10 csillag, hogy utánozni valakinek a legstílusosabb az orosz show business (fotó)
Sok hölgy, látva a csillag ruhát, futni, hogy a szabó vagy bevásárlás találni hasonlót. „StarHit” végeztek egy felmérést, és kiderült, hogy kinek lehet a kiválasztásban, a ruházat és kiegészítők, valamint akinek stílusa rajongók gyakran másolt.

Olga Buzova kombinálja a ruhákat a saját termelés, exkluzív cipő
1 hely Olga Buzova.

Viktoria Bonya sikerült válni nastoyschey evropyeskoy nő egy kis fényes
2. hely Viktoria Bonya.

Ksenia Borodina megpróbálja a különböző képeket, de mindig vonzó
3. hely Ksenia Borodina.

Alsou - a szokásos eleganciát, érdemes kérdésekre összpontosít az ideális női íj

Ksenia Sobchak tanácsolja elhagyása előtt vstestoronne tanulmányozza magát, hogy elkerülje rossz lépések kiválasztásában öltözék
5. Ksenia Sobchak.

Polina Gagarina sikerült elérni látványos eredményeket terén a stílus után minimum egy sikeres fogyás
6. Polina Gagarina.

Alain Vodonaeva támaszkodik agresszív nőiesség
7. Alain Vodonaeva.
Világos, merész, szexi Alena képes kísérletezni gardrób. A közelmúltban, például, egy példa a kék kabát cipők. A maga 32 évfolyam Vodonaeva dönt szexi, de ugyanakkor elegáns, nőies ruhákat. Azon kívül, hogy ideális alak dolgokat nézel ki. Szekrény Alena tölteni rendszeresen, de legalább hetente egyszer ő osztja az előfizetők a társadalmi hálózatok meghajol az új dolgokat.

Vera Brezsnyev mindig tökéletes, minden helyzetben - és a vörös szőnyegen, és a mindennapi életben
8. Vera Brezsnyev.
Az énekesnő a legtöbb más csillagok a minősítés a legszebb ember hazánkban. By the way, ő vezette a listát a legszebb nő az orosz show business magazin olvasói StarHit”. A hit kifogástalan, nem csak a vörös szőnyegen, de még a repülőtéren. Idén ősszel, Brezsnyev azt mondta: „Még egy jó hír! Büszkeségem. Fő értékesítési kapszula kollekció «VERVERA a Pe». Ez olyan dolog, hogy én fogant, én akartam csinálni, és tettem. "

Yana Rudkovsky úgy érzi, nagy hajlam mindig csak akkor jelenik meg divatos ruhák
Január 9 Rudkovsky.
Yana Rudkovsky szekrény irigység minden fashionista. 39 éves producer nagyon lelkiismeretes kiválasztásában ruhák és az ő személyes gyűjteménye legújabb mobil trendek a világ leghíresebb márkák. „Nem használja a szolgáltatást a stylist. Nem érdekel, hogy ki szid engem, megbánást vagy megvitatása. Az ő népszerűsége ítélve a „Twitter ma és Instagrammu”. Ha én nem érdekli az embereket, akkor nem lenne ilyen nagy számú előfizető. Mindenki ismeri a szeretet Chanel. Nincs semmi baj ezzel a szeretet nem lehet látni - ezek a dolgok mindig helytállóak. Szeretem Dior, Balmain - a márka történetében „- mondja Yana Rudkovsky egy interjúban Elle magazin. „A stílus - ez a ruha«baby-doll». Egyértelmű, hogy nem leszek 50 éve ebben a séta, bár, ha megnézi Anna Dello Russo, akkor általában nincs időkeret nem felel meg. Nem tudom megmondani, én vagyok a Shopaholic. Bár, ha én, mint egy gyűjtemény, akkor menj vásárolni szinte az egészet. "

Oxana Fedorova - például podrazhaniyaesche mivel a verseny "Miss Universe"
10 helyen. Oxana Fedorova.
A csillag a „Twilight” rajongók csodálkozni szexi mini ruha, amiben megjelent a vörös szőnyegen a premieren az ő új film.
A csillag a „Twilight” rajongók csodálkozni szexi mini ruha, amiben megjelent a vörös szőnyegen a premieren az ő új film.
Azért választottuk a 10 legstílusosabb sztárjai orosz show business, híresség kimenetek szívesen másolni a rajongók. Az ő stílusa sok megpróbálják felülmúlni.