90 nap "metamorfózis" traci anderson-val Megcsináltam! (Fotóval), diétákon

90 nap

Már régóta fogok írni a jelentést a sportprogramról, de a teljes időre szóló szabadidő mindig nem elegendő. De még mindig tisztelnünk kell Tracy nénihez, és meg kell mondanunk arról, hogy volt.

Tehát Tracy Anderson Madonna, Gwyneth Paltrow és más hollywoodi szépségek trénere, egy miniatűr szőke, egykori ballerina. Fiókjában számos fitness program, de a "Metamorphosis" valószínűleg az egyik legnépszerűbb. Tracy A módszer lényege az, hogy nem gyakorol serkenti az úgynevezett „nagy izmok”, és támogatja, hogy a figura edzés után Tracy kell nagyon nőies és cizellált.

Számított "Metamorphosis" 90 napos osztályokba (sőt, még inkább, mert nem veszi figyelembe a hétvégét). Hetente 6 alkalommal kell gyakorolnia egy napot. Fél óra ereje, majd fél óra kardio táncolni Tracyvel. Tíz nappal a terhelés változik, hogy az izmokat ne használják.

Általánosságban elmondható, hogy ez a program megvesztegetett a sokféleség és az a tény, hogy a programot hosszú ideig tervezték.

Tracy négyfajta "Metamorfózis" -nak számít a különböző típusú alakoknál (leírást adok a Mirimanova fórumról):
Omnicentrikus - azok számára, akik egyenletesen súlyoznak. Ez a komplexum átalakítja a testet mint egészet, megszigorítja a bőrt, az izmok elmosódása eltűnik, a test erősebbé válik.
Hipcentric - azok számára, akik vékony derékkal, széles csípőkkel és teljes lábakkal rendelkeznek. Ez a komplexum segít abban, hogy a combjaid vékonyabbak legyenek, meghúzzák a feneket és csökkentsék a narancsbőr megjelenését.
Abcentrikus - azok számára, akiknek extra zsírtartalma van a gyomrában és széles derék. Ez a komplexum segít a derék vékonyabbá tenni, és a gyomor lapos lesz, és sokkal szexisebbnek tűnik.
Glutecentrikus - azok számára, akiknek alakformáló fenékük van. Ez a komplexum alakítja és szorítja a fenékét, eltávolítja a felesleges zsírt és csökkenti a narancsbőr megjelenését.
Általában én inkább a hipocentrikus típust preferáltam, én omnicentrikusnak éreztem magam, mert a tanulmányok kezdetén csak az omnicentrikus volt szabadon elérhető (most már a hipcentricók számára).

Még egy dolog, azonnal elmondom, kardio vagyok. Ha valaki emlékezne arra, hogy a sérülésektől fogva visszanyertem, úgyhogy az ugrások és a táncok egyáltalán nem alkalmasak nekem, kicserélték egy kardio kerékpárral, vagy általánosságban nem cseréltem semmit. Még kétszer orvosi okokból abbahagyta az órákat, mert az idő múlásával hiányzott az osztály, talán néhányszor.

Tracy kínál még egy áramellátó rendszer, de ettem, nem fogyott a saját és az elmúlt tizennyolc hónapban, és csak tartotta a súlyát, azt hiszem, azok számára, akiknek szükségük van, hogy elveszíti az eredmények lesz jelentősebb és észrevehető.

A célom nem volt olyan nagy -, hogy elveszítsen néhány fontot és izomot, hogy hangot adjon. Újra a sérülés után a jobb lábam csak egy szörnyű látvány volt: egy zsíros zsír zsák, nem láb.

Az érzéseim szerint, a legjobb hatása az ő gyakorlása a szamár és a lábak. Nos, a legösszetettebb gyakorlatok is a szamár és a lábak. A tracian metamorfózis megkülönböztető pontja az, hogy először teljesen megvizsgálja az egyik lábat (szünetek és pihentetés nélkül), majd egy másikat. Eleinte nagyon nehéz volt számomra, különösen összetett tucat, véleményem szerint: a második, az ötödik, a hetedik és a kilencedik. Számos gyakorlat az egyensúlyért. A sajtó az első gyakorlatok után fáj. A kezekben lévő gyakorlatok is jelen vannak, legfeljebb 1,5 kg súlyú súlyzókra van szükségük.

Nos, és ami a legfontosabb, az eredményeim (előtte - utána):

90 nap
90 nap

Súly - 55,5 -53,5 (-2 kg)
A kaviár térfogata 36,5 -34,5 (-2 cm)
A térd feletti térfogat - 42 - 40,5 (-1,5 cm)
A lábtérfogat 53,5-40,5 (-2,5 cm)
Comb térfogata -91-89 (-2 cm)
A derék 69-67 (-2 cm)
A has térfogata 82-80 (-2 cm)
Halife - 90-88 (-2 cm)

Ol, nem vagyok sértő, de minél többet teszek, annál jobban megértem, hogy amikor a "szivattyúzott izmok" hatása látható, akkor biztosan nem a munka eredménye 3 hónapig. Ez egy év vagy két rendszeres osztály) Tehát ha jól hallom, "Nos, most javítom a számot" Értem, hogy az emberek egyszerűen nem értik, hogy miről beszélnek. Persze, hogy valaki eredetileg jó természetes adatokkal és sportolási képességgel rendelkezik, valószínűleg könnyebb mindent megadni, és az eredmény érzékelhető. És egész életemben volt egy teljes torna nulla, és hogy most én vagyok, ez a legjobb formája a fizikai képzés életében), és általában, nem fogok itt megállni, amíg egészségi megengedett)

Magad most megállapították, hogy a fő probléma nem is „side-lába-térd,” Mindig úgy éreztem gyenge és vékony karok, vékony vállak) hoznak létre egy olyan érzésem, hogy én „nagyon vékony”. És már három hete vagyok, miután Tracy új programot csinált, ahol a hangsúly a kezében van. Természetesen a genetikát nem lehet becsapni, de megpróbálom)

90 nap

Egy nagy plusz a rendszeresség :) Ironikus, de ha nincs tömeg - nem izom) Azaz, amikor dolgoztam egy személyi edző, volt, hogy először tárcsázza a 2 kg, majd distill az izmok, és így tovább. Csak azért, mert a BMI ezután 18 - nem volt elég súlyt, akik zsír - súlygyarapodás nem szükséges))) Nem zhirinki)) egyszerűen tükrözi az a tény, ha azt szeretné, hogy „hogy az izom” a jövőben.
Thalia nem tesz magának vékonyabbat, nem tud felépíteni egy mell (bár erősítheted a mellkasi izmokat), de ki tudod szivattyúzni a szivattyút. Egyszerre az ábrát kellemes női görbék festik. Különösen, ha már hozzászokott hozzá, és olyan zúgó, szorgalmasan dolgozik. csak olvassa el a szükséges irodalmat, keresse meg a nete formázását vagy valami ebben a szellemben, és tovább javuljon.
De ha rázza a szamarat, és enni a kalória étrend, amely támogatja a 53 kg - egy gyönyörű seggét soha nem kap.
Bár én vagyok! Itt vannak különböző figurák szerelmesei, azt hiszem, sokak közül sokan hallgattatok bókokat, hogy te vagy a bot))))

90 nap

Igen, Ol, nekem megvan. Számomra egy választás vagy "reedinochka", vagy oldalak és platens above kolenkami. A zsír valamilyen okból ott van, hogy először is elhalasztom. És egy függyel, amelyet nekem kell megkérni, szükség van rám? Cool óta használják, ha a képzést a mellkasán és a szamár))) Én nem panaszkodnak))) Ami az enyhítésére izom és ez csak ami látható, az alacsony testzsír százalékot. És biztos vagyok benne, a lába lenne túl szép, ha még mindig skhudnula, de mi lesz velem a felső fele ebben az esetben szörnyű elképzelni) Ami a táplálkozás és a képzés természetesen egész idő alatt nem vakon hullám lábam, én már tanulmányozza a kérdést. Így például már tudom, hogy nem tudsz szivattyúzni a szamarat külön-külön anélkül, hogy növelnéd a lábak mennyiségét. Nos, nem teheted. És a lábaim már nagyok és sűrűek (főleg nagyobb súlyúak), és szükségem van egy fügere? Ez egyértelmű volt - nekem, mielőtt nagyon nehéz volt felvenni vékony farmer, mert a mérete bámult rám nalazit a térd felett, ami több a méret nalazit, de lógott a csípőjén. Ezért vagyok boldog a lábam állapotával. És a feladatom, ahogyan megértem, az egyensúly megteremtése. Most a kardio és a hatalom a törzs felső részében elfogult. Remélem, a jövőben megyek a p90x Tony Horton programhoz és továbbadom. És igen, ismétlem, nem várok fiznagruzki csoda és a mágia az átalakulás modellje Victoria Secret, és nem javasoljuk senkinek, mert csak egyszer csalódni, és dobja hasznos dolog))))

A táplálkozással egyetértek abban, hogy ha intenzív képzést vezetek be, valamilyen módon át kell gondolnom a rendszert és ki kell igazítanom az ételeket.

90 nap

A szamárról és a lábáról - olvasd el ma.

90 nap

Nem, egyetértek, hogy 55 - nem rossz) Amikor elkezdtem fogyni, én nem hiszem, hogy lehetne még fogyni 55 kg, nem is beszélve 53) Csak a képek (55-56 kg), csak volt, mielőtt verseny „a tanfolyam a nyár” és kezdete előtt osztályok „Átváltozások, így velük, és hasonlítsa össze) azt jelenti, hogy 55 kg - már sokkal vékonyabb), és a hatása közötti különbség a fotókat kg csak 2-2,5 kg) én szórakoztatni magam Remélem, hogy még mindig az a sport érdemes az életemben, általában igen, idősebb fotókra kell törekednünk, hogy a kontraszt sokkal nyilvánvalóbb legyen)

90 nap

90 nap

Nem vagyok gonosz))) Csak azért, hogy kritizáljátok magatokat, vagyis úgy érzitek, hogy elhúzódtak a szélen, és amit nem akarok. És ne hibáztasd a természetet. Az a tény, hogy azt mondod (nem a lábak, vékony karok) Nem látom - te gyönyörű arányos (és nem veszi a szokásos ruházat - ezek köcsögök nem varrni azt a hétköznapi emberek), de te túl vékony. És nem akarlak megbántani - készítsen egy felmérést ugyanazzal a képekkel, amikor jobban nézett ki. Talán tévedek, és nem kell a szamárat megverni és visszaadni 55 kg-ot))))) Csak egy fiatal lány vagyok, aki olykor túlságosan is beszél. Sajnálom, de három évvel ezelőtt felismertem magam, akkor nem hallgattam magamra, de sértegetnék. Emlékszem még, attól tartok, hogy gyógyulni fogok, és a derekam nem tetszett a derekamnak. De ne beszéljünk a rosszról! Megérdemli tiszteletét az elkötelezettségedért, és a ruhákban úgy gondolom, hogy otpadno-nak nézel ki)))
Bár nem, szidalmazz nekem egy ilyen szemtelen OLKA-kritikus.

90 nap

Érezhetően elvesztette a súlyát)) A tömörségről úgy tűnik számomra, hogy nagyon vékony vagy, és nincs sok)), és vékonyra nézett 55. És azt hiszem, nem kell a lábaidra koncentrálnod, talán jobb, ha szivattyúztasz a szamarat, gyönyörű, de vékony, azt hiszem jobb lesz, ha kicsit felszivárog. És a kezek. És a lábam és a gyomrom tökéletesnek tűnik nekem!

90 nap

Köszönöm))) 53 kg-nál kevesebbet fogyni nem fogok, nem is gondolok, hogy jobban megyek, csak azért, hogy izomba keveredjek, és ne kövér)) És a pap-lábon még mindig kevesebbet csinálok a gyakorlatoknál, mint korábban. és ahogyan a guggolások, amelyek szintén hozzá kívánnak járulni a papok kerekítéséhez, de nehéz ismét vitatkozni a genetikával. Valaki csak lefogy, és egy jó alak: a mellkas, a csípő és a vésett derék. És én elvesztettem a súlyomat, és egy kicsit szögletes, nem tetszik nekem))) De még mindig sokkal jobb, mint volt)

90 nap

90 nap

A 65-es év nem igazán, de az igazság és semmi bűnöző. Most azt kell kitalálni a hasonlóság azzal a különbséggel, hogy a nagy mellek, szinte nincs pap, nos, ez Gillian kis szivattyúzzák fel a szamár, vagy azt hiszem, azért, mert az oldalán és hasán skhudnuli nem tudom. Igen, igazad van, aki eredetileg jó adatokat kell csak eltávolítani a felesleges, és aki nem szabványos elrendezés és szerkezet, különböző számok az összes, de a legjobb a vékony szögletes, mint lóg Zhirkov ebben teljesen egyetértek. Ha fogyni, ha a szál, hogy ez a súly (vryatli nincs türelmem) 53, akkor valószínűleg lesz is szögletes, de mell sisyastaya szegfű, csak itt a fogyás és a mellkas kiüríti)))) Ebben az esetben jobb, ha kezdetben kicsi mell.

90 nap

Ne. sisyatny szegfű - ez csak jó, gondolom))))) Ez az, amit a modellek megfigyelnek))) Karcsú alak és mellkas))))

Azt Jillian kezdetben nem vették figyelembe, mert ugrott neki, és én egész évben lábadozik súlyos sérülést, és nem az, hogy ugrás volt a kérdés, hogy tudok rendesen járni, és Tracy, és tetszett a teljesítmény részben van nincs ugrálás, gyakorolja főleg négykézláb, hullám és hullám talpra, és a terhelés is ó-szerű érzi jól magát.

Most igazán, már megtanultam ugrani, de ez a felkészülés a következő sportprogramra, amelyet én magam kerestem)

90 nap

Neeeeeee mellek túl rojt lesz, ha fogyni valószínűleg)))))))) És mneb kicsit szélesebb csípő, a csont ((I bylab örülök. És még derék úgy tűnt, hogy már észrevehető, és van egy medence nem túl .

90 nap

Kapcsolódó cikkek