12 Vmware pro freebsd 10
Helló
VMWare 12 Pro + FreeBSD 10.2.
Szeretnék telepíteni VMWareTools. A kézikönyv szerint:
1 A gazda, a Workstation Pro menüsorból válassza ki a VM> Install VMware Tools.
Ha egy korábbi változatát VMware Tools telepítve van, a menüpont frissítése VMware Tools.
2. A virtuális gép, jelentkezzen be a vendég operációs rendszer root és nyisson meg egy terminál ablakot.
3. Ha az eloszlás nem automatikusan beilleszti a CD-ROM-ok, felmászik a VMware Tools virtuális CD-ROM képet.
Például írja mount / cdrom.
4. Váltson egy működő könyvtár, például a / tmp.
cd / tmp
Egy / cdrom akkor?
próbáltam
Helló
VMWare 12 Pro + FreeBSD 10.2.
Szeretnék telepíteni VMWareTools. A kézikönyv szerint:
1 A gazda, a Workstation Pro menüsorból válassza ki a VM> Install VMware Tools.
Ha egy korábbi változatát VMware Tools telepítve van, a menüpont frissítése VMware Tools.
2. A virtuális gép, jelentkezzen be a vendég operációs rendszer root és nyisson meg egy terminál ablakot.
3. Ha az eloszlás nem automatikusan beilleszti a CD-ROM-ok, felmászik a VMware Tools virtuális CD-ROM képet.
Például írja mount / cdrom.
4. Váltson egy működő könyvtár, például a / tmp.
cd / tmp
Egy / cdrom akkor?
próbáltam
először le kell tölteni a vmware eszközök iso freebsd, majd írjuk és mount
vagy csatlakoztatási izo keresztül mdconfig (férfi mdconfig)
sőt mi több?
Kerestem a fórumon, de semmi, véleményem szerint hasznos.
mert létezik a természetben a natív vmware eszközök friss FreeBSD verziók, különösen amd64,
Ha emlékezetem nem csal.
Van egy régi változata vmware eszközök freebsd 6.x, úgy tűnik, hogy terjed, és jelentenek a
compat6x munka üzemmódban, ami kell a nucleus lehetőség COMPAT_FREEBSD6
és beállítható a megfelelő könyvtár 6.x: / usr / ports / misc / compat6x
vagy:
# Pkg keresés compat6x
valami mást is a kikötőkben poizuchat:
vagy
# Az -C / usr / ports / search key = vmware | kevesebb
- Hivatalos VMware Tools
A jelenlegi (10.x), hatósági eszközökkel és a memória ballonos képes kernel pánik, főleg megjegyezte, amikor nincs terhelés.
csomagolja tar.gz / tmp / vmware, fuss vmware-install.pl, és válaszul,
/vmware-install.pl. /vmware-install.real.pl: nem talált
ami megint talált valamit?
vmware-install.real.pl
mellett fekvő
vmware-install.pl
Miért nem vmware-install.real.pl, amikor a parancsot „ls”
Ő „közel van” - ugyanabban a könyvtárban
például
és helyen, ismét a szabadalmaztatott szoftver))
Keresek valami. A meglehetősen asztali virtualbox.
valami linux állt prispokoyno és vm-eszközök automatikusan telepíteni és beállítani, és most dolgozik a normál felbontású, és egy külön monitor, bár én könnyen adatok másolása operációs rendszert egy puffer, mint az alkalmazások között egy OS és bármilyen kérdése ebben az ügyben nem kérek. Azt létre az első kísérlet IDE, hibakereső, stb, stb
De FreeBSD ül néhány ablak 100x100 felbontású durván infu utolsósorban minden egyes alkalommal meg kell váltani az operációs rendszerek között - de csak kellemetlen!
Tehát linux támogatják, és az a tény, hogy szükség van az adott pillanatban - nem. Tipikus proprietarschina. A technikai támogatás, amit mondanak?
Azt akarom, hogy „twist” szubrutin FreeBSD, mivel lehetetlen, talán nem eszközöket és anyagokat, és a tésztát törmelék gránit, szikra. Még szeretnék gépek fűtött ülések és lovagolni avtoprogrvom és még sok más, mint, és leült a ló „a szelet az ő csúnya arcát.”
tőled nehéz elérni valamit valamiért - minden egyes rejtvények, mint a „Ja, hogy mond egy tucat az IDE” - mit?
Linux alatt, mondjuk, akkor létre? Tehát itt felállított ugyanaz, pontosan ugyanaz. A különbség e tekintetben azonos Ubuntu - kivéve, hogy pkg apt-get. Szeretne lista - codeblocks, geany, kdevelop, qtcreator, codelite, napfogyatkozás, a NetBeans, IntelliJ ötlet, ugyanaz a vim / emacs a rajongók, valamint egy csomag kevéssé ismert, és csomagolja yazykospetsifichnyh (valószínűleg támogatása nélkül C ++), de legalább a Visual Studio, a bor.
FreeBSD fejlesztők, mint a jó?
Én személyesen használják vim. Mások élvezik a felhasználóbarát, mint ők.