6. véleménye a Szaratov Regionális Kórház Szaratov g üdülőhely Smirnovskaya

Szeretném megköszönni Sebészeti Ér- és Szívsebészeti - Alekszandr Alekszandrovics. Ez érzékeny és jó ember, és nagy szakember a saját területén. Köszönjük a munkát!

Tényleg szeretném kifejezni hálámat a terapeuta Natalia B. Bohr! Ő terapeuta Isten! Mert az ő figyelmesség, együttérzés, kedvesség! Minden ember más, és különösen a beteg! Az ő szakmai és figyelmes hozzáállás minden beteg nem egyenlő! Azért jöttem ide kétszer, mi nem bántam! Mert ha nézni egy ilyen nagyszerű orvos, mint Natalia B., előtted, mintha megnyílik egy új életet, ami nagyon hálás vagyok neki! Valahogy azt. további ›

Nagyon jó kórház, nem hallomásból tudom, drágám kész. Egyetem és kórház-alapú osztályok tartanak. Az orvosok reagáló, a ház jó állapotú, fürdőszoba. csomópont minden kamrában, a javítás nem a közelmúltban! Mivel a. Kórház Smirnovskaya Gorge, egy teljesen más hangulatú, mint a városban, a tiszta levegő, a sok hely! Ebben a kórházban az ideális hely, hogy visszaállítsa a testi és lelki egészség!

Mérhetetlenül hálás a személyzet Ér- és Szívsebészeti OKB élén Vladimir Kraszkovszkij sebészek Denis E., Nagy Sándor, Maxim Szergejevics! Az arany kezét munka a mágia a mindennapi életben, és mentse a szeretteinket. Szívből jövő hála és ápolók (speciális - öltözködés Guzel nővére), hogy a betegek nem csinál! Kívánok egészséget, boldogságot és a folyamatos siker.

Kapcsolódó cikkek