5 hónap boldogságot és az élet minden depresnyak

Het - középpontjában a történelem egy romantikus és / vagy szexuális kapcsolat férfiak és nők közötti

Bangtan Boys (BTS). GOT7 (crossover)
Főszereplők: Min hajósinas (Cukor), Pak Cimino (Cimino), Van Kaye (Jackson), Thuan Yen (Mark), Choi Ondzhe Peyring: Nem tudom értékelése: - fanfiction amelyben egy romantikus kapcsolat a csók szinten lehet leírni és / vagy jelen lehetnek tippeket az erőszak és más nehéz pillanatokban. „> PG-13 Műfaj :. Romance - fic a szelíd és romantikus kapcsolat általában egy happy end.”> Romance. Humor - humoros fanfic "> Vígjáték Slice of Life -. A leírás hétköznapi rutin, vagy hétköznapi helyzetekben .."> Slice of Life. A POV - narrátora az első személy „> a POV Figyelmeztetés: - Out Of Character,« nem a természet »- olyan helyzet, amikor fic karakter teljesen eltérően viselkedik, ahogy várható annak leírása a kánonba.«.> OOC. . - jelenléte a fanfic káromkodás (mat). „> A káromkodás - Az eredeti női karakter jelenik meg a kánon a világ (leggyakrabban az egyik fő karakter)”> CBD Méret: - big fanfic. Méret gyakran magasabb, mint az átlagos regény. Mintegy 70 gépelt oldalon. „> Maxi 112 oldalas, 24 cím :. Befejezett
Díjak az olvasók:

„Gyönyörű és szexi, de nem a lányok. Vagy talán férfias lány? „Azt indokolt a házában, kezében az asztalra előtt egy csoport kíváncsi, tekintve nekem szép” lányok ".
- Ön egy lány? - kérdezem hitelességének, bár tisztának kell lennie.
- Nem, minden rendben? - valahogy megfélemlített megfelel az egyiket.

Minden IGOT7 és A.R.M.Y

Közzététele más oldalakon:

Felébredtem egy „öntöttvas fejét.” Mivel minden fáj. És ahol én?!

Borulás a másik oldalon, láttam egy meztelen csontváz .... Ez a csontváz! Mit csinál a szobámban, bár ez egy szobában vezető, de nem számít, hogy mit csinál itt. Tud valaki ezért úgy döntött, hogy egy vicc? És ha szívrohama volt.

Amikor elmentem a szállodába, azt hittem, „nem lenne jobb, ha nem megy.” Minden tollak, mint a hó. Gyönyörű, hanem azért, mert ennek a szépségnek Tuyen valamit könny.

Menjünk a konyhába, majd inni rosszul akar.

Igen, vannak sokkal érdekesebb képet. Hen kotkodácsol és ingerlés körül a szobában. Bár ez nem olyan, mint a szobában. Minden fehér, hanem azért, mert a liszt. És mégis, úgy tűnik, ez egy tyúktojás fektetik.

Nos, ez a „férfi” WC Tuyen út le van zárva. Nem tetszik, hogy van. Ki gondolt, falak permetezni izrisoval?!

És hol van ez? Miért nincsenek otthon? Lehet, hogy ez a jobb, mert ez a mészárlás sokáig fogjuk takarítani. Meg kell váltani, amíg nem tért vissza.

Néhány a szobában volt egy lány, és lógott rajtam. Megcsókolta a száját, és abban a pillanatban magában fiúk.

- Mi a ...? Keresünk Önnek az egész várost, és te üsző peremezve! - Tuyen dühös.
- Engem keres? - húztam el a nővel, - miért? A szobák nem nézd meg?
- A fenébe, megmondtam! - Bam mondta.
- Gyerekek, ne használja rossz nyelv. - Rendezett egy hajósinas mosolyogva.
- És nem hiszem, hogy hívja. - folytatta jajgat Tuyen - Vagy volt túl elfoglalt?!
- De nem sejtette, hogy hívást. - védtem.
- Mozognak - ahogy elhaladt. S mindegy, Megcsókoltam egy lányt. - Kap makákó a szobámba.
- De Jackson itt - néztem Kaye, aki ott ült a kanapén.
- Miért egyszerre azt hiszem. - höz kínai.
- Oké, oké. Csak ne tőkehal Jackson. - Ez megnyugtatja őt, mi a nővér.
- Mi áll? gyorsan ment, hogy tisztítsák makákó. - Mondja Tuyen.
- Miért én?
- Mert ez az „ajándék”.
- Hogyan enyém?
- Hoztál. Te és tiszta! - a végén, ő mérges.
- És miért vagy ilyen dühös? - Úgy döntöttem, hogy gúnyolódni - talán csak féltékeny?

Néztem a lány, aki korábban hallgatott. Hogy van az, hogy megcsókolt?!

- Tényleg, mit gondolok? - intett a kezét - Tegnap kaptam inni, nem emlékszem semmi, a konyhában tyúk sétál. Ne aggódj baba, én nem rólad. A szobámban, a majom, a kanapén is - nézett Jackson - És még mindig áll az udvaron egy rendőrautó. De vajon, aki jött az ötlet, hogy lopni? Vagy megvette is?

És én nem említette. Vajon tényleg nem érdekel, ki vagyok. Nos, akkor nem fogok hallgatni rá kotyogó. Veszem a kezét egy ismeretlen lány és billenő én.

- Hé, hol vagy?!
- Ki kell szellőztetni! - válaszolok bátran.
...
- Oppa, hol vagyunk, - Elfelejtettem, hogy ez a lány felvette.
- És te ki vagy? És miért megcsókolt?
- Mint ez. Oppa, nem emlékszel?
- Nem.

Van vele valami?

Nem jól, ő oborzel! Sétáltunk a fél város a küldetés. És ez itt, néhány frights!
Oké, jó. Meg kell valamit, hogy köze van egy rendőrautót. Nem akarom, hogy újra a „majom”, bár van „aranyos”.

Ah, mit csinálsz?!

- Elfoglalt vagyok! - válaszolok bátran.
- Ms. Pak, ön beszél - mondtam a rendőrségnek, amely hívtam ma.
- És, sajnálom. Ha a „hiányzó”, már megtaláltuk.
- Nem, túl vagyok az autóm. Tegnap jött meg, és felejtsd el.
- És miért jöttél?
- Például, miért. Akkor jó szórakozást nélkülünk. Elfelejtette, mit tartozik nekünk? - Milyen furcsa rendőrség. Csak szórakozni akarnak!
- Hogy tudnám elfelejteni. Ne aggódj gép sértetlen.

Nos, nem vagyok egy zsarnok! Látom, hogy ők „pribolevshy”. Igen, és nem minden alkalommal, amikor leesik!

Hogy őszinte legyek, én soha nem váltak olyan pénzkidobás, ha nem két dolgot. Először - fáradtak és a népszámlálás. Általánosságban elmondható, hogy szükség van a pihenésre. Bár remélem, hogy nem rock. Második - Van egy születésnapját ma. De persze nem mondtam el.

Mark csatlakozott hozzánk, de ez valamiért nagyon dühös. Nem kell neki olyan dühös. De mondtam neki az igazat!

Mi volt szórakoztató anélkül, hogy ivott, de volt egy csomó ételt.

Srácok, ha jobban érzi magát, táncolni kezdett a táncokat. Általában betekinteni rám a kreativitást. Nekem tetszett. Bang tan olyan bonyolult koreográfiát. Csak táncolni. De ez tényleg lenyűgöző.

GOT7 is fellépett, de anélkül, hogy a márka. Ők is jó koreográfia. Különösen a mozgás a csípő Stop megállítani. Érdekes, hogy Mark valószínűleg kiderült jobb? Ez az, amit gondolok?!

Nem tudom, hogy az egyik, amely a mogorva Mark sétál. Talán történt valami?!

A fiúk úgy döntöttek, hogy kártyázik. Sosem értettem ezt a játékot, így estem tőlük. És amikor Marcus. Nem játszik, és csak bámult az égre. Most úgy nézett ki, mint valami vonzó. Szél felborzolta haját, és úgy néz ki, szomorú szemmel az égen. Az ő nézett rám valami szúr a mellkasa megfeszült, és kellemetlen.

- És akkor rám nézni? - kérdezte, anélkül, hogy megfordult volna. Abból, amit megrándult. - Mit rándulás? Azt hittem, hogy a szobor?
- Sajnálom, hogy durva volt neked, - mondom, és nem mernek közeledni hozzá.
- Miért kérsz bocsánatot? Te mindig durva, - vigyorog, és azt mondja hideg hangon.
- Mit tegyek, hogy bocsáss meg nekem? - emelje fel a kihívás neki.
- Hogy van az, hogy az ilyen tapasztalatok rólam? Tetszik nekem? - az utolsó kérdés, a szeme villant valami mást.
- Nem - mondom hidegen - Nem akarom, hogy bűnösnek érzi magát. És barátai aggódnak Önnek.
- De ha nem törődnek velem, akkor kijutni - azt mondja, a fül, aki hirtelen közel.
- Hmm, jó! - dobtam egy kihívás. És mozgassa az oldalán a hajó, ugrani -, akkor megérdemlem megbocsátás.
- Hé, mit csinálsz? - nem tudja tartani engem onnan, ahogy ugrik a vízbe. A víz hideg. Nem nyáron még. De én már megszoktam, hogy a hideg víz. És mégis hosszú ahhoz, hogy a mélyben.

Mit jelent ez a hülye volt. Miért ugrott. Már akkor át szinte egy perc alatt, és nem lebeg! Mit kell tenni. Meg kell ugrani!

Beugrottam habozás nélkül, és megpróbálta megtalálni őt. De ez volt sehol. Miért tette. Haladna az idő, szerettem volna neki megbocsátani. És különben is, nem haragudott meg rá! Ez az a lány! Akart pénzt a csendet. Vett egy fotót a csók. És mások nem vették észre! És miért csak azok született. Nem ez az első alkalom! A barátnőm volt, mint!

De most leginkább azt csak akar egyet. Tuyen volt élni ...

Felébredtem egy kellemes tapintású a száját. Mi ez. Mesterséges lélegeztetés. Ez elájultam. És hogyan Tuyen. És aki engem mesterséges lélegeztetést?

Azt felrántotta a szemem, és látni a nedves Tuyen. Ő él! Ő nem tudja, hogy én megölelte. Annyira örülök! Mert valami hülye érv tudtam veszíteni egy fontos személy számomra. És amikor elkezdtem aggódni neki ezt?

- Mit rendezett! - dühös vezető, aki mellett volt - Miért ugrik a vízbe. Felfrissülve döntünk!
- Az én hibám - mondta Tuyen - Igazából születésnapját ma, és emlékezni akartam azt az őrült dolgokat. Azt nem tudom, hogy Mark ugrik rám. Én egy jó úszó, különösen a víz alatt, és ő nem tudja.
- Van, hogy a gyermekkor kezdett el játszani, gatyám! - megőrültek vezetője, majd ellágyult - a születésnapját?
- Igen, - mondja szerényen.
- Miért nem mondja el? - felháborodott srácok.
És ez igaz, akkor miért nem mondta el? Kapok rá nyaralás tönkre! És nincs ajándék.
- Igen, jöjjön ez egy teljesen átlagos napon - von vállat Tuyen.
- Nem, nem fog. Meg kell szervezni egy igazi ünnep - mondta Sok Hyong gin.

Kapcsolódó cikkek