100 töltő és tápkábel egy cigarettagyújtóban (megszabadulni)

Azt tervezte, hogy végrehajtása a blokk a jogot a teljes idejű hely a szalagon azt a helyet ott, és nekem nincs semmi adósságát.

Tedd kapcsoló háttérvilágítással, annak érdekében, hogy engedélyezi / letiltja az egységet külön, hiszen a tervek szerint hajtott a szivargyújtó és a feszültség a szivargyújtó mindig van, függetlenül attól, hogy a gyújtás bekapcsolásakor.

Made gomb megvilágítás, normál gomb vásárolt auto boltban, de árnyalatot alakult ki, a gomb lehet világít csak a 2-es helyzetben, vagy csak mindig világít vagy folyamatosan világít, ha be van kapcsolva, és így tesz, amikor a lámpák be vannak kapcsolva kéken világít, ha aktív vagy bekapcsolt egy gombot (jól, illetve befogadás blokk töltés) zölden világít, vagy csak akkor villan, amikor bekapcsolta a készüléket. A barátok segítettek a programban. Bevezetés a 2 LED 12V kék és zöld LED-be. A LED-kábellel kivett gomb segítségével a számítógépből feleslegessé vált. A rendszer szerint az R1, R2 ellenállás a LED-ekről 12V-ra emelkedett.

Általában a gomb megtörtént. Kiderült a működési módokkal.
1. Egyszerűen kiemelve a kék, ha a méretek szerepelnek.
2. Ha be van kapcsolva, akkor zöld, a kék akkor fog kijönni, ha a méretek be vannak kapcsolva.
3. Ha be van kapcsolva zöld.

A töltés szétszereléséhez nagy szükség van csak a készülékek táblaire.

Ehhez a táblahoz USB dupla csatlakozót csatlakoztattam, háttérvilágítással világítottam meg, a háttérvilágítás csak akkor kapcsol be, ha a kapcsoló bekapcsolja a készülék töltését.