41 Kumalak, a kazahsztáni közösség a látomásodról
Ma szombat van, de egyáltalán nem akarok dolgozni. Számos műtárgy van, és vasárnap is van tervem. Ha időben dolgozik, észre veszi, hogy egyáltalán nem szeretne pihenni. Valószínűleg már kialakítottam egy szokást dolgozni, és a szokás 21 napig alakult
Meglepő módon elkezdtem írni. Gyorsan írok, és a szöveg szerkezete önmagában alakul. Tudom, sok hiba van a szövegekben, és talán a szöveg kicsit idegen, nem pedig az orosz stílus stílusában. Mindez annak a ténynek tudható be, hogy egyszerre nem oroszul és nem is kazah volt. Néha egyszerűen nincs idő a teszt kijavítására. A magazinokban jó, minden cikk ellenőrzi a korrekciókat
Jóan tanítom az embereket, és 10 napig taníthatják a pénzügyi modelleket, vagy felfedezhetik egy személy képességeit. A probléma az, hogy attól tartok, hogy a nyilvánosság és az edzőm tőlem nem jön ki. Talán idővel megoldani fogom ezt a problémát
Szerettem volna írni a kazahi 41 kumalaksról. Ezt a szerencsétlenséget már gyerekkor óta ismerem, hiszen a nagymamám kitalálta az embereket. Kezelt felnőttek és gyermekek, és általában népszerű volt, mert nyitott és pozitív volt. Munkájához a nagyi nem vett egy fillért sem, és saját örömére tett.
Családunk történetét tekintve egyikünknek örökölte volna az extraszenzoros képességeket, de sajnos, vagy szerencsére nem történt meg. Néhányan azonban álmokat látnak. És ez ritka
A kumalakot matematikai játékként lehet ábrázolni. Minden szintre bomlik, és van egy határozott matematikai rend. Attól függően, hogy mi történik, másképp értelmezheti a helyzetet.
A kumalak tanulhat eleget, vagy nem teljesülnek a vágy, akkor kell a jólét a család, vagy felül, ha enni valahova, vagy addig, amíg a otthon, ha van szíve fáj (ha tapasztal), vagy a feje tele van kihívásokkal, mint a üzletet folytat az üzleti életben és van kilátása
Még akkor is nyithatsz egy kumalakot egy olyan emberre, aki távol van tőled, és akkor is, ha nincs rokonságod. Tudja meg, hogy a dolgok a főnöke, a riválisai vagy bárkinek, a legfontosabb dolog a vágy
Hinni vagy nem hinni az Ön választása. Számomra ez a szerszám a stressz enyhítésére és ráadásul ritkán teszem meg, és ezért
Egyszer nagyon népszerű voltam. Nem a férfiak körében, és nem mint nő, hanem mint egy vagyontárgyíró. Ez történt velem fogságban. Nem vettem pénzt, csak elrejtettem az emberektől, és nem tudtam egyedül maradni, mert bárhol jelenjenek meg, sok ember vesz körül. Azóta félek a nyilvánosságtól és teljesen elszigetelten élnek. Nem látok embereket, de boldog vagyok, mert szeretem a természetet és harmóniában él vele.
Véleményem szerint nincs ajándékom, de az emberek csodát várnak, és néha csoda történik. Talán ez magyarázza a valószínűségelméletet
Tehát kezdettől fogva, amikor az új év ünneplésén hallgattam, úgy döntöttem, hogy cigányként öltözködöm. Ahhoz, hogy illeszkedjen a képbe én elfogták a 41 kumalak (esetemben 41 bab), és azon tűnődött, bárhol üti az emberek a karon és a babot. Nem emlékszem arra, amit megjósoltam, de csak jó és pozitív
Úgy gondolom, hogy a jóhiszemű szerencse soha nem tud rossz dolgokat megjósolni.
Figyelembe véve, hogy önindulási programot indíthat. Egy személy gyenge, szerencsétlenek vagy pszichikusok felé fordul nehéz élethelyzetben, és pszichéük mobil. Ezért az emberek programozzák magukat, szemléltetik a problémát és rögzítik rá.
Például, ha egy szerencsevõ azt jósolta, hogy egy személynek két gyereke lesz, akkor két gyermeke lesz, mivel a rendszer tudatalatti szinten dolgozik
Sok más példa is van. Például egy taxisofőr azt mondta nekem egy történetet. Egy idős nő ült az autójában, és megjósolta, hogy a lánya hamarosan születik, és hívnia kell Altynai-nak. És ez történt. Volt egy lánya, és megadta neki az Altynai nevet
Térjünk vissza a történetemhez.
Egy új év telt el, és én, csodálkozásom szerint, a népszerűség legmagasabb szintje volt. Kiderült, hogy a legtöbb ember, akikkel előrejeleztem, hogy minden jóslat megvalósul. A kísérlet tiszta, mivel ott volt egy lány, és kölcsönösen élveztük egymást. Itt mindent pontosan elérték
Nem számít, mennyit magyarázok az embereknek, hogy nincs ajándékom, senki sem hitt nekem, és nem maradt mögöttem, amíg el nem érem az eredményt. Hamarosan rájöttem, hogy ez nem jó
Tapasztalatom szerint meg volt győződve arról, hogy sok ember számára nem érdemes kitalálni. Különös érzésem volt, amikor sok embert találtam ki. Mintha az energia elhagyna, és nagyon meleg voltam, amikor meleg közönség voltam.
Megmondom neked egy érdekes történetet. Kiváló tanuló voltam az egyetemen. Csak egyszer kaptam hármat a szerves kémiában. Ezért a szerves kémiai tanár nem kedvel engem, és elrontotta az egyetemi teljesítményemet, amit nem tudok.
Lehet, hogy valójában nem ismerem a témát, de nem lehet, mert sok szöveget összeszedtem és emlékszem. Emlékeztethetem a könyv fejezetét a memóriából.
Az iskolában, amikor valamit el kell mondani a történetet ellenőrzi a fiú a szöveget a könyvben, és nem marad le egyetlen szó, és nem változtatja meg a szavak sorrendjének
Ismét kissé zavart. A többi osztálytársaim jó minőségűeket kaptak tőle, de nem én. Egy nap hívott a szobájába. Nagyon meglepődtem és felkészültem egy kellemetlen beszélgetésre.
Meglepetésemre, ő - a kémiai tudományok doktora mondta ezt a mondatot, hogy az imént megölt „megkérdeztem a tanszék munkatársai, hogy megkértem, hogy jósol mindannyiunk számára.” Rögtön elmondtam neki, hogy ez mind hazugság, és nincs ajándékom. Csak egy tehetségem van. Csak látom, hogy egy személy alkotja pszichológiai portrét és mindent, semmi többet "
És ez a tehetség néha még segített nekem. Egyszer mentem egy olyan cégnél dolgozni, ahol gyakornok volt. Szó szerint három nappal a munkába lépés után felkértek arra, hogy jelöljék ki az egyik gyakornokot az "Év bentlakója" címmel.
Megneveztem a gyakornok nevét. Az összes többi munkatárs felháborodott, mert véleményük szerint a társaságnak több méltó gyakornokja volt, akik a cégnél hosszabb ideig dolgozott, mint a jelölt gyakornok.
Bizonyára nem voltam elégedett, de a választás már megtörtént. Egy évvel később megerősítették az elvárásaimat, amikor csak egy beosztott gyakornok kapott munkát a cégnél. A fej még emlékezett a történetre az egyik párton, és azt mondta, hogy eredetileg meglepte a választásom
Általában lekötöttem a szerencsétlenséget. Csak egyszer eltörtem a szabályom, és elárultam az embereket egy másik országban. Ez érdekes szórakozás volt számukra.
Ennek az esetnek köszönhetően megtudtam egy brazil fickótól, hogy indiánok vagy bennszülöttek csak olyan babokról gondolkodnak, mint én. Meglepő, hogy ez a felidézés egymástól függetlenül létezik különböző kontinenseken
Néha 41 kumalaksot rendezek magamnak és családtagjaimnak. Van egy jó összehangolás, néha nem annyira, mert a zenekar élete fehér és fekete, vannak felfelé és lefelé
Nos, mi maradt a nagymamám, és most a gyermek nézheti kumalak elrendezések és ez a tudás vagy képesség, hogy megy neki - és mentette meg a tudás és hagyományok a kazah
A régi időkben a kazahok szájról szájon át ismerkedtek. Néhány történet, történet legendája elveszett, amikor egy generáció elfelejti továbbítani a tudást a másiknak, vagy nem tulajdonít rá jelentőséget
Továbbra vagyunk tovább a gyökereinkből. Hány érdekes történet és készség veszik el.
Elvégre, ha például, anyám, mint egy gyermek figyeltem az anyja, amikor elmondta neki, hol elbújt aranyrúd és más értékes ma tudtuk meg ezt a helyet. Most ez a történet a családunk legendáihoz fog menni és a levegőbe süllyed