22. fejezet Egy voltam

Petersburg éttermi felszerelések volt olyan erős, hogy az összes sört, amelyet végeztek rajta, és eladni az ügyfeleknek kitöltésével lehetetlen volt. Aztán úgy döntöttünk, hogy vásárolni Igor Sukhanov vonal sörpalackozásához. Olaszországba mentem, és elrendelte, hogy - ez költsége néhány százezer dollárt. Egy kicsit később, vettem egy 25% -os tulajdonában lévő Igor, és lett egyenként a saját étteremmel, és ment dolgozni a nagy főnök, főigazgató-helyettese „Mezhregiongas”.

A kereslet az üveges sör meghaladta a kínálatot. Megtehetjük pár ezer palack egy nap, és szükség van egy pár tízezer. Egy költsége 30 cent, eladtuk egy üveg bruttó dollár. Volt egy drain-árazás faktor: ha a sör nincs raktáron, az ár megy fel, ha van - ne emelje. Ez minden marketing.

Tömegtermelésre sör „Tinkoff” Mi változott a design az üveg, így több „prémium”

Anton Bolshakov, egykori alelnöke a "Zenith" bank:

„Daria” is voltak a piaci részesedést fagyasztott hústermékek. Oleg érkezett az Egyesült Államok egy napon - reggel megérkezett, távozott az este, mi hatott rám. Mivel ők vezették be. Beszélgettünk, tette elég jó benyomást, aki nem tudja, hogyan kell csinálni. Összehasonlítva más vásárlók nézett elég friss - egy rendkívüli fiatalember.

Az élet megtanított, hogy vegye figyelembe mások érdekeit, és ő ugyanazt a képességet -, hogy megértsék, és figyelembe veszik az érdekeit. Volt egy unalmas kereskedelem egy fillért sem, mert gyakran előfordul, amikor a legyek számát három millió. Aztán a személyzet küldött dokumentumokat. A munka megkezdődött, ennek eredményeként építettek egy új üzlet, akkor egy új sörgyár, majd egy nagy gyár, sör éttermek Moszkva, Szamara - nos, most már van egy hosszú távú partnerség általunk finanszírozott egy csomó dolog, miközben dolgoztam egy bankban.

Amikor én voltam a Borkli nevű Igor Pastukhov, és azt mondta: „Vannak érdekes emberek a” Zenith „hogy nekünk hitelt” Daria „” Pénteken, Engedélyt kértem a tanár, professzor, beugrott a kocsiba, és leült a gépen San Francisco-Frankfurt, onnan repült Moszkvába, és a szombat délelőtt találkozott a helyettes elnöke a bank „Zenith” Anton Bolshakov. Beszélünk az új hitelek „Daria”. Ez egy normális vágy bankárok tudják a tulajdonos az üzlet az arc, ha van egy beszédet a hitelexpanzióra határok neki.

Este vettem a vonat reggel jött Peter, nézett a gyár „Daria”, és - Pulkovo repülőtéren. Ha repül az Egyesült Államokba, az idő „visszafelé haladva”, így én leszállt San Francisco, vasárnap este és reggel, hétfőn járt iskolába.

Hétfőn, leírjuk a hétvégén. Néhány diák azt mondta, hogy ő vette a szombati Wall Street Journal, és olvassa el a Starbucks, valaki elment síelni Squaw Valley.

22. fejezet Egy voltam

Megbeszéljük a stratégia előmozdítására sört. Az asztalon - tervezés, kitalált kifejezetten az amerikai piacra

- Oleg, és hol voltál?

- repültem Oroszországban, Moszkvában és Szentpéterváron.

- Nem, volt egy üzleti találkozó Moszkvában, és néztem a növény Szentpéterváron.

Ez neki jöttem az ötlet az erőmű építésével.

- Anton, St. Petersburg, egy söröző-étterem, van egy kis üveg sort. Beer megy belépés! Alkalmazások többször is nagyobb, mint a kapacitás a sor. És én szinte nem fektetnek be a támogatása a márka!

- Érdekes. És mit akar?

- Azt akarom, hogy egy kis sörfőzde számára $ 20 millió, szükségem van egy kölcsön négymillió. Egy ilyen berendezés főzni 125.000 hektoliter sört évente. Ez hárommillió palack havonta. Egy köztes lehetőség között egy nagy növény és egy mini sörfőzde. A rajzok.

Anton hitt az ötlet, és nyitottunk egy hitelkeretet. Adni neki köszönhető - az ember el tudja választani a búzát a pelyva, és a gyémánt a szemetet. Ő nem csak segített - az ő kezdeményezésére, a bank megkezdte együttműködni más alkalmas vállalkozók.

- Mi bánt, ezért ideges?

- Nem dostroyu sörfőzde. Attól tartok, hogy nem tudok rendezni a bank.

- Mikor épült, majd elkezdi aludni.

Ez sokat segített Sasha Kotin - ő volt az, aki megnyitotta az első üveg az új futószalagról. És másnap, amikor megölték.

Sasha szereti a ruha fel, drága dolgokat, menjen a diszkók, „könnyű”. Élt. Mintha érezte, hogy nem sok idő maradt, és élvezte az életet. Ugyanakkor hihetetlen volt okos, a munkamániás és nagyon tehetséges ügyvéd.

22. fejezet Egy voltam

„Tinkoff” csapat tagjai jól magad egy vállalati kirándulás. A fénykép Mikhail Gorbuntsov, Vadim Stasovsky Alexei Yatsenko, Andrew Mezgirov Alexander Kotin, Oleg Tinkoff és Samvel Avetisyan

Mintegy drogok és az alkohol

Mivel vodka nehezebb, én oroszul. Iszom, nem iszom. A fejemben, iszom sokat, és véleménye szerint az én elvtársak Leninsk-Kuznyeck, nem iszom. Mikor írja alakja, lovagolni Toszkánában, vagy edzhetnek a francia Alpokban freeride, testzsír. A sportos forma, annál kisebb a hajlam alkoholt. Mikor jön, nagyon gyorsan részeg. És akkor gyarapodik az alkoholtól. Minden alkalommal, amikor volt az ellensúly: akkor megy a sport, akkor inni, azt elpusztítja önmagát. Nem szeretem inni mostanában. Azt próbálja meg gyakran.

Általában többet isznak húz ősszel és télen. Alkohol - jó dolog, ellazítja ésszerű adagokban. Én nagyon gyanús ember nem iszik. Úgy vélem, hogy ezek veszélyes emberek. Pontosan ugyanaz: nem értem, hogyan lehet inni heti négy alkalommal. Még kétszer egy héten - sokat. Felmerül a kérdés: hol a határ? Igen, jól van, meg kell állapítani.

Luxus fekete bőrdzsekit, hajzselé csomagolva, így a St. Petersburg olasz, ő magára vonta a figyelmet. Mondtam neki róla :. „Sasha, óvatosan, te egy srác nagyon fülbemászó, egy luxus autó”

A jó munka a „Daria” Én újra kiadta azt az egyik első lakás - egy kétszobás az utcán Koroljov, 26 - rovására egy bónusz feléért. Sasha költözött be a lakásba feleségével és két gyermekével.

Amikor él a lakásban, és tegye az autó a parkolóban, aztán mentem a lakásban, kezében egy töltött pisztolyt gáz. Amikor a jel a bejáratnál, először berúgta az ajtót, pisztoly a kész, majd iratkozzon fel. Mint kiderült, ez nem igazságos.

Amikor Sasha elment a bejáratnál, elütötte a fejét valamilyen cső, vette a kulcsokat, levette ruháit, és vezette az autót. Később kiderült, hogy a kábítószerfüggők, akik akartak rabolni, de nem megölni. Talán még ma is élne, ha nem lenne az a híres gyógyszert. Töltött 30 vagy 40 perccel a folyosón, majd rátalált, és újabb 30 perc várakozás mentőt. Meghalt a kocsiban. Így Sasha megölték. Nagyon barátságos feleségemmel Rina.

Meglepő, de körülbelül hat hónappal a halála előtt, volt egy beszélgetés.

- Oleg, ne aggódj, te egy üzletember. Évek nehéz, a válság utáni, bármi megtörténhet. De nem számít, mi történik veled, akkor mindig vigyázni a család, a gyerekek, én személy szavamat adom, hogy minden razrulit, gondoskodik arról, hogy a család nem fog szenvedni. Nem partnereket, a Raiders nem férhetnek hozzá állapotban.

És ki gondolta volna, hogy egy fél év után kellett, hogy nem pontosan ugyanaz a dolog. Sasha volt a legfontosabb személy, minden az én dolgom: a „Daria”, és a sörfőzde, és az éttermekben. Hét év telt el a halála óta, és hiányzik neki. Ha én egy ügyvéd kéznél, mi lenne most fordult a hegyek. És a bank „Tinkoff Credit Systems” határozottan fogja elfoglalni valamivel jobb helyzetben van a piacon. Lenne egy kicsit kiegyensúlyozottabb szempontjából vállalatirányítás, és a dokumentumok lenne egy nagyobb megrendelés.

A világos emlékét Sasha, a föld Nyugodjék békében, és felesége Natasha, gyermek - Gaucher, akit megkereszteltek után a pápa halála után a legidősebb fia Ryzhik - egészség. Ügyelünk és mi továbbra is törődni velük.

Sasha, megtiszteltetés - növelni a gyermekek és nekik az oktatás.

Hány ilyen ember vesztette Oroszországban. Ostobaság halnak meg 29 éves korában, így a két fiatal gyermekek, a feleség - a teljes idiotizmus ... és seggfejek még mindig léteznek, és nem hoz ebben az országban semmi, de a problémákat. És a jó népet. Ez egy teljes káosz.

Volt idő, amikor annyira ideges, hogy meg kellett adni egy nagyon érdekes vállalkozás. Megmondom ezt a történetet.

- Szia, tudom, hogy - Sergei Generalov. És a nevem Oleg Tinkoff. Üzletasszony vagyok.

- Nagyon szép, Oleg.

Kapcsolattartás Szergej rögzítve. És ki megyünk.

Abban az időben Szergej volt a partnere - Siman Siman Povarenkin - a srác, hogy úgy néz ki, mint Napóleon. Úgy tűnik, hogy az orosz, de látszott, és úgy viselkedett, mint egy Napoleon. Szergej meghívott, hogy részt vegyenek az alkohol üzleti részesedése 25%. Sém, aki felügyelte a projektet vodka, szintén negyed, valamint Szergej - 50%. A férfi, aki az ő egész üzleti projektek mindig is azt hangsúlyozzák, csak egy ellenőrző részesedést, ebben az esetben, megállapodtak abban, hogy a félig a cég!

Szergej akart létrehozni egy prémium vodka, mert tetszett neki, ahogy én galuskával „Daria”. Mi is regisztrált több márka (nem emlékszem a nevét), elrendelte, hogy a design az üveg, de ez nem számít.

Ahhoz, hogy épít egy növény Puskin, rájöttem, hogy a permetezés, nem adnak elég időt, hogy az üzleti (és én mindig vetés üzlet, inspirálja azt). Nem mintha nem hitte volna a vodka, csak nincs elég idő. És, hogy egy freeloader - partner ... Őszintén úgynevezett Szergej körülbelül hat hónap, és azt mondta: „Szergej, nincs ideje rá. Ön hozza vissza a pénzt, és visszatér a részvények nekem semmit nem szükséges. El kell menni az üzletből. És nem akarom, hogy baromság. "

Sergey Seaman és megérteni engem, és kijött ez a partnerség békésen és fájdalommentesen. Azt kívánta nekik sikert. Eddig van egy kiváló kapcsolata Sergey Generalov - időről időre találkozunk, ebédelni. Úgy vélem, hogy ez - egy nagy vállalkozó. Amikor hat évvel később eladta az „orosz alkohol” a $ 400 millió, láttam a virtuális negyedévben - $ 100 millió. De én nem bántam, mert én is a sör üzlet. Íme egy példa arra, hogy milyen fontos a vállalkozó, a fókusz és a képesség, hogy választani.

Tettem a helyes dolog a racionális szempontból? Természetesen nem. Nem keresni egy csomó pénzt. Én őszinte magaddal? Elmentem jobb, nem ellenkezik a hitük? Természetesen igen. Nem bántam meg semmit, amit tettem, hogy elég őszintén. Nem működik az egyik, szerzett a másik. Azt tisztességesen járt el kapcsolatban maga és partnerei. Ez az, amit te, kedves olvasó, a jelen és a jövő vállalkozói kellene maguknak. Meg kell találnunk a bátorságot, hogy menjen ki az üzletből, ha megakadályozza, hogy koncentrálni amit leginkább hisznek, vagy mit szeretne. Abban az időben, ezek számomra az volt a sör.

22. fejezet Egy voltam

St. Petersburg kormányzó Vlagyimir Jakovlev beszélt a megnyitón én sörfőzde Puskin előtt lemondását

Általában vodka Van egy bonyolult kapcsolatát. Sergey Generalov megkínált vodka üzlet, Roustam idején hívott, és felajánlotta, hogy vezesse a hatalmas üzleti Vodka „orosz Standard”. Az első esetben, azt mondta, hogy ezzel a sör, a második - Majd én elintézem bankok. Csinálni a dolgokat félig, vagy félszívvel - nem az enyém. Ezekben az esetekben nem érdekel a pénz. Fontos, hogy a projekt feküdt a lélek, és csinálok komolyan, nem „csak úgy”.

„Big” vállalkozások gyakran kínálnak én a vállalkozások, akik szeretnék tudni, nekem egyfajta ellenőrzési folyamat, vezetőszervezője néhány kisebbségi részesedést. És még néha azt mondják, hogy nem kell befektetni pénzt. Ezek jó javaslatok, de mennek az én elveit, hitét attitűdöket. Mindig visszautasítani. Ennek eredményeként, nem pénzt keresni, de nem bántam meg.

Megkezdése előtt a növény, a sors hozta nekem, hogy Oleg Kompasovym igazgatója, Amerikában élő. Éltem az USA-ban összesen hat év, és szinte soha nem találkozott egy orosz férfi, házas egy amerikai. Hozzá vagyunk szokva, hogy vizsgálja meg a módját, hogy a fény, és élni az orosz nők könnyebb. És ez jól élt egy amerikai. Tetszett, rájöttem, hogy Oleg egy gabona.

Amikor mindenki láthatja színes álmok,

látja a fekete-fehér.

Nem olyan, mint a többiek.

Amikor mindenki iszik sört iszik „Tinkoff”.

Eugene Finkelstein, a promoter:

Oleg - férfi sokkoló, de úgy érzem kötött. Ő tudja, hogyan kell csúszni rajta, soha nem lépte át a vonalat, miután egy sokkoló nehezen olvasható. Ő általában mindig mindent átgondolt.

22. fejezet Egy voltam

22. fejezet Egy voltam

Ezek az emberek valóban részt vesznek az építőiparban a márka. Gyakran hallani és látni az összefoglaló: „én építettem egy márka a” Tinkoff „” Daria »és« egyáltalán nem „...” Lehet, de már szerepel azok, akik igazán nem »az a hozzáállás.«

Van pénz, azt hiszik, hogy a hatalom.

Ezek a biztonsági, azt hiszik, hogy biztonságos.

Ők a szex, azt hiszik, hogy a szeretet.

Nem olyan, mint a többiek.

Hisz maga a lényeg számára - a belső szabadságot.

„Tinkoff” - ő az egyik.

Voltak más videók. Hangsúlyozzák, hogy az előnyöket a különböző sörök. Például az üvegben, azt kell önteni ötféle: "Platinum" (Pilsner), az "arany" (táborok), "Red" (oldalsó), "sötét" (Porter) és a "White" (búza). Közvetíteni a fogyasztó azt az elképzelést, a sokszínűség, eltávolítottuk a videót sokszínű karcsú lány a parton:

Ezek annyira különböző.

Fehér és sötét, vörös és arany.

És még a platina.

"Tinkoff". Ő egy ilyen ember.

22. fejezet Egy voltam

Vladimir Dovgan - az egyik első ember az országban, aki a nevét, mint a márka

22. fejezet Egy voltam

Sör gyártása - folyamat a high-tech

Ők jönnek ide.

Itt folyik a saját életét.

"Tinkoff" - sör merített.

"Tinkoff" Private Brewery.