8 módja annak, hogy felszabadítsa Twitter ingyenes, blog Alexandra Shikhova

Számos követőt lehet hozzáadni. Van fizetett és ingyenes módja.

Tehát szabad módok:

• A Massfollowing - (az angol tömeg után tömeges követés) a legegyszerűbb módja annak, hogy növeljék a hullámhullámok számát. Mindenkinek hozzá kell adnia. Azonban jobb, ha hozzáadjuk azokat, akiknek a követői száma ugyanolyan, mint a következő. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg kölcsönös megfeleltetéssel fog reagálni. Ehhez megyünk ezen az oldalon. És a jobb oldalon látjuk: "Az orosz nyelvű twitterek értékelése." Menjünk oda, és mindenkinek hozzáfűljük a lista elejétől. Azonnal megjegyzem, hogy a következő válasz 20-30% -ot tesz ki. Ezért el kell távolítanunk azokat, akiket nem adtak hozzá nekünk. Ehhez kiváló szolgáltatás van, Friend vagy Follow. Ott fogunk látni mindazokat, akik nem követnek minket.
  • Barátokat adhat barátainak. Barátok barátai.
  • #ff_ru - illessze be ezt a címkét a csipogjának végén (üzenet). #ff_ru - nagyjából olyan, mint a következő péntek. Ha ilyen taget írtál, akkor pénteken talán valaki hozzáad. Ez az ötlet kifejezetten az orosz nyelvű Twitter felhasználók számára készült.
  • Írj érdeklődni és kérdezd meg az üzenet végén, hogy tegyél fel retweeteket.
  • Írja be a TOP szót a bejegyzéseidbe, mert a statisztikák szerint - gyakran keresik.
  • Ez alapvetően minden. Remélem, válaszoltam a kérdésre: "Hogyan szabadítsak fel a Twitterre".

Hello mindenkinek! Tudsz nekem felvenni a twitterre: twitter.com/viskont
    Kölcsönösen zafolllovlyu.

Jó hozzászólás, köszönöm, megpróbálom.

Köszönjük a hasznos tanácsokat.

Expressz véleményed

Keresés a blogban

Vettem a legolcsóbb twittereket ITT

Azt javaslom

Legyen tudatában:

Csatlakozz hozzánk!

Új bejegyzések az oldalon