6 módja a fogyásnak
Ha egy lány úgy dönt, hogy lefogy. Keresi a módokat - melyik a leghatékonyabb? Nőnap úgy döntött, kiderül - kihez, hogy jobban fogyjon. Olyan embereket hívott aktív életmódhoz, akik vékonyak és vidámak voltak, és azt tapasztalták, hogy mindenki sajátos módja annak, hogy vékony, okos és vonzó legyen. Aztán a Nőnap megkérte a különböző formák képviselőit, hogy tartsák magukat:
- Miért képviseli ezt a módszert?
- Mi a plusz / mínusz az üzemmódban?
- Hogyan változott meg az életed ezt a tevékenységet követni?
- Egy konkrét példa az életről - aki sikeresen fogyott a módszer használatával?
Fitness - Anna Kireeva
"Mindennek oka volt a tánc edzője, aki állandó lakóhelyért ment Amerikába. A táncok véget értek, az edző elvész, és az öröm vége. Felmerült a kérdés, hogy mit fogok tenni. Tükröződés nélkül, kétség nélkül és ami a legfontosabb - anélkül, hogy világos megértés lenne most, miért vittek fel a lábam a csarnokba. Az első 3-4 év "vatokstvom" -ot vett részt. Mi és hogyan működik, miért csinálják ezt a gyakorlatot, mely izomcsoportokat foglalják magukba, amikor guggolnak, padlizsánnyal, stb. - mindezek a dolgok számomra olyanok voltak, mint egy sötét és felfedezhetetlen erdő. Mint ilyen, nincsenek célok, sétálok és sétálok, csinálok valamit, miért, miért, miért ... Egy idő után azonban a célok megjelentek, kardinálisan megváltoztak a szokások, megváltoztam és persze gondolkodásmódom.

Fotó: személyes archívum
Bővebben: A legtöbb szezon: az igazság és a mítoszok az ételmérgezésről
Igen, most fitness oktató vagyok. Nagyon szeretem dolgozni az emberekkel és segíteni őket abban, hogy elérjék céljaikat. Végtére is nincs semmi fontosabb és fontosabb, mint az őszinte "köszönetet". És az oka az edzőterem!
- örök küzdelem a gyengeségeikkel;
- egészséges szokások kifejlesztése;
- az akaraterő kialakulása;
- agy hiányában időnként megnő a lehetőség, hogy megsérüljön. Ez talán az egyetlen negatív.
- Hogyan változott meg az életed ezt a tevékenységet követni?
Bármilyen sportágazat és erősebbé teszi mind fizikailag, mind erkölcsileg. Évekkel később, még csak nem is volt szabályom, hanem az élet elve: "Te vagy vagy, vagy nem." Van mozgás, akkor ott van az eredmény. Lenish, nyafogva, a dívádat a ötödik ponttal dörzsölje - akkor semmi nem beszélhet.
Miért vagyok a fitness? Mert ő alakítja a karaktert és az akaraterőt, a megfelelő szokásokat alkotja, arra kényszerít, hogy elhagyja a kényelmes zónát, és gyakran eszébe jut az okos gondolatok a fejedben. Igen ... nem minden csúcsminőség hülye, sztereotípiák és spekulációk!
- Egy konkrét példa az életről - aki sikeresen fogyott a módszer használatával?
Bővebben: Miért nem esik a tömeg? - 3
Az ügyfelem válasza:
"Másodszor, terhes vagyok, egy edzőtermet álmodtam. Korábban rendszerint otthon voltam, ezért úgy döntöttem, hogy a születés előtti néhány hónapig a csarnokot választom. Biztosan született és felépült, elmentem a fitneszközpontba. A kiválasztásakor az edző teljes mértékben támaszkodott az adminisztrátor. Majdnem fél éve, én és Anya továbbra is harcolunk a testemmel. A szokások, mint kiderült, könnyebben leküzdhetők, mint bizonyos helyeken a zsírlerakódások. Nem vagyok elégedve azzal, hogy köszönetet mondok, mert párszor vágytam, hogy mindent lemondjak, és visszatérjek kényelmes körülmények közé. Néha mágikus rúgásokat kapok, és továbbra is lanyhulni fogok! A tükörben megértettem, hogy minden erőfeszítésem nem megy a pokolba.