15 alkalmas egyszerű varrás és kényelmes munkahely, látva, hogy akkor feltétlenül akar

Üdvözlet, kedves olvasóm. Mi a hó ma. Ez az első hó az évben.

Tehát azt szeretnénk, hogy üljön le az írógép és magad valami uyutnenko. Díszíteni a házat, és a hely, ahol varrni. Találtam egy pár képet az ötleteket az interneten, és már néhány nappal töprengett, hogy hol kezdjem.

15 alkalmas egyszerű varrás és kényelmes munkahely, látva, hogy akkor feltétlenül akar

Tegnap varrt nagyon ügyes ezermester szervező - és most itt vagyok, nagyon kényelmes a szükséges eszközöket, hogy megbirkózzon, amikor ülök a kézzel készített - a hímzés vagy varrás ruhák alján kézzel. Most kéznél, ha minden, ami szükséges - olló, gyűszű, cérna és táska darabka menet és a kis szövet maradványok Kézi üzemmódban.

A cikk végén lesz a mester osztály varrás a szervező, és most áttekintést nyújt a 15 ötletek egy szép és kényelmes elrendezése a munkaterület - kiterjed a varrógépek és berendezések, különböző kiegészítők, gyönyörű dobozok és egyéb kényelmi „szép”:

1 - Fedél varrógép - egy szükséges dolog. Védi a nővér a portól. És díszítik a belső, a ház. Ez tette a patchwork stílusban.

2 - Kényelmes doboz eszközök - párnák tűkkel időnként elveszik az asztalra -, mert kicsi (például, mindig veszít olló és ceruzák és pad tű), és az ilyen „váza”, fölé magasodó kreatív dombok szövetek és minták, mindig egyszerű látvány:

3 - A munka, amit gyakran mozognak több gép - az overlock a vas vagy a hagyományos írógép - és mindenütt szükség van egy minimális eszközökkel, amelyek nem illenek a kezedben - vagy ha elfelejtette bevenni egy ollót, pl. És én például a kreatív biztosíték teljesen kikapcsolja az agy pragmatizmus, ebben, meg kell ugrani, és egy olyan nélkülözhetetlen eszköz a pillanatban. De egy ilyen kis párnát zseb fér egy ceruza, ripper, meg a tű és csapok, csipesz szálak:

4 - ilyen kényelem soshosh természetesen nem -, hanem egy ötlet - jól jön is.

5 - Textil dobozok és ládák tárolására szerelvények és popsi varrás - üzletek általában drágák. És néha szükség van egy csomó - én, például körülbelül 15 darab pontosan az. Nem vásárolt sok. És én varrni ezeket a dobozokat a maradványait pamutvászon vagy Calico magát. A fal betét kartondobozok és könnyen összehajtható. Master-osztály, hogy ezeket a dobozokat itt.

6 - A beállított varrógép varrógép puha felületre, akkor a gép az első-: nem rontja a felület a tábla. És másodszor, alacsonyabb zajszintet, mert a táblázat tetején nem rezonál. Varrni szép hordozó magukat, és ezzel egyidejűleg varrni úgy kell nekünk zsebek szerszámok és darabka menet.

7 - A szubsztrát munka után alakul át cheholchik:

8 - Párna nemezburkolást - csatlakozik a készülék felületét.

9 - Szervező eszközök varrás kis méret hasznos az úton. Ez tábort nagy mentő, ha sürgősen kell valamit varrni, és varrni.

Mentünk itt ezen a nyáron St. Petersburg, és ott is maradt három hétig. És felnéztem a bélés hátizsák. Ez annyira kényelmetlen járni vele - sem tesz sem kap semmit. Szálak a bélés lesz „fringe”, és ragaszkodnak elemek belsejében - egy pénztárca, esernyő.

varrni? Tehát semmit a no - megszorítások nélkül, tű nélkül. El kellett mennem, és vásárolni legalább néhány alapvető eszközökkel. És én Szentpéterváron nem tud semmit - hol kézimunka üzletekben? Véletlenül vettem egy istálló, egy kis varrókészlet. És akkor - egy tompa tű, gyűszű apró. És én „chuzhmimi” kényelmetlen munkaeszközöket. És így - ez lett volna a tábor szervezője veled - csak azért, hogy minden.

10 - Vagy még ennél is többet: egyesíteni smink és a varrás szervező egy „bőrönd”:

11 - A következő eszköz köthető rezinochki hogy minden gép - a kapacitás vágja el a szálat mindig szükség van. Így mindig lesz kéznél egy gyűjtemény a finom por és a szoba tiszta.

12 - Ha van egy nagy számú szalagok különböző színekben - hímzés szalagok, például lehetőség van, hogy ezeket a készletek itt ilyen táska, készült szövet sindepone.

Sindepon megtartja a formáját jól kisméretű tárgyak - és akkor is, hogy az ilyen szövet táska megfelelő színű szalagok vagy cérna szálak lesznek tárolva ezekben a tárolókban:

13 - És itt van a legújabb ötlet, amit már kipróbáltam, és tette magát, mint szervező.

Számos csapok és tartály vágott szálak - valami mindig hiányzott az elmúlt években.

14 - Az ilyen eszközök szállítására és üzembe az egyes megmunkáló gépek.

Forma tűk betétek eltérő lehet:

15 - Egy fontos lényege egy ilyen eszköz: könnyű csatolni az asztalra, és a hátán, vagy a szék karfáján, ahol dolgozik - előtt egy TV, pl. Sőt, sok hímző szeretnék, hogy a kedvenc TV-sorozat, és hallgassa meg nyugodtan a dolgát.

Tehát az üzletet: varrtam magamnak egy szervező Calico és sindepona. De ami a legfontosabb, azt találták ki a végén a munka - mint ogranayzer megcsúszik és lecsúszik az asztalról. És mit csináltam, hogy javítsa a termék - meg fogja tanulni a végén a mester osztályban. Most már tökéletesen fekszik a nagyon sima felület a tábla, és nem mozdul.

Szóval vágott nyomtatott pamut betakarítás:

1 - A két téglalap a párnák számára - mintegy 8 cm 16 cm

2 - Az alapjaiban a szervező - egy téglalap megközelítőleg 30-20 cm - nézd meg magad, amire szüksége van. Bélelt - azaz 2 db

3 - Közvetlen hosszú csík ruhával 45 cm széles, 3,5 cm - gomblyuk - 1 darab

4 - téglalap a doboz - táska: kb. 50 cm-től 30 cm - 1 darab

5 - a fotó nem jelenik meg. De ez a bélés darabot a táska - Van egy kicsit rózsaszín és menbshe magasságú, mint a zsák. Ezért megtudja később

A 2 és 4 duplikált sindeponom.

A 2. rész sindepon tettem a két réteg között, és a pre-ragasztó textilanyagból bolyhok - ez sokkal kényelmesebb vystogivat.

Sindepon, az úton, lehetőség van rétegződik, és használja a vékony réteg-, így a szubsztrátum vékonyabb.

Kabát szövet ragasztó, és alkalmazza a vágás sindepona - hulladékmentes termelés:

Kezdve a zsákot, amely össze van fűzve, hogy a szubsztrát szervező:

Nastrachivaem szövet sindepon

Gyártunk - varrni a bélés - ez akkora, mint maga a doboz, de a tengerszint feletti magasság kisebb, mint 10 cm Miért: Most választottam ezt a módját feldolgozása a doboz tetején - tasak ..

Most varrni az oldalán és varrni fel a sarkokban a doboz

Tedd egy doboz bélelt:

Egy kis trükk: a részleteket és a kis bütykölni a bélés kényelmetlen - sindepon megakadályozza betét pad egyenletesen és megfelelően elosztva a sarkoknál a táskát. Így tettem - előre varrt bélés sarkokat, hogy a sarkokat a tetején a doboz:

Miután vyvortyvaniya dobozok bélés állt, ahogy kellene - könnyű:

Neaten felső széle a doboz, és felhúzott 5 cm:

Szegélyét a felső széle a doboz szegett vak öltés, eltávolítja a kényelem, hogy a rossz oldalon:

Varrni párna és a töltelék neki sindeponom:

A szubsztrátot egyszerűen: vystogivaem, varrni a hurok rögzítéséhez a zsákot, és rojtok a teljes szubsztrát. Ezután rögzítse a tasakot, hogy a szubsztrátum és a pad tűk. Pad lehet varrni, ragasztani. És beállíthatja Kakuei - valami hasonló a méret a doboz - lesz kapacitás a szál, például.

Rögzítésére fonaltekercset, varrtam két gomb és a közöttük tartott papi rezinochku:

Belül a táska varrni gombok és rögzíti, hogy a hurok szervező.

De hordozó lett slide le az asztalra, amint pántos táska.

Felvettem a ragasztó pisztoly,

és kiszabott a hátoldalon a szubsztrát néhány ragasztóanyag átmérőjű cseppeket 10 - filléres érme.

Ez kapott 12 pont.

Polymer Clay, hűti gyorsan - 1 percig. És az ilyen nagy ragasztó pontok érintkeznek szövet és egy asztal - azaz, a támogatás már nem csúszik - teljesen! Megjegyzem, hogy én nem ragasztott a szubsztráttáblázatban, és hozzon létre csúszásgátló réteg az alsó réteg a hordozó.

By the way, az azonos ragasztó ragasztottam a dobozt, és a doboz fedelét - egy kis párnát a tűk.

Ez minden. És van a házban érdekes kiegészítők? Szeretném tudni, hogy aki használja ezeket?

Ossza meg ezt a linket:

Kapcsolódó cikkek