10 legjobb festmények a belső és poszterek, belső dolgok
A festmények a belső képesek adni a szobát egy nagyon különleges hangulatot. Adunk néhány tippet, és néhány példát a legsikeresebb képeket dekoráció a szobában.
Hogyan tesz egy képet a belső - tippek
- Helyezze a képet szemmagasságban. Egy tipikus hiba az, hogy lógnak túl magas, mivel a kép kell tartoznia a látómezőben a látogató szoba teljesen alkalmazása nélkül a különleges erőfeszítéseket.
- Ha a szabad falfelület elég nagy, meg kell tegyen egy képet egy nagy méretű, vagy több kisebb. A kis kép egy üres fal néz ki, nagyon nevetséges.
- Ahhoz, hogy vizuálisan bővíteni a területet a szoba, válasszon egy képet egy távoli kilátás. Ha a mennyezet a szoba nagyon magas, a vízszintesen beállított kép nem adja a megjelenés vándorol át a falon. Ezzel szemben egy szoba alacsony mennyezet válasszon egy képet a függőleges kép. A szoba az árnyékos oldalon a ház lehet könnyebb választásával nagy formátumú festmény élénk színeket.
- Ne helyezze a kandalló felett képeket, nem veszik el az üveg alá, mint a füst a tűz tönkre a festék.
Népszerű és elegáns festmények lakberendezési:
1. „nő egy Hermelin” Leonardo da Vinci

2. "Monceau", Claude Monet

3. "Star", Edgar Degas

4. "portré Adele Bloch-Bauer", Gustav Klimt

5. „Őszi táj négy fa” Vincent Van Gogh

6. „Beszélj Isteni színjáték Dante” Dai Dudu

7. "Sharbat Gula" Steve McCarey fotó

8. "Tehnobezumie" kollázs Amy

9. „Spontán égés» 3D-Andre telepítés Kutsheroyera

10. „Love Juice» 3D-telepítés Eric

Elég érdekes képek
Egyetértek azzal, hogy a festmények ad különleges atmoszférájában. De itt én személy portrék a szobában nem bontja. Jelenlétét a szobában egy másik személy, akkor is, ha festett, bosszant személyesen. Tájak, másolatai Aivazovsky - ez az, amit csak javasolni tudom a normál lakossági belső.
„Sharbat Gula” Steve McCarey csináltam beszúrást a sokk. Pillantás a csont, nem biztos, hogy kényelmes a szoba állandó „felügyelet” a zelenoglazki.
„Love Juice” - kifejező, vicces, de ez nem okoz negatív érzelmek. Lehet, hogy a szoba alkalmas egy hírhedt mulatozók.
Szeretem a klasszikus változata a képet. Így fest Da Vinci és a Van Gogh fogok jönni. Hasznos volt számomra információkat a helyes elhelyezése a festmények. Köszönöm.
Köszönöm a tippeket!
Az igazság az, hogy van egy pár kérdésem:
-hogy van egy optimális képek száma is lógott egy szobában anélkül, fordult be egy művészeti galériában. A kérdés tűnhet buta, de itt azt jelenti: az átlagos festmények tervei alapján, hogy ez elegendő számú, de ugyanakkor nem teremt egyfajta „galéria”, vagy ilyen ajánlások nem minden (azt hiszem), akkor el kell döntenie, a maga számára vagy a tervező.
Elnézést a hanyag fajta kérdés!
Új helyszínen

Bútor gyártó kínál nem csak vásárolni, egy konyha, egy kész formában, hanem az, hogy ez a teljesítmény, a felhasználók igényei alapján. Mindazonáltal minden bútordarab végzik megfelelően bizonyos megállapított szabályokat. Leggyakrabban arra utal, hogy a váltakozás munka zónák alapján a főzési szakaszból áll: Niche a hűtő alá; A munkafelület;