8 Azokban az országokban, ahol olcsóbb az állampolgárság megszerzése az ingatlan megvásárlásához, rusbase
A polgár, milyen ország lehet, értékesíti a moszkvai "odnushku"?
Az RB.ru a világ országainak megfigyelését végezte, ahol lakhatási jogot szerezhet az állampolgársággal (például a moszkvai lakás eladásából származó pénz).
A hitellel sújtotta az országot, az alkalmazkodás az oroszok számára a legkevésbé fájdalmas - többnyire európai.
Az ilyen népszerű úticélokat, mint Thaiföldet és Indiát nem veszik figyelembe, mivel ezen országok területén tartózkodhatnak a turisták vízumain. Például Thaiföldön, beutazáskor egy ingyenes vízumot adnak meg egy hónapra, meghosszabbítják további 30 napra, csak hagyja el a szomszédos országot, majd visszatér.
Tehát a moszkvai egyszobás apartman átlagos költsége 6-7 millió rubel vagy 130-140 000 euró. Azonban néhány lakos a főváros több tulajdonsággal rendelkezik. Általában lakás, plusz dacha vagy több apartman (nagyszülők öröksége). Tehát azáltal, hogy értékesítési ingatlan Moszkvában, van esély, hogy megszerezzék az állampolgárságot és az új lakhatást. Enyhe éghajlat, mint bónusz.
A beruházás mérete és az állampolgárság megszerzésének feltételei: 500 000 eurót meghaladó értékű ingatlan megszerzése azonnal kiadott egy "arany vízumot", amely lehetőséget nyújt Spanyolországban való életre és munkára. A vízum fenntartásához azonban Spanyolországban legalább 183 napot kell élni
Az állampolgárság feltételei: azonnal
Bónuszok: pozitív hozzáállás az oroszokkal, enyhe mediterrán éghajlat
A hátrány: a legmagasabb a munkanélküliség az EU-ban - a fiatal szakemberek körében 40%
Mi vásárolni: Villa 510 000 euró. A Costa Blanca partján található, 200 méterre a strandtól. A telek nagysága 850 m². méter, otthon - 135 négyzetméter. Kert és medence is benne van
Az állampolgárság megszerzésének feltételei más országokban - a SLIDE SHOW-ban.

Teljesen egyetértek veled, Arthur, egy kis kivétellel. Nem értek egyet ezzel: "Rossz vagy nem, nem számomra, hogy megítéljem, de ez az anyaország." Miért ne bízz meg? Véleményem szerint csak nekünk kell megítélnünk őt, hiszen élünk benne, és mint senki máshoz, tudjuk az élet minden előnyét és hátrányát. Igen, nem minden megfelel, de nem minden, amit szeretnénk, hanem "az örökség szelleme, ami édes és kellemes". Véleményem szerint ezt semmi sem helyettesítheti, mert ez egy lelkiállapot, és mint tudod, az orosz lélek titokzatos lélek.
Miért egyszer dobunk egymás? Az igazság az, hogy nem jó az élet? Miért olyan agresszív, azt is szeretnénk, de nem tudja? Én nem megyek, ahol minden, de hazánk nem a legjobb (a haza nem választ), és ez nagy kár Adókból az egyik közönség sem menekülni, hanem oligarchák és mások, a macska. ellopta az ő idejében, és ne azok ih.A aki kimondta az ország? A tolvaj az tolvaj sidit.Sootnoshenie méretét és számát az adók, illetékek és sots.polozheniya középső és alsó osztály a lakosság, hogy egy gazdag ország, hatalmas természeti resursami- „Nincs más országban Nem tudom, hol az ember lélegzik.
Miért egyszer dobunk egymás? Az igazság az, hogy nem jó az élet? Miért olyan agresszív, azt is szeretnénk, de nem tudja? Én nem megyek, ahol minden, de hazánk nem a legjobb (a haza nem választ), és ez nagy kár Adókból az egyik közönség sem menekülni, hanem oligarchák és mások, a macska. ellopta az ő idejében, és ne azok ih.A aki kimondta az ország? A tolvaj az tolvaj sidit.Sootnoshenie méretét és számát az adók, illetékek és sots.polozheniya középső és alsó osztály a lakosság, hogy egy gazdag ország, hatalmas természeti resursami- „Nincs más országban Nem tudom, hol az ember lélegzik.
Nem egy átlagos országban, hanem egy közepes lelkesedéssel. És szar minden más hazáján.
Hadd bírjanak azok, akik bíztak bennem, hogy megoldják a problémáikat, és nem a törzs törzse nélkül az Inetából származó plebejusokat, akiknek nincsenek érvei az elhangzottak tartalmáról. Szóval várj, és te, kurva. És ez. ne viseljen nyakkendőt. A közelmúltban problémákkal küzdő emberek vannak. előre nem látható. Bár egy ilyen söpredék, mint te, találok valamit megragadni és nyakkendő nélkül. Biztos lehet benne, hogy nem tűnik túl kicsinek, ezért, mielőtt túl késő lenne, megtanuljon élni egyedül, mert az összes paraziták számára nem lehet elkerülni a lustrációt.
És boldog vagyok, és boldog vagyok, hogy Oroszországban éljek. Én a Szovjetunióból jöttem. Szovjet embernek tartom magam. És ha pénzem van Európában, akkor inkább egy házat akarok venni a faluban, egy erdő mellett egy folyó mellett. Beauty! Gombák, bogyók, horgászás hétvégenként. Európa nem ért meg minket. És nem értjük őket. És hol van a politika itt? Igen, felejtsd el a tisztviselőket. Lehet, hogy úgy gondolja, hogy minden hibájukért és hiányosságáért felelős. Nem élsz velük. A hétköznapi emberek között élsz. A korral szinte minden bevándorló visszatér hazájába, az udvarra, ahol nőttek fel. Mert ez az anyaország! Szeretett anyaország! )
"Az oroszok 44 százaléka külföldre szeretne költözni," - az oroszok elfelejtették hozzáfűzni - "az oroszok, akik ezt a vállalatot és intézetet megkérdezték". Között a célközönség. ugyanaz, azt hiszem :) Az "orosz" ügyfélkör között a biztosító társaság Zürich :)
a vizsgálat eredményei elvileg másnak tűnhetnek: a zürichi biztosító orosz ügyfeleinek felmérése azt mutatta, hogy 56% -uk nem kíván külföldre költözni. és jövőjüket kizárólag Oroszországgal kötik össze :)
Nyaralni mentem Bulgáriába! Nagyon tetszett ott, annyira, hogy úgy döntöttem, hogy ott vásárolok ingatlant, és most ott van egy lakás, egy nagyon klasszikus komplexumban, a Harmony Suits-ban a második emeleten. A tenger közel van, az időjárás mindig szuper, így a pihenésre a legtöbbet!
Olga a galériában anyagokat felhúzva az ujját az égre mutatta. Állampolgárság Lettország alapján az ingatlanvásárlás nem adott, ott kell még át a lett és orosz törlés iránti kérelmet, hogy mit kell tennie, hogy nagyon nehéz. Először minden országban kiadott tartózkodási engedélyt. Spanyolországban, 350 ezer euró értékű ingatlantulajdon alapján kiadják a tartózkodási engedélyt, majd a munkavállalási jogot. Ahhoz, hogy az állampolgárság Spanyol kell ott élni, ha nem tévedek, 8 éves Ő ad neki egy nagy skripom.V montenegrói állampolgárságot nem ad ALL. Igen, és az ingatlanvásárlás alapján tartózkodási engedéllyel csak a közelmúltban hagytak jóvá egy olyan törvényt, amely alapján egy évre kiterjesztett tartózkodási engedélyt adnak. Csak a közelmúltban elfogadott egy tervezetet, amely szerint a beruházó a 1,5 millió euró jogosult grazhdanstva.Mgnovenno (2 hét), akkor csak kap egy útlevelet számos országban a Karib basseyna.Voobsche általában Európa jegyet tartózkodási engedély alapján Ingatlan vásárlása 350 ezer eurótól, a balti államok kivételével, tk. van egy kicsit más a helyzet a gazdaságban, így elmentem a megkönnyebbülés, és csökkentette planku.V néhány országban, így az első tartózkodási engedély nélkül a munkához való jogot, akkor, ha megmutatod egy stabil bevételi forrást és mit jó, lehet cserélni a „a munkához való jogot.” Bár néha könnyebb megnyitni cégét és pénzügyi forgalmat mutatni.
Elfelejtettem hozzátenni: nem adnak állampolgárságot, és egy második útlevél, ahol akár meg is nevezni pomenyat.Hotya okos tudom, ki tette az Egyesült Államok)), így állampolgárságot, meg kell hagyni a rossiiyskih, az elutasítás, amely tekinthető alapján fennálló)). ) .Mi csak két országban, vagy akár az egyik, amelyhez ismeri el a kettős állampolgárságot - ez Tádzsikisztán)) minden más esetben, egy második útlevél és Oroszország területén, akkor nem mondjuk, hogy elkerüljék vagy véd a hadsereg hatóságok , orosz állampolgársággal. És a bűncselekmény elkövetésével az országban, amelyik a második útlevelet adta, nem fog tudni használni az orosz jogot. Vagy például Oroszország öt éveinek kiszolgálása után számos országban nem tudják kiszabni a katonai szolgálatot, egy orosz katonai jegy fedélzetén. És Tádzsikisztánban ez elmúlik, mert van egy megállapodás a kettős állampolgárságról, korábbi volt Izraellel, most már elment, tehát vagy a serpenyő, vagy eltűnt.