14 Vagy a kilenc injektor

Olvassa el:

mondd meg nekem, mi a jobb, ha a féket a céltárgy és a fék hordójában fékezik, hogy a fagyban minden normát

milyen motor a turbófeltöltő sor vagy a V alakú?

Tetszik a négy? aki mond valamit róla.

így létrehozok egy témát, különben senki sem fogja észrevenni. Ma az autó nem indult el. az akkumulátort helyettesítették az aktuális kürtök. nem ábra. Visszahúzódott (nos, nem találtak hol az elejétől), szintén nem egy fig. Végül is.

Igen, nem erről szólok. Csak annyit hallottam, hogy sokáig olyan szavakat hallottam, mint a "vidd az ukránat" az emberektől, és az érvelés minőségében, hogy állítólag jobb minőségű.
Nem igazán tudom. függetlenül attól, hogy mennyi, de otthon a gyár valami valahogy megbízhatóbb.

És a témában, bár a 14 majdnem azonos a 9ke-el, de még mindig lesz több ponovey. Nem akarok egy teljesen elavult vasat vásárolni. Persze, ha van pénzed egy új autóért.
És ha nincs sok pénz, de van vágy vagy utazás, és többé-kevésbé nem rossz - akkor lehetséges és 9ku

9 patzansky opció, egy tuningterület.

Kalina steers, a test keményebb, az ajtók általában zárva vannak, a szalonban valóban ülhetsz, ha akarod, EUR, ABS, kondey, párnák, elektromos csomagolás. Igen, és általában sokkal modernabb, valamivel magasabb áron.
Az összeszerelés minőségéről Ukrajnában - igen jól van a fürdőben, Togliatti jobban hasonlít

És te úgy látod, hogy kibaszott, mint egy szivattyúzott.

És csak egy szőnyegre esküszöm.

# 24 Bár ez a jó és bár nem Kalina rajongója vagyok, de támogatni foglak - nem fogsz harcolni a tényekkel. :)

Kapcsolódó cikkek