27 A cipőgyár москва, марьино, Братиславская улица, 31, к

A szervezet munkatársainak válaszaiban a lábbeli gyárban van zárt hozzáférés, itt írnia kell! Útmutató, változtasd meg a bérelt lányokat, ez borzalmas! Az interjút egy elégedetlen bögre végezte, vagy egész életen át tartó műsorokat tartott, vagy boldogtalan volt, hogy be kellett mennie a folyosóra, és kitöltenie kellett a lapokat! Tegyen intézkedéseket annak érdekében, hogy megmutassa, milyen savanyú és káros arcok vannak! Nem szeretik a munkájukat, hagyják őket le. A szent hely nem lehet üres, először jövök és megmutatom, hogyan kell dolgozni! Végtére is, be. Legközelebb ›

Cipőt vásároltam a férfiaknak a Polar Shoe gyárban. Olaszország, a cég IMAG SpA. A csizmák nem lélegzik, a láb erősen izzad, és az ujjak égett, mint a tűz. Ennek a márkának a költsége 4 990 rubel, nem keveset, remélve, hogy ilyen pénzt vásárolni. Nem akarok láb nélkül maradni, meg kell értenem. Nincs idő élni. )

Korábban jó cipőt lehetett vásárolni megfizethető áron, most múzeumként megyek, lásd. Az árak egyszerűen magasra nőttek, nincs választás, sem balettcipő, sem bilincs, a középső vagy alacsony sarkú cipőben nincs semmi. Teljesen csalódott.

Négy alkalommal vásároltam cipőt a Lábbeli Factory-ban (Kantemirovskaya metróállomás), különben más területről mentem. És mind a 4 (!) Alkalommal visszaadtam a cipőket. Nem azonnal, de 2-3 hétig rágalmazzák őket. Jó, hogy a csekket és a dobozt tartottam. Ennek okai különbözőek: a zokni 2. hetében a talp kétszeresen lehúzódott, a csizmák oldalán lévő varrás felszakadt, és a szál tovább virágzott. 1 alkalommal hozott haza, kiderült, hogy egy kis színt a csizmát, nos, hogy azonnal észre. Amikor megnéztem a boltban - ez nem észrevehető, a világítás nem. Legközelebb ›

FUNNY ÉS SAD! Milyen "lap" van, ami állítólag "látogató". A TIRADA MEGRENDELÉSE. És a minőség jó)), és a cég híres, és a mérete 35.)) Tehát - ez egy teljes zuhany. Hölgyeim és uraim, mint a gyárhoz közvetlenül kapcsolódó személy, szeretném figyelmeztetni: - Cipő 90% Kína - 33, 34 - 2 modell a teljes választékból, majd házasság, 35 majdnem NEM, ha 35 éves, nem vesztegeti az időt , nem találsz mindent. - a probléma visszaküldésével elküldjük Önnek a törvényt. Legközelebb ›

Megvette a csizmáját. Kiderült, hogy hibás. Adjon pénzt és a változás megtagadta. "Ők maguk is elmentek, és elkábították." Bár 1 alkalommal mentek. És a kifejezésük "ez nem az én cipőm, nem érdekel" a személyében a rendszergazda (a rendszergazda volt ügynök fiú, ő nem jutott át a rendszergazda magát). A fiú durva, minden lila, bár Rospotrebnadzor, még a "fogyasztói jogok" is a dobon. Tehát, miután vásárolt cipőt ebben a boltban, nem tény, hogy több mint 1-2 napot hordoz. És nem veszik vissza. Nem "hibásak" ›

Megvettem a nyári cipő közepén (2300 rubel, "Rezonance", pro-ben Krasnogorsk városban). Már az ősz elején a sarok rétegzett volt, a lyuk közepén kialakult lyuk. Minden olyan minőségről, amely a bolt honlapján szerepel, a beszéd nem megy. Továbbá saját oldalukon még a csúcs sem maradhat (!).

Vettem egy hónapja jó cipőt egy jó ár 3415 rubelt. Eddig nincs panasz. Ami a boltot illeti, mivel normális személyzet lenne, és megszabadulni a bőr és a festék erős illatától. Minden sikeres vásárlás.

Stroginóban lakom a ház közelében. A cipőgyár, a munkából való menés gyakran megy a boltba, nem, nem, és igen, vásárolok valamit, nem feltétlenül, hanem mert beleszerettem egy másik párba (cipő). Cipőt veszek magamnak, férjemnek és gyermekemnek. Nagyon elégedett a cipő és a választék minőségével!

Korábban jó cipőt lehetett vásárolni megfizethető áron, most múzeumként megyek, lásd. Az árak egyszerűen magasra nőttek, nincs választás, sem balettcipő, sem bilincs, a középső vagy alacsony sarkú cipőben nincs semmi. Teljesen csalódott.

Nemrég mentem a cipőgyár üzleteibe, és néhányszor (valahogy így történt) kedvelték, hogy a boltok valóban hatalmasak a területen, és meglepő módon van valami választani. A lányommal együtt mentünk, és a tizenéveseket nagyon nehéz megkönnyebbülni bármiben is, de ennek ellenére sikerült egy olyan cipőt választani, amelyet tetszett a megjelenésem, de minőségi (több párral is vettem). Ezenkívül ő maga sem vásárolta meg a vásárlást és az eladókat, nagyon udvarias és udvarias lányokat. Legközelebb ›

A stroginói "Cipőgyárban" üzletben jöttem. Szigorú és reagáló igazgató, csodálatos értékesítők segítenek. A fizetés mindig időben és "fehér", ami korunkban ritkaság. Meg vagyok elégedve. Esküszöm, hogy minden nincs rendben.

Kapcsolódó cikkek