10 érdekes tény a Metallica

Forrás: The Movie "Classic Albums: The Black Album"
4. Nothing Else Matters - Metallica az egyetlen dal (kivéve a basszus szólót Cliff Burton nevű (anesztézia) foghúzás), a rögzített nélkül Kirk Hammett. A kérdésére válaszolva a ventilátor magazin So What! James megerősítette, hogy a rögzített összes gitár alkatrészek Nothing Else Matters is.
6. Kirk Hammett azt mondja, hogy a híres riff Enter Sandman írták. „Soundgarden éppen megjelent a Hangosabb mint a szerelem. Megpróbáltam elkapni őket dolgozni a nagy, súlyos riffekkel. Ez volt a két reggel, tettem egy szalagot, és megfeledkezett róla. Amikor Lars Ulrich hallotta a riff, azt mondta: „Ez nagyszerű. Csak ismételni az első rész négy alkalommal. " És azt még fülbemászó. "
Forrás: Interjú Kirk Hammett Rolling Stone magazin
7. James Hetfield elismerte, hogy a bejegyzést (emelkedő hang egy fúvós hangszer) Unforgiven dalszöveg kölcsönzött egy filmet a műfaj „nyugati” és reprodukálható az ellenkező irányba, úgy, hogy rendkívül nehéz megtanulni. Félve állításai jogtulajdonosok, a csoport nem tudja, hogy ez a film.
Forrás: Classic Albums: Metallica - The Black Album
8. A bevezetés a dal Ne rálép Me hangzik ütemnél a híres dal „Amerika”, amit írt Leonard Bernstein a zenei „West Side Story”.
9. Egy kritikus, zonked a Nothing Else Matters. mondta Metallica - az egyetlen heavy metal zenekar, mely lehet hallgatni a tiszteletreméltó felnőtt, érzés nélkül, mint az IQ-ja kontrollálatlan nullához.
A harmadik pont most ölt.
:)))
Én ültettem, és éjjel-nappal jó lenne nekem Fémes, jó lenne.
Azt hiszem, ez egy ilyen botrány, hogy a hírek világít még a híreket.
Metallica akkor még volt, hogy egy hivatalos nyilatkozatot, hogy ez rossz, és elítélik, stb stb ...
És még egy tény: Metallica albumot adtak el, összesen több mint 100 millió példányban kelt el világszerte, és ezzel a kereskedelmileg legsikeresebb „Metal” csapat.
Korábban, mint a Beatles volt az első helyen ....
Igen, a harmadik pontot végül otzheg.
By the way, hogy nem emlékszem az utolsó allm hogy egyszer volt? Milyen év? jó?
Kedvenc együttesem, köszönöm a cikket. Egyes tények ismertek. És néhány meglepetés.
Találtam valamit. Kerestem. Köszönöm.