5 nap séta a Krímben
Nagyon meleg és ellentmondásos kérdés.
Sok kockázatot, de azt hiszem, egy bizonyos fejlődési szakaszban (vagy degradáció) a személy jön az a tény, hogy egy része az út megy egyedül.
Ez a zümmögés és nagyszerű ugródeszka eléréséhez belső élmény. Ez a kockázatokat, és a saját ostobasága.
Valaki úgy dönt, hogy valaki kénytelen körülmények között valaki úgy dönt, mögé bújva a körülmények.
Fő a biztonság.
Aztán néztem dokumentumfilmeket vadászat az erdőben, amikor egy hónap egyedül menni az erdőbe, és rájött, hogy ez az én egyetlen kimenő, és néhány nem hazudnak.
De a referencia idő, útvonal és ellenőrző pont volt, és ragadt rá.
Ui Mintegy 28 liter hátizsák.
Valaki a környezet egyszer azt mondta, hogy ha túrázni egy hátizsák súlya több mint 15 fontot, te vagy nagyon erős, vagy hülye, vagy mindkettő.
Minden tanfolyam dönt, ő erős, és nincs más út :-)
De a végén még azt is visszautasította egy hátizsákot, majd elment, hogy tachechkoy kerekeken. Igen, a hegyek polezesh Természetesen nem, de a tény az tény - a hátizsák a hátán húzta. Nem értettem, vagy letépte a hátán, vagy más sérülés. vagy csak fáradt.
Valahol a fejemben katonai sztereotípia, hogy a hátizsák könnyebben lehet £ 6. Szükség van arra, hogy legyen úgy, hogy el tudja látni az egész nap, és nem lő, és könnyű volt. A rajtom 9,6 kg ruha nélkül rám, és fele víz tartalék. Egy közönséges hátizsák, akivel megyek dolgozni, csak beakadt oldala matt, műanyag hasonlatosságára egy napellenző és egy kabátot.
Ui A krími nyilvános tudattalan
A szemét csak maguknak és kevésbé intelligens ember - távolítsa el, majd van egy delfin fojtott egy műanyag palack és meghalt.
Szerelem és vigyázni a természet, az anyád.