2-I városi klinikai kórház - kórházak - szépség és egészség

Amikor kapcsolatba lép a céggel, kérjük, tekintse meg a Otzyvy.by portált

Ma adtam vért a vénába a sürgősségi szobában. A terhes asszonyokkal szembeni bódé a szerencsétlenség fele. Egyenesen a könnyekhez a vér fájdalmas kerítését hozta, amely megállt anélkül, hogy megállt volna. Talán érdemes figyelni a munkavállalók szakmai alkalmasságára. Egyfajta rémálom.

Úgy döntöttem, hogy nem a kórházra, hanem a sürgősségi sebészet osztályának személyzetére, különösen az ápolókra és az ápolókra hagyatkozom. Köszönjük önnek munkáját! Külön köszönetet mondtam a Klyuyko sebésznek, Dmitrij Alexandrovicsnak, aki működött velem és minden asszisztensével a szakmai munkájáért.

A Minszk 2. városi klinikai kórházának gasztroenterológiai osztályán kezelték. Elégedett voltam a mézes munkatársakkal, a válaszadókkal és a betegekkel szembeni hozzáállással!
Különösen szeretném megemlíteni a kezelőorvos Val'kevich Maria Sergeyevna érzékenységét! Ő az istennő. Adok neki egy vese.

Szeretnék nagy tisztelettel kifejezni a purulenta műtét osztályának minden alkalmazottját, különösen a sebész Natalia Kruk-t, a sebészi érzékeny és figyelmes szemléletmódért. apám az osztályon kezelt, az alsó végtagok ateroszklerózisát elhárító diagnózissal. Nagyon elégedettek vagyunk a kezelés eredményével. Azt is szeretnék írni az osztály minden körülményéről, a tisztaságról és a rendről. Az egyes részlegekben van egy WC és egy zuhanyzó, amely nagyon fontos az idős és rosszul járó betegek számára. Köszönöm szépen a nem könnyű és kevéssé fizetett munkáért. Bárcsak minden munkatársat a menedzser élén minden áldás és egészség!

Azt akarom mondani egy hatalmas "THANKS" Petrova Nina Grigorievna (sürgősségi osztály sebész) a minőségi művelet eltávolítására fibroadenoma. A varrat kicsi, semmi fáj. Általánosságban elmondható, hogy a HOMELAND KÖZÖTTI AZ ÜZEMELTETÉSÉRT.

Szeretnék köszönetet mondani a sürgősségi sebészet osztályának minden személyzetéhez. Szörnyű fájdalmai vannak a gyomorban vagy a hasban, előtte vagy ez a kétszer gyorsan, de a kórházba való eljuttatás elutasított. Ennek eredményeként reggel elmentem az n-ku-be, és 2 kórházba küldtem. A váróteremben a többiet gyorsan megvizsgálták, elküldték a tanszéknek. 2 óra múlva már a műtőben voltam. Többször is kórházban voltam, de ezt a magatartást nem láttam. Barátságos, figyelmes, mindent elmagyarázni. És ügyének mesterei, az anesztetikusok, a sebészek.
Szeretném az egész sebészeti műtétet ellátni, amelynek vezetője D. Dudarev vezetője. minden a legjobb!

• Vásároljon napraforgó és repceolajat a fehérorosz gyártótól a LEGJOBB áron! Telefon: +375 (225) 47-46-00 JSC "Bobruisk növényi növényi olajok" www.bzrm.by
  • A MILA üzletlánc rendszeres ügyfelei számára - kedvezmény a kedvezményes kártyán 5%. MILA - mindig nyereséges vásárlás!
  • "Eximplastik Group" gyártó PVC ablakok és ajtók bejelentése Kedvezmények akár 40% minden gyártott termékek! - www.eximplastik.by

LÉPÉS A KONZULTÁCIÓHOZ 14.00-ig (ALKALMAZÁS 14.00). A HÁZ A KÖZELBEN LÉVŐ KIS ÉRVÉNYÉRT. De a recepción senki nem mondta. Míg nem igazán dolgoztam (szükségem van URGENT MŰKÖDÉSRE). Miután a fizikus megérkezett, a doktort érintenék. Itt megy, de van és szenved.

A 2. kórházban volt a kezelés a bal láb varikózisáról. A művelet nagyon jó volt, az eredmény elégedett volt. Nagyon köszönjük az aneszteziológusokat, hogy gyorsan és hatékonyan végzik munkájukat, miközben nem felejtik el a páciens felbujtását. Örülök, hogy foglalkozol a vállalkozás valódi szakértőivel. Igen, nem táplálkoznak, mint a Gelendzhikben, de az étel egészséges és hasznos E és egyéb nyák nélkül. Köszönjük ismét.

mert nem készítenek dokumentumot ebben az országban. hogy az orvosi személyzet is kötődjön a törvényhozáshoz, és szükség van a sürgősségi segítségnyújtásra vonatkozó papírokra vonatkozó jogszabályok megváltoztatására, az állam azt állítja, hogy az emberek nem szorulnak semmire.

Bemutatás: 1-20 / 30 | Oldalak: [1] 2

2-ya városi klinikai kórház - hagyja el véleményét:

Kérem, kezeljük tisztelettel és tisztelettel.

Ne feledje, hogy a maximálisan részletes áttekintés segít a vállalatoknak javítani munkájukat, és a felhasználók a helyes döntést hozhatják

10 350 belorusz cég várja a visszajelzést, mindig szívesen segít, hogy konzultáljon. A TANÚSÍTVÁNYOK segítenek a vállalatoknak még jobban működni!

A 3 268 525 fogyasztó minden évben meglátogatja az Otzyvy.by-t, keres cégeket, termékeket, szolgáltatásokat valódi vélemények alapján. AZ ÉRTÉKESÍTÉSEK segítenek a fogyasztóknak megtalálni a cégeket, árukat, szolgáltatásokat!

Köszönjük, hogy az Otzyvy.by portált használta.

Kapcsolódó cikkek