2141 vagy 2109

hogy ne mondjak a moszkovitól, még mindig jobb. 8 éves voltam, és most a moszkovita (Reno 2L).
összeomlik egy ágat

Ha összehasonlítjuk a Svyatogort a 2109-gyel, akkor: Moskvich jobb motor, belső, nagy törzs, felfüggesztés, a moszkovit magabiztos 160, 9-ku ez a sebesség már dobott. A 9 kiben a kormánylap tisztességes helyzetben van. Mit érintenek a motorháztető alatt (az autó nagyon megtervezve), a 9-ka-ban valami féktelenül helyezkedik el, ami Moskvicha-nál van. Moszkva ebben az értelemben még inkább a küszöbök designja. 2109 sokkal jobb karosszéria. Moskvichben a testet rettenetesen és alapozó nélkül készítették el, így gyorsan elromlik. ott a testet azonnal fel kell újítani és meg kell emészteni, majd rothadásnak kell lenni. Még ebben az értelemben a 9-ka-ban mindent sokkal jobb. Most pedig 9 órás c / h minden sarokban, és minden nagyon olcsó. S / h a szent most drágább, mint a Ford Sierra # 33; # 33; # 33; Nos, a Crash tesztek szerint a 9 biztonságosabb, mint egy szent. És mindez azért is a test miatt, mert sok mindent mond. Tehát most jobb, ha a 9-hé, mint a Svyatogor. Még a 9-ka is jó minőségű, messze van Svyatogor mögött. A jövő autó szakértője # 33; # 33; # 33; Mindkettővel együtt mentem.
összeomlik egy ágat

Svyatogorov rovására nem tudom, hogy nem mentem, de azt hiszem, hogy a 41 nem különbözik lényegesen, ha nem Reno irányítja. Mindkét autóhoz mentem, és itt a véleményem: nem fogok lépést tartani a designnal, mindkettőjüket kedvelem, de az íz és a szín ismeretes. A rendszeres változatban a kilenc sportosabb autó, de ha próbál valamit, akkor a 2141 nehrenovo-t játszhatod. Számomra személyesen, 2109-ben tetszett a dviglo (összehasonlítva az Ufa-val) és sok eladási áron hangolva. 2141 a dvogloR Renault elszakítja, hogy továbbra is neki kell újratanítani a felfüggesztést a sport, a namarafetit belső és megjelenése alatt. A legfontosabb az, hogy megpróbáljuk megkenni.
Aztán Moskvich peresyadu idegen autó, legalább az első tízben, most megyek 2110 nagyon boldog, de vár a tavasszal, amikor festett Moszkvics, és lovagolni rajta.
összeomlik egy ágat

Igen, elfelejtettem írni a javíthatóságról. Én hat éves 2109 és 2141. A 9-9 a nap ritkán tör véleményem, de ez minden bizonnyal a shell meg vauumnik igen kwachában nem igazán tört. De a 41-es kerékcsapágyak gyengébbek, salenblockok és párnák is, valószínűleg azért, mert a fang nehezebb. Nos, az 2109-es kabinban az enyémet gyakran megtalálja a padlón, hogy valahová csavarják.
összeomlik egy ágat

2141 és Svyatogor kétségtelenül szabály # 33; # 33; # 33;

És ha az egész testet antigravitációval kezelik, akkor a korrózió mindenütt árad. A kavics nemcsak nem lassítja a korróziót, hanem minden bizonnyal felgyorsítja (33; A porózus felület lehetővé teszi a nedvességet, és tartja sokáig. Aztán, mint a festék és a lakk, a víz lecsúszik
összeomlik egy ágat

Kezdjük azzal, hogy 41 tömeg eloszlása ​​sokkal jobb, mint a 9 (elhelyezkedésének köszönhetően a motor), és ezért nem kutat sebességgel 140, második belső valamivel szélesebb (nem igaz nézett rajzok, de tisztán szubjektív). Ami a testet és a javítást illeti, persze a moszkovita ebben a tekintetben rosszabb. Azonban mindent az adott géptől függ. És a vezetési teljesítmény tekintetében a moszkoviták sok tekintetben meghaladják a 9-et
összeomlik egy ágat

41 ahol a jobb és a típus és a jellemzők, a motor 9 szar teljesen, a felfüggesztés ott, a szart doboz, különösen a kibaszott hátramenet. Egy szóval a moszkovita jobb, mint a verseny.

A moszkvai még büszkén hangzik, majd a palacsinta vésett.
A # 33-as srácok, ezek a gépek hasonlóak # 33-mal;
összeomlik egy ágat

Nem vagyok semmiképpen a # 33; # 33; csak azt akarom mondani, hogy az apai kilencnél a hátsó utasok lábának melegítése # 33;
összeomlik egy ágat

Hihetetlen, hogy egy ilyen témát hozzon létre a csoportban a moszkovitákról, hozzon létre egy csoportba a Zhiguli-ról, és ott a VAZ nyer.
összeomlik egy ágat

Egyrészt igen, de minden objektívnek tűnik. Nem csak szavazunk, ami jobb. Mindenki meghívja az érveket, miután mérlegelték, amellyel becsülhetik maguknak ezeket az autókat.
összeomlik egy ágat

Igaz, személyes okokat adunk ki. Számunkra az országban nem lehet olyan autókat gyűjteni, hogy lehetségessé vált abszolút cél összehasonlítani őket. Mindegyiken azonos, úgy tűnik, autók, a "személyes" sebek. Még összehasonlíthatod a VAZ 2109-et a VAZ 2109-gyel. Moskvich általában - a 2109-es kategóriától eltérően - összehasonlítjuk a kétségbeeséssel)))
összeomlik egy ágat

Csak csodálkoznak azok az emberek, akik összehasonlítják a 41-et a klasszikusokkal, és azt mondják, hogy az azz szar a Zhiguli-hoz képest.
összeomlik egy ágat

2141, jobb 2109, mivel a test erősebb, a motor nem keresztirányú, nehezebb, stb.
összeomlik egy ágat

A főiskolán tanulok, így senki nem szereti a moszkovitákat ott # 33; Nos, talán 12-3 ember velük normális # 33; és ketten nem számítanak az autójára, és azt mondják, jobb, ha a klasszikusokat elrontják és megölték, mint a moszkoviták # 33; és gyakran találkoztam ilyen emberek # 33;
összeomlik egy ágat

Tanulmányozok az egyetemen és a környezetemben a moszkovit minden tekintetben. Azok, akik velem jöttek az SVR-be, tényleg megértik a különbséget. De nem csak a motor. Moszkovit a kényelem egy teljesen más téma. Összehasonlításképpen nincs klasszikus vagy mellső kerékhajtás. És egy jó SVR költsége miatt csak nagyon kopott kilenc lehet vásárolni
összeomlik egy ágat

Csak az, hogy az emberek már eltorzultak az ötletekkel az autóról. Moszkovita nem eszköze tárta büszkélkedhet, de ugyanazt a járművet, és a fiatalok popontovatsya akar szorosan tónusú kilences öntött lemezek és a zene hangosabb. Bár ügyetlen show-off-okat kaptak. Még a mi időnkben is egyszerűbb a klasszikusok kihasználása, mint a moszkovita, a pótalkatrészek klasszikusja mindenütt, minden készlet készen áll. És ha jó a moszkovita számára, akkor szükség van a verejtékezésre, de az emberek lustaak.
összeomlik egy ágat

Ma 2109-es barátomra kerestem, a 41-es évek mellett. a moszkovita design egyértelműen jobb, a 9-ka tényleg sátorként gyűjtött össze. ha mögül nézel, akkor a moszkvai hátul simán átjut a tetőre, majd egyenletesen a szélvédő keretébe. és a moszkoviták oldalai. ne hasonlítsa össze a kilencedikkel. Az egyetlen dolog, ami egy fang lehetett, hogy gondolkodjon (ez nem vonatkozik egy szentre)))) egy gyönyörű 9-ki). a moszkoviták motorja a kilenchez képest a csoda egyszerűen csoda)))

Tim TimoN Shmakovnak igaza van, ezért elemezzük az autók építését, és ha ilyen témát hozunk létre a csoportjukban, akkor a részletek hiányára
összeomlik egy ágat

Kapcsolódó cikkek