10 Wordpress bővítmény a webhely telepítése után
Miután telepítette a webhelyet wordpressre, általában egy általános beállítást kell készítenie, amit lépésenként írok le, pontosan mit kell tennie. Ebben az esetben leírom ebben az anyagban az általános fázisokat, amelyek általában kötelezőek mindazok számára, akik a webhelyen wordpress-ot készítenek, függetlenül attól, hogy melyik tárgyat képezik a webhelynek. Tehát telepített egy webhelyet a wordpressre, hogy mit tegyen a következőkben a beállításoknál, a lépések minden szakaszában.
Webhely létrehozása WordPressen - a legszükségesebb plug-inek telepítése, amelyek szerintem minden fejlesztőnek szüksége lesz.
Cyr -hoz Lat plugin
Elkezdtem telepíteni a plug-inek, amelyek szükségesek minden oldalon. Az első Cyr-to-Lat plugin továbbfejlesztett, ami az orosz nyelv latin nyelvre történő átírásához szükséges a cnp-hez. Bemegyünk a bővítményekbe - adjunk hozzá egy új típust, írjunk Cyr-ot és telepítsük a plugint, azonnal aktiváljuk.
By the way, telepítés előtt rendszerint törlöm akismet és dolly pluginokat, vagyis a Cyr to Lat enhanced lesz az első telepített pluginom. Annak ellenére, hogy nem frissítette 2 évig, az orosz levelek angol nyelvre fordításával foglalkozik.
Igazán egyszerű SSL-bővítmény
Ennek alapján a mai valóság keresők követelményeknek, szükséges, hogy a helyszínen SSL tanúsítvány, akkor lehetséges, hogy a fizetett és ingyenes, de általában fel a szerverre, ha a tanúsítványt az új helyszínen, így a következő bővítmény, amely megoldja a problémámat a site fordítását a http A https egy plugin egyszerű ssl, amely szintén ingyenes és könnyen konfigurálható telepítés után a webhelyen, megoldva a https támogatás problémáját.
Ha nem helyezi el a https protokollt a webhelyen, akkor nem kell telepítenie ezt a bővítményt.
Kerékpárok falbar plugin segítségével
A kerékpárok by falbar plug-in Általában azt a harmadik bővítménynek nevezem, és úgy gondolom, hogy ez kötelező a telepítéshez, számos olyan feladatot megold, amelyekre szüksége lehet:
Telepítés után válassza ki a szükséges elemeket, jelölje meg és mentse el őket.
A webhely sebességének beállítása
Ezután írok egy sor plugint, amely lehetővé teszi, hogy a telepítés után gyorsan konfigurálhassa a webhely gyorsítótárának gyorsítását és sebességét wordpressen, de nem szabványosnak tűnik, mert lehetséges, hogy ezt a bővítményt bővíteni szeretné.
Tehát a telepítés után telepítettem két plug-inet a webhely sebességének optimalizálására, majd egy üres weboldalon a google speed megmutatta a webhely mindkét verziójának 100% -át, mobiltelefonos és általános. Mik ezek a pluginek?
Autoptimize - ingyenes plug-in tömörítéshez
Tettem, hogy tömörítse css és js fájlokat, és csökkenti a kódot. Általában ez megoldja mindkét problémát, de ha a helyszínen érdemes egy csomó plug-inek, meg kell dolgozni vele természetesen mélyebben, hogy megtalálja azokat a helyeket, és vizsgálatot a helyszínen. Az önoptimizálás nagyon egyszerűvé teszi a webhely optimalizálását.
A hajtásoptimalizálás felett - gyorsító plugin
Szintén nagyon érdekes plugin Weboldalsebesség- amely felgyorsítja a munkaterületen, eleganciát és js lábléc, hozzátéve különböző módon, hogy gyorsítsák fel, ennek eredményeként rendszerint azonnal, hogy körülbelül 20 pont az értékelés a webhely a Google sebességét. Nagyon hatékony csatlakozóval van egy csomó lehetőség, de ha tesz egy csomó dugó, teszt és ellenőrizze a megjelenése stílusok az oldalakon és lásd a konzol, hogy nem működik, hogy a helyszíni munka sebesség okozott neked problémát megjelenítő és görbület. Az egyik telek, nem voltam képes létrehozni egy csomó az utolsó két dugó és a munka mintegy 20 dugó, végül meg kellett kikapcsolni darabig.
Oldaltérkép Google XML webhelytérképek
Plug-in szükséges az oldalon, de kell telepíteni csak akkor, ha nem fogja fel seo plugin, mivel ők már megtanulták, hogyan kell létrehozni egy helyszínrajz, és ez lehet kezelni őket. A plugin létrehozása a webhelytérkép létrehozásához nagyon sértő, így rövid időn belül - ez a plugin szükséges az oldal térkép xml változatának létrehozásához.
Tartalomjegyzék Plusz
Ezt a bővítményt a beépülő modulok listájába helyeztem, amelyekre szükség lehet a rendszer első konfigurálásakor, és már nem fér hozzá a tervhez. Mit csinál a plugin? Ez létrehoz egy tartalomjegyzéket alapuló rendszer H1-H6, és van rugalmas lehetőségeket annak meghatározása, hogy a lista, nincs szín és számos egyéb funkciókat. Be kell-e vagy sem, ez rajtad áll, de ha csinálsz egy oldal, ahol a cikk lesz elég egy esélyt, hogy szükség lesz.
Ez a bővítmény üzenetet küld a webhely látogatóinak, hogy webhelye cookie-kat használ. A további lehetőségek közül:
Jellemzők:
WP-optimalizálás törlése
Ez a plugin szemétszűrő, rendszerint azonnal felraktam, a koronát havonta egyszer rendezem és felejtsd el. A fő funkció az, hogy tisztítsa meg a felhalmozott szemetet, amelyre szüksége lehet. A fő funkciók leírása:
Mindezek a pluginok opcionálisak, a megfelelőt választhatja meg magának. Ebben a listában azokat a bővítményeket írtam le, amelyekről úgy gondolom, szerepelnek azokban a listákban, amelyekre szükség lehet, amikor először telepítette a webhelyet a rendszer telepítése után.
Akkor rajtad múlik. Csak a legfontosabbakat akartam írni, és itt írtam be a legfontosabb 10 plug-inet, amelyek hasznosak lehetnek bármely wordpress webhelyen. Ez a lista kiegészíthető, de pontosan azokat a plug-ineket választottam ki, amelyek nem okoznak felesleges terhelést és ugyanakkor hasznosak lesznek.
Egy kis bónusz archívum plugin fájlokkal. Nem szeretem megnyomni a gombokat, keresni név szerint, és így tovább. Ezért elkészítettem magamnak a szükséges plugineket, amelyeket letölthetek. Vagy hozzon létre egy ilyen gyülekezetet, és mindig készen áll.
[ddownload id = "2162" text = "10 beépülő modul letöltése"]
Telepítés: kicsomagoljon egy mappába, ellenőrizze a víruskeresővel, töltse fel a wp-content / plugins mappába, majd kapcsolja be és állítsa be az admin panelben.
A legérdekesebb dolog a webhelyek gyorsaságának mérése a plug-inek telepítése után. A webhely telepítése és a plug-inek telepítése után - amikor az oldalt a speedpeeden mértük, a Google speed 99 - 100-at mutatott

Ez azt jelzi, hogy a webhelyről betöltött terhelés nem az.