1 Könnyű módja a fogyásnak

Könnyű módja a fogyásnak

Ez a könyv szigorúan szólva "Egyszerű módja annak, hogy pontosan mérje ki, amennyit csak akar." De túl hosszú lenne ahhoz, hogy ilyen nevet kapjunk.

Ha semmi ember nem idegen neked, akkor nagyon valószínű, hogy aggódik amiatt, hogy túlsúlyosak. Azonban kérjük, vegye figyelembe: az én módszerem, amit továbbra is hívni „egy egyszerű módja annak, hogy lefogy”, ugyanilyen hatékony azok számára, akik fogyni szeretnének, és azoknak, akik szeretnének hízni. A SÚLY megjegyzése - és ez az ügy lényege - másodlagos jelentőségű a módszer fő céljához képest. Ez a cél teljesen önző és egyszerű - csak a JÓ ÉLET!

De lehet élvezni az életet, ha állandóan úgy érzi, lassú, fáradt és hátrányos helyzetű, aggódnak és sújtja a bűntudat a saját magának okozott kárt és szenvedést, a mentális és fizikai - mindezek következményei túlsúly?

Valószínűleg már tudjátok, hogy több éve hírnevet szereztem, miután nemcsak egy egyszerű, hanem egy kellemes módszert is kidolgoztam a dohányzásról való leszokáshoz. Jelenleg elismert szakembernek tartom a világot, hogy megszabaduljak a nikotinfüggőségtől. A dohányzók, akik használják a módszert, és rájöttek, hogy működnek, hívják meg a diákjaimat az egyetlen igazi szakértőnek.

Később rájöttem, hogy ugyanazt a módszert (egy jelentős kivétellel) nem kevésbé hatékonyan megszünteti a függőségeket, amelyek főként a pszichológiai jellegű, beleértve alkoholizmus és más típusú gyógyszerekkel. Az ilyen függőséggel foglalkozó szakemberek címzettjei közül sokan úgy vélik, hogy a fő probléma bizonyos anyagokkal való függés és az absztinenciát kísérő fizikai tünetek. Ezért próbálják megoldani a problémát egy kémiai módszerrel - a helyettesítő kiválasztásával. Valójában a probléma egyszerű és egyszerű pszichológiai megoldást jelent.

Biztosíthatom önöket, ez a következtetés végtelenül távol áll az igazságtól. Éppen ellenkezőleg, a munkám során elhangzott figyelemreméltó kivétel, amelyet korábban említettem, a súlyszabályozás volt. Éveken át azt gondoltam, hogy nyomon követni a súlyomat, amit a módszer nem illeszkedik -, de kiderült, hogy tévedt.

A dohányzásról való leszokás, a legtöbb ember súlyosbodik, és hat hónap múlva elveszítettem 13 kg-ot. Rendszeres fizikai aktivitással kombináltam az F-Plan étrendjével [1]. Megértettem, hogy nem tudom nélkül tenni az akaratot és a fegyelmet, de ennek ellenére ez a folyamat örömet okozott nekem. A korai szakaszban nagyon hasonlít a dohányzásról való leszokáshoz. Ha az elszántságod megfoghatatlan, az önelégült mazochizmus érzése nem teszi lehetővé a kísértésnek való kitettséget. Miközben megszabadultam a túlsúlytól, életem fő célja volt, minden úgy ment, mint az óramű. Az volt a baj, hogy mint szándékos eljárás, leszokás, én elhatározás gyengülni kezdett fokozatosan: kihasználva bármilyen ürüggyel, Letusoltam és a testmozgás, és a diéta, és a súlya ismét növekedni kezdett.

Különösen azok számára, akik ismerik a dohányzás elleni küzdelem módját, szeretnék tisztázni egy közös tévhitet. Sokan azt a benyomást keltik, hogy ez a módszer az akaraterőre és a pozitív gondolkodásra épül (igen, erős akaratú és pozitív gondolkodású vagyok). De ez nem így van. Megszoktam magam a pozitív gondolkodásra és kifejlesztettem a végrendeletemet, mielőtt kifejlesztettem ezt a módszert. Egy másik dolog meglepetés: miért olyan sok dohányos, akinek akaratereje nyilvánvalóan gyengébb volt az enyémmel szemben, csak egy erős akaratú módon tudta abbahagyni a dohányzást, de nem tudtam.

A pozitív gondolkodásomat a józan ész szabja meg. A pozitív gondolkodás az egyszerűbb és kellemesebb élet vezetése. De ez nem segített nekem sem abbahagyni a dohányzást, vagy megszabadulni legalább tíz kilogrammonktól!

A pozitív gondolkodás magában foglalja a telepítést - "Tudom, hogy hülyén viselkedem, ezért az akaraterő és a fegyelem segítségével magam kezembe veszem, és véget vetek a hülye cselekedeteknek." Nem kétlem, hogy ez a taktika segített sok embernek abbahagyni a dohányzást és elkezdte követni a súlyt. Csak örülhetsz nekik. De személyesen nekem ez mindig hatástalannak bizonyult, és valószínűleg neked is, különben nem olvasta volna el ezt a könyvet most.

Nem, folyton füstölni nem a gyenge akarat, vagy a negatív gondolkodás miatt. Megszabadulni a szokástól, megzavarodott a zavartság, állandó skizofrénia, amely folyamatosan folytatja a dohányzókat, amíg abbahagyják a dohányzást. Egyrészt gyűlöletlenek a dohányzók, másrészt - cigaretta nélkül nem tudják élvezni az életet és megbirkózni a próbákkal.

Pontosan ugyanaz a kapcsolat, mint a "szeretet-gyűlölet" összeköti az embereket a túlsúly és az élelmiszer. A dohányzásról nem azért döntöttem, mert pozitívan gondoltam, hanem azért, mert befejezte gondolataim zavarodottságát. Megértettem, hogy a dohányzás miért vált kifinomult csalásnak számomra, és miért éppen az illúzió az az érzés, hogy segít a stressz kezelésében és élvezni az életet. Amint ez a megértés hozzám jött, a köd eloszlott, és vele együtt mind a skizofrénia, mind a füstölési vágya megszökött. Nem volt szükségünk sem akaratra, sem pozitív gondolkodásra:

Könnyű volt!

Nagyon nehéz meggyőzni azt az embert, aki az akaraterő segítségével megpróbálta az étrendet vagy abbahagyta a dohányzást, hogy az eredmény elérése érdekében az akaraterő jelenléte nem szükséges. Létezik egy erős akaratú ember vagy nem lehet. Mindenesetre feltétlenül szükséges megérteni: "EGYSZERŰ SEGÉDES SÚLY" nem igényli a akaraterő birtoklását. Megpróbálom megmagyarázni ezt a példát.

De pontosan ez egy orvosnak néz ki, amikor dohányzót füstöl a dohányzás veszélyeiről, de folyamatosan bánt a betegen - a túlsúly veszélyességéről. A háborús fogvatartottak, a dohányzók és a túlélő személy, és orvos nélkül is tudatában vannak annak a helyzetnek az összes mellékhatásából, amelyben találtak magukat. És mivel senki sem érzi kellemetlenségét, de ezek az emberek maguk is logikusan feltételezik, hogy többet tudnak erről a kényelmetlenségről, mint egy olyan személynek, aki az oldalról randizik.

Sokkal inkább szükséges a dohányosoknak, hogy valaki megadja nekik a kulcsot, és megkönnyítse a nicotinok fogságából való kilábalást. Ezt a kulcsot kínálom nekik. Ezért a technikám olyan hatékony. Köszönet, hogy minden dohányos megbizonyosodhat arról, hogy megszabaduljon az addiktív dohányzási szokástól, ezáltal az "EASY WAY TO DROP SMOKING" név.

És a túlsúlyos embereknek el kell hinniük, hogy figyelik a súlyukat - ez könnyű. Most nekem van egy kulcsa számomra, amit úgy hívnak: "EGYSZERŰ SÚLYOS SÚLY".

Azt lehet mondani, hogy helytelen összehasonlítani a dohányosok és a tulajdonosok a túlsúly hadifoglyok, mert az utóbbi elfogták a hibájából erők túl a kontroll, míg a dohányzás és a túlevés az emberek nem kényszerülnek beszerezni ezeket a rossz szokásokat. Az volt a hatalom, hogy megszüntesse a helyzetet, és ha nem sikerül, akkor csak magukat hibáztatják.

Ha bolond lenne, akkor nem fogja olvasni ezt a könyvet. Olvastad, mert kétségbeesetten akarsz menekülni a börtönből.

Őszintén szólva, a börtön, amelyben a dohányzók és a túlsúlyosok tulajdonosai elájulnak, nem az ő üzletük.

Amint azt tovább elmagyaráznám, ezt a börtönöt a nyugati társadalomra jellemző agymosás állította fel. Az "EASY WAY TO CUT WEIGHT" megmutatja az utat. Ikak csak akkor lesz kulcsod a zárhoz,

Nem lesz szükség az akaraterő megmutatására

Megfogalmaztam magamnak egy EASY WAY TO CUT SÚLYRA feltaláló feladatot? Nem! És ugyanúgy nem próbálta megteremteni egy egyszerű módját a dohányzásról. Épp ellenkezőleg, megtanultam, hogyan lehet megszabadulni a nikotinfüggőségtől, amikor már lemondtam magáról arra a tényre, hogy soha nem szabadulnék meg tőle. Bevallom, őszintén szólva: mint sok más nagyszerű felfedezésben, itt a főszerepet a szerencse játszotta, nem pedig tehetségem és képességeim. És arra gondoltam, hogy ha a túlsúly problémája könnyű megoldást találna, valaki régen régen rájött volna rá. Vettem szerencsét, mint nyertem a lottót. Ha megnyerted egy napot, hihetetlenül szerencsés vagy, de a második győzelem reménytelen hülyeség!

Szóval, hogyan találtam módot a tömeg követésére? Elsősorban azoknak az ötleteknek a természetes fejlődéséből adódóan, amelyek a dohányzás problémájának megoldásához vezettek. Életem nagy részében hitre vetettem a dohányzásról szóló banális állításokat. Soha nem vette észre, hogy kételkedni fogok - például, hogy a dohányosok dohányzik, mert annyira szeretik, hogy szeretik a dohány ízét, hogy a dohányzás csak szokás. Ne légy Sherlock Holmes, hogy feltárja az állítások abszurditását. Egy kis introspekció elegendő. Szabadulva az állítólagosan hiteles tények iránti meggyőződéstől, azt találtam, hogy kétlem, hogy mindent a dohányzás, az étkezési szokások és így tovább.

Az ideológiai bánásmód, az agymosás - és a társadalom egésze, az orvosok és más emberek az orvostudományban (táplálkozási szakemberek) voltak kitéve. Kénytelenek voltak hinni az étkezési szokások nyilvánvalóan abszurd mítoszain, és a legtöbb esetben teljesen ellentétben álltak a valóságos tényekkel.

Az orvosi képzés hiánya további egyértelmű előnyt jelent. Nem kell nézni rád, ne használjam az orvosi terminológiát, vagy ne faggassam el a tudományos ismereteket. Olyan vagyok, mint te. Én a helyzetedben voltam, ugyanolyan kétségek gyötrődtek, mint ön. Nem lesz szüksége sem erőfeszítésre, sem pozitív gondolkodásra. De a megoldás olyan egyszerű és nyilvánvaló, hogy Ön, mint én, meglepődni fog, és nem tudja megérteni, hogy sok éven át lehetett volna becsapni.

Három tény azt segített, hogy rájöjjek, hogy a súly fenntartásának problémája olyan egyszerűen és egyszerűen megoldható, mint a dohányzás problémája - csak meg kell értened, mi a lényege.

Először is, nem hittem el, hogy az én technikám nem jó a túlsúly elleni küzdelemben. Hol szereztem, hogy fogyás esetén nem hatékony? A dohányzás elleni küzdelem alapvető szabálya, hogy teljesen leáll a dohányzás teljesen, de hihetetlen akaraterő és önfegyelem szükséges a nikotin fogyasztásának csökkentéséhez vagy szigorúan adagolásához. Ha ezt az elvet alkalmazza a táplálkozásra, nagyon hamar nemcsak a túlsúly problémáját, hanem egyszerre minden nehézségét is megoldja.

Mi segített abban, hogy legyőzze ezt a pszichológiai akadályt és megértse az igazságot? És mi általában akadályt teremtett? A nikotin és a közönséges éhség ugyanazt a kellemetlen, szopogató ürességet okozza. A dohányosok és a fogyasztók ugyanazt az élvezetet élvezik, kielégítve éhségüket.

A dohányzás és az élelmiszer közötti hasonlóság azonban csak egy megjelenés. Valójában teljesen ellentétes természetűek. A dohányzás elválaszthatatlanul összekapcsolódik a mérgező szomjúsággal, amely végül megöli, ha nem legyőzte, és az étel - az élelem szomjúsága miatt szükséges élelem. A folyamat az élelmiszer-felszívódás nemcsak szállít igazi szórakozás, hanem megfelel az éhség, míg szomjoltóként nikotin visszataszító füst belélegzése, a behatolás a tüdőbe, egyes cigaretta nem felel meg ez a vágy, és erősíti azt.

A problémát elsősorban abban a tényben láttuk, hogy lehetetlen teljesen lemondani az élelmiszerről. Nem meglepő módon úgy gondoltam, hogy a módszerem nem megfelelő két, látszólag hasonló, de valójában igen különböző tevékenységre.

Ilyen volt az a fő hiba, hogy összehasonlítottam az ételt dohányzással. De az élelmiszer nem katasztrófa, hanem egy csodálatos, nagyon kellemes időtöltés, amely az egész életen át elérhető. Ha összehasonlítanám volna a dohányzást valamivel, akkor csak ugyanolyan káros, pusztító módon, hogy megöli az idejét, mint például

Soha nem vettem figyelembe a táplálkozási folyamatokat és az overeatingt egymástól elkülönítve. Számomra, a túlfogyasztás csak egy extrapoláció az élelmiszer - valószínűleg azért, mert nagyon szerettem az evés. Paradox módon a dohányzók meg vannak győződve arról, hogy problémáik gyökere a dohányzás folyamatának szeretete. De valójában tévednek. Csak azt gondolják, hogy szeretnek dohányozni - mert amikor tilos a dohányzás tilalma, boldogtalanok és megfosztottak. Hasonlóképpen, az emberek, akik hajlamosak a túlfogyasztásra, meg vannak győződve arról, hogy bajuk az, hogy túl kedvelik az evést. De még akkor is, ha boldogtalanok vagy megfosztottak, mert nem szabad enni, ez nem jelenti azt, hogy túl sokat eszel.

Az emberek szeretnek enni, de nem túl nagyok. A túlfogyasztásból először vannak emésztési zavarok és gyomorégés, puffadás, levertség és apátia érzése, végső soron pedig - túlzott zsír, pszichés és fizikai kellemetlenség.

A túlfeszítésnek még egy komoly hátránya van. A lelkiismeretből és más érzelmi fájdalmakból való étkezés megtagadja az örömöket, amit az élelmiszer nyújt.

A kezdetektől fontos, hogy egyértelműen megkülönböztessük a normális táplálkozást és a túlfogyasztást. A normál étel nagyszerű élvezet. A túlfűzés is okoz kellemetlenségeket, valamint az élelmiszer felszívódása és utána. És a rendszeres túlfogyasztás a betegség és a korai halál közvetlen útja.

Az emberek, akik hajlamosak a túlzott evés, jól ismeri ezeket a szomorú tényeket, de mint a dohányosok, győződjön meg róla, hogy nagyon szeretem a dohányzást, meg vannak győződve arról, hogy az öröm az evés ellensúlyozza a következményeket. Ezután megmagyarázom, hogy ez egy megtévesztő benyomás. Az emberek túlzásba kerülése nem elégedett mind a túlfogyasztás folyamatában, mind az utána. Ezért olvasod a könyvet. Foglalkodjatok erről a változatlan tényre!

Ezért logikus kérdés: "Mi a túlzás? Honnan tudhatom, ha túl nagy étvággyal vagy ételt adok? "Sajnos, a" túlfogyasztás "szó használata elég ahhoz, hogy az a benyomás, hogy a probléma bőséges ételt jelent, ezért korlátozzod magad. És ha megpróbálom biztosítani Önöket, hogy nem a mennyiségekről, hanem az élelmiszerről van szó, akkor valószínűleg arra a következtetésre jutnak, hogy a kedvenc ételeket és ételeket betiltják. Nem, egyszerű ajánlásaim után felszívhatok annyi kedvenc ételedet, amennyit csak akarsz, és nem kapsz súlyt. De az ajánlásokról. És a módszer a nikotinfüggőség megszabadulására és az "EASY WAY TO CUT WEIGHT" -re, mint tanácsok arra, hogy hogyan lehet kijutni a labirintusból. Nagyon fontos, hogy egy bizonyos sorrendben adjuk meg őket.

Már említettem, hogy három tény az eszmei misztérium felfedezéséhez vezetett. Az első és legfontosabb közülük kell

Megjegyzések:

Az F-Plan egy ausztrál tudósok által kifejlesztett diéta, amelynek fő elve a számos fehérje fogyasztása, mérsékelt mennyiségű szénhidrát és kis mennyiségű zsír.

Kapcsolódó cikkek