Számos követőt lehet hozzáadni. Van fizetett és ingyenes módja.
Tehát szabad módok:
A Massfollowing - (az angol tömeg után tömeges követés) a legegyszerűbb módja annak, hogy növeljék a hullámhullámok számát. Mindenkinek hozzá kell adnia. Azonban jobb, ha hozzáadjuk azokat, akiknek a követői száma ugyanolyan, mint a következő. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg kölcsönös megfeleltetéssel fog reagálni. Ehhez megyünk ezen az oldalon. És a jobb oldalon látjuk: "Az orosz nyelvű twitterek értékelése." Menjünk oda, és mindenkinek hozzáfűljük a lista elejétől. Azonnal megjegyzem, hogy a következő válasz 20-30% -ot tesz ki. Ezért el kell távolítanunk azokat, akiket nem adtak hozzá nekünk. Ehhez kiváló szolgáltatás van, Friend vagy Follow. Ott fogunk látni mindazokat, akik nem követnek minket.
Barátokat adhat barátainak. Barátok barátai.
#ff_ru - illessze be ezt a címkét a csipogjának végén (üzenet). #ff_ru - nagyjából olyan, mint a következő péntek. Ha ilyen taget írtál, akkor pénteken talán valaki hozzáad. Ez az ötlet kifejezetten az orosz nyelvű Twitter felhasználók számára készült.
Írj érdeklődni és kérdezd meg az üzenet végén, hogy tegyél fel retweeteket.
Írja be a TOP szót a bejegyzéseidbe, mert a statisztikák szerint - gyakran keresik.
Ez alapvetően minden. Remélem, válaszoltam a kérdésre: "Hogyan szabadítsak fel a Twitterre".
Hello mindenkinek! Tudsz nekem felvenni a twitterre: twitter.com/viskont
Kölcsönösen zafolllovlyu.
Jó hozzászólás, köszönöm, megpróbálom.
Köszönjük a hasznos tanácsokat.
Expressz véleményed
Keresés a blogban
Vettem a legolcsóbb twittereket ITT
Azt javaslom
Legyen tudatában:
Csatlakozz hozzánk!
Új bejegyzések az oldalon