom osztályban dolgozik, és 25 + 25 + 15 = 65 fő részére.

így nem a tanárok terhe, éppen ellenkezőleg - minél több osztály, annál nagyobb a terhelés - vagy két órára két óra, mondjuk földrajz vagy három.

valódi statisztikák az iskolákban - 23-27 fős osztályok.
Több párhuzamunk van - 30 ember számára -, ez mennyit gyűjtött össze, amikor 30 embert engedélyeztek
Most az első osztályban 26-27 embert vesz fel - nem több. és az előző évekhez képest most már több diák van, hamarosan nem lesz elegendő osztály - az elmúlt 5 évig foglalkoztak, most helyreállunk.

Így már több mint 25 Sok barátot már megkóstolhat.

0 november 20-án, 13:38 - Yana

Kérdésem van. Idézet: "Ha kevesebb, mint 25, akkor az osztály nem osztható angol leckék, (probléma) a számítógépes tudomány"

És miért nem osztod meg? de egy csoportban 1 főre többet / kevesebbet tanul, nem tragédia.

0 november 20-án, 20:26 - Dmitry

Hát, amikor megosztottunk voltunk, nem tudtuk, és akartak mindent egy csoportban, de aztán a fiú költözött és egyenlő lett =))

0 november 20-án 21: 15-kor - Yana

Opensource projektek. súlyos eset;))).

0 november 21-én, 12:07 -

0 november 22-én, 13:53 - Yana

az osztályban csak 15 ember van (bár párhuzamosan 30-28 emberrel)
és úgy tűnik számomra, hogy mindegy, jobb, ha a TANULMÁNY egy kis osztályban, tk
1. Kevesebb források a másoláshoz, azok, amiket végre megtanulni
2. Amikor felhívja a fórumot, vagy az emberek kérdése kevesebb, ez egy plusz, még nem kell leiratkozni ..
3. Kevesebb a zaj és a katasztrófák, amelyek mind a te és a tanár a plusz.
4. Egyéni feladatok +
de a FRIENDSHIP számára párhuzamos osztályok vannak, ugyanakkor az iskolában többet tanulnak, mint amit a kommunikációhoz használunk.
de a kis osztálynak is vannak hátrányai:
1. kis z.p tanárok (a hallgatók számának többségében)
2. ugyanazok az iskolai versenyek is egy kis osztályban nem mindig sikeresek
3. Kevesebb segítség, nem csak a tanulmányozás, hanem általában.

Hurray-hurray)) Az első felmérés, amelyről még mindig biztos lehet benne.
Tehát a válaszom az, hogy jobban tanuljak egy kis osztályban.
Miért? Bizonyos érvek, és talán megismételem valahol.
1. Az egyéni munkáról
Természetesen ebben az esetben szinte egyéni munka lehetséges, így 25 ember még mindig sokat. Véleményem szerint általában az osztályban 14-15 embernek kell lennie optimálisan - ilyen sok emberrel a tanár normális esetben a leckére dolgozik.
2. Az iskoláról "Szabálytalan harcok"
Sokkal könnyebb megnyugtatni az ilyen embereket, mint egy 25+ tömegből.
3. A kapcsolatról
Ha kevesebb mint 20 tanuló van az osztályteremben, a közöttük lévő viszony egyre melegebb lesz. Az osztály összetartóbbá válik. Nos itt van az ösztön, de;)

A 4. vagy a következtetés helyett:
Itt van a véleményem: Természetesen jobb, ha sok kisebb osztály létezik az iskolában (a hallgatók számában), mint egy nagy. Általában minden 25+ osztály 2-re oszlik - a leginkább. Ez valószínűleg hátrányos lesz az állam számára, mivel meg kell növelni a tanárok és a fizetések óraszámát. Vagy újakat is meghívhatsz. De akkor az oktatás színvonala növekedni fog, és minden jobbra változik;)

0 november 21-én, 12:32 - Liza

Annak ellenére, hogy a szavazás már vége, nem értek egyet a kohézióról. Nem függ az emberek jellegétől. Az első osztályból 27-30 ember volt, gyermekek jöttek minden évben, de még mindig kommunikálunk egymással és azokkal, akik elhagytottak minket! Az osztály nagy és barátságos!

És úgy vélem, jobb, ha egy 15 főnél nem több osztályban tanulhatok.
Először is olyan osztályban, ahol a diákok nem könnyebbek a tanár és a diák számára, a leckében minden érdekes témát megvitathat, a tanár interjút készíthet, és mindenkihez eljuthat.
Azokban az osztályokban, ahol a diákok kevéssé vannak, a tanuló és a tanár közötti egyenletes egyensúly megtalálható.
Persze, ha valaki olyan célt tűzött ki, hogy tanulmányozza és elérje néhány magasságot, akkor mindenképpen foglalkozni fog és elérni mindent. függetlenül attól, milyen nagy az osztály.
Úgyhogy arra a következtetésre jutottunk, hogy az oktatás megszerzése a legjobb egy kis osztályban, ahol minden pontosan és a helyén lesz.
Hol mindig megértés és egyensúly lesz mindenben.
A tanár nem sír, a gyerekek nyugodt és nem szeszélyesek, mindenkinek van ideje mindennek.
És vannak olyan baráti órák is, amelyekben kis számú gyerek van, ahol mindenki együtt fekszik, különböző vetélkedőket és kirándulások szervezésére szolgál.
És mindenki boldog és egyetértésben áll egymással.
Egy kis osztályra vagyok.

Mind a nagy, mind a kis osztály pozitív tulajdonságokkal rendelkezik:

KIS ÉRTÉK
+ az ilyen osztályokban a változások nem hoznak létre ilyen "veszettséget", mint a nagy osztályokban, és ez plusz a szülők is, mert kevesebb pénzt fognak javítani
+ a tanároknak lehetősége nyílik arra, hogy mindenkinek kérjenek egy leckét
+ egy kisebb kollektív csendben gyakrabban uralkodik az órákon. ez jó téma. hogy. és a tanár és a hallgató idegesebb lesz más fontosabb élethelyzetekre

BIG CLASS
+ Minél több ember, annál több lehetőség találni egy barátot, vagy akár az első szeretetet

Nem tudok rólad, de több előnyt találtam egy kis osztályban, de jobb, ha az osztály kiválasztását a szülőkre bízzák - pontosan tudják, hogy mire fognak jobban megfelelni: egy olyan osztály, ahol sok barát van, vagy ahol az órákon megkérdezik.
Még,)

0 november 21-én, este 20:15 - Dasha

Nekem úgy tűnik, hogy a nagyobbaknál jobb!
Tehát barátságosabb és nem mindenki képes megkérdezni =)))

1 22 nov., 12:19 - Katia

Nagy osztályokra járok!
Igen, néha nem tanultam leckét, amit gondolsz: ha csak nem kérdezted! És végül is, szerencsét, és ne kérdezd. Mert sok ember, kéne kérdeznie a kétéveseket, akiknek meg kell szerezniük a besorolást. És még a dicsőséges diákokat sem gondolják, hogy nem tanulhatnak valamit.
És mivel sokkal több barát, kommunikáció, szórakozás. Ma például a vidám dvoechnik Sanya egy dologgal jött össze: csapolt léggömböket és vízeket vitt belőle. Játszott egész nap) szórakoztató volt, így volt) Az igazság eljutott, de megérte)

1 november 22-én, 6:59 órakor - Oksana

az osztályban mindenképpen 36, és nem panaszkodom!
Ha nem írom le az alját, leveszem a másikat. )
Általában nagy osztályokra van szükség!
ha 40-en leszünk, akkor sem osztják el két osztálynak, és ha 42, akkor elosztják!

November 23-án, 17:27 órakor - Denis

Én magam szeretnék gratulálni mindenkinek az új tanév kezdetéhez! Az új (bár akadémiai) év kezdete olyan, mint egy új élet kezdete, és bár nem mindig, de örömmel kell lenni.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az osztályterem adminisztrátorai nem mindig vannak ideje, hogy kövessék a csevegésben zajló eseményeket, ezt a felelősséget a Maxim Industrievre bíztuk. Most Maximnek van egy "pozíciója" - moderátor.

Kapcsolódó cikkek