7. lecke Art munka pillantásra

ART IMPACT LOOK

Hogyan néz ki a vonzó és taszító?

Én konkrétan beszél a vonzás jeleket, akkor marad a táplálékot. Mert talán a legfontosabb dolog az első érintkezés. A megjelenés és az a tény, hogy ő fejezi - a híd, hogy dobálják egymást. Hogy néz, mi fény egy „zöld” vagy „vörös” fény kommunikálni a kapcsolattartó személy, aki felhívta a figyelmet a számunkra. Ez talán a legerősebb és kifejező erejét jelzi, hogy küldünk a világra. És rajta keresztül továbbítja információt a bizalom, vagy a bizonytalanság, ez azt mutatja, virágzó vagy boldogtalan vagyunk. Ezen keresztül nyilvánul szexualitás vagy cégérték. És így a megjelenés - a képesség, hogy tartsa őket használni az erejét, és a képessége - mi fog szentelni egy külön ülés, és speciális gyakorlatok.

Az emberi kommunikáció épül elve adó-vevő. Küldök bizonyos jelek - I adóhoz. Valaki veszi ezeket a jeleket - ez a vevő. Ha valaki küld bizonyos jelek, de a férfi azt mondta, hogy ő nem látja, ezért nem továbbított jeleket. Az adó nem működik jól. Én egy nő azt mondja, „Megnéztem, ránézett, és ő vette, és kiment a kocsiból, és elment az úton!”. Tehát, én nem keres, nem továbbított jeleket. Vagy ő nem akar kapcsolatba lépni. Ez a hívás a vett jel, de nem küld választ jelet. Inkább annak jele volt kimenet a kocsi. Ez a jel elutasítás, a vonzást jel nem kerül aktiválásra. Miért történt ez?

Ahogy viszont egy zöld és egy piros lámpa?

Milyen nézeteket vonzza? Szerint az emberek többsége megnézi az alap érdekel. Mivel érdek - az alapvető érzelem, amely középpontjában az összes pozitív érzelmek és a kapcsolatok. De az érdeklődés önmagában nem elég. A nagyobb hatás, a kivetett és a többi érzékek: melegség, öröm, csodálat, szeretet, csodálat, a szexualitás, a vágy, a bizalom, az öröm, a játékosság ... Ha nézet színezett ezeket az érzéseket, azt észlelik, mint egy jel, mond meg készen, hogy menjen a kapcsolatot. Mi ezt a „zöld” fény alatt azt értjük, hogy vonzza a különböző emberek, vagy kifejezetten az általunk kiválasztott, „húz”. „Red” fény - úgy néz ki, tüskés, megvető, ostoba, ijedt, feszült, haragos, általában körülnézünk, hogy gyorsan megtalálja őket. Azt hiszem, az, hogy minden esetben, mint egyértelmű jelzés az elutasítás vagy törlés.

Itt egy pillantást, sajnos, már a nő, akinek a példa, amit idézett egy kicsit korábban. Ez a nézet kaptunk tőle annak akarata ellenére (bár ő kedvesen ember) - Konkrétan nézte. Ő aratta a gyümölcsét nem lehet szabályozni a szemét. Az persze tudta - mert senki ő nem beszélt róla. Ő kritizálták megjelenését, a teljesség (nagyon kétséges), hogy felöltözve, mint valami nincs rendben. És ez csak akkor szükséges, hogy megtanulják, hogy vizsgálja meg.

Feladat: Az ember hogyan néznek egymásra? Hány különböző árnyalatai rejlik véleményüket? Nézd, a túlnyomó többség egy második típusú látvány - visszataszító nézeteket. Idővel szokássá válik, és a kapcsoló már jóval nehezebb.

Ellenőrizze, hogy könnyedén válthat a „fény”, a helyzettől függően, és mit kell ebben a pillanatban? Kiderült, hogy ez véletlenül vagy tudod szabályozni azt? Ha kap könnyű, hozza meg előnyös helyzetben. De a tapasztalat azt mutatja, hogy kiderül, nem mindig.

Ha nem néz a szemébe?

Elkerülése látvány - ez is egy jel ( „piros”). Természetesen tovább abba az irányba, a piros fény. Ez, mint általában, olvasunk, amikor egy személy elkerüli a tekintetét? következő:

nem akar kapcsolatba lépni;

tőlem valamit rejt;

Nem biztos magában.

A motiváció eltérő, de mindegyik, általában egyfajta kezdeti probléma a kommunikáció. Ember, elkerülve látvány - egy férfi, akinek a bizalmat meredeken csökken. Másrészt, akkor látható, egy érdekes dolog: ha azt akarjuk, hogy javítsa a kapcsolatot az ember azt nézi, hogy gyakran. Videó: A szerelmesek bámul egymásra minden alkalommal. Emberek, akik kedvesek egymással, - milyen gyakran néznek egymásra. Ezzel szemben azok, akik egy esik ki, megáll néztek egymásra. És annak érdekében, hogy meghosszabbítja a veszekedés, hogy mit lehet tenni? Próbálj ne nézd meg az a személy, akivel veszekedni. Még beszélt, a szeme az oldalon -, amit akar, de nem egymással. Észre?

Mit kell tenni? Első lépés: vedd magad a kezében, és elkezdik keresni a szemébe, legalább egy kicsit. Nem számít, hogy milyen nehéz volt. Lépésről lépésre, megy át a „nem” megy előre, és csatlakozni ehhez a közös állásfoglalásra partnere.

Ki vagyok én - egy nyúl vagy egy főnök?

Amikor eltávolítja a szem?

A hagyományos bölcsesség - amelyek az emberek általában nem reagálnak - az úgynevezett rövid néző kilátással két másodpercig, gyakran egy másodpercen belül. Rövidebb, egy pillantás, amelyben az emberek egymáshoz való napi rendszerességgel, mint általában, nem jelent semmit. És ez nem érzékelhető, mint egy jel a vonzás. Megjegyzés: a közlekedés, tárolja vagy más nyilvános helyeken az emberek gyakori megtekintést, majd nézni. Azonban ez idő alatt van ideje, hogy néhány információt egymással. De úgy vélik, a közös és tökéletesen elfogadható szintű kapcsolatot. Ez ismerős.

Ha megpróbálja nézni tovább, körülbelül két másodperc múlva, akkor lesz egy erős vágy, hogy nézni. Meg lehet oldani, de mégis ott van, és nem csak akkor. Továbbra is néz ki, hogy nem megfelelő, akkor - néhány kellemetlen. És a legtöbb ember ebben a pillanatban, és nézni.

Feladat: Mi a vonat áthalad ezen a vonalon. Ez nem jelenti azt, hogy mindig meg kell nézni, hogy hipnotizálni egy személy, fontos, hogy az Ön számára, ez a határ nem volt probléma; Azt nézd sokáig, és tudom nézni, és röviden - ez az én választásom. Ez nem olyasmi, ami történik velem nálam, ez nem olyasmi, ami erősebb, mint én. Akkor jön a kérdés: „Ki vagyok én - egy nyúl vagy egy mester?”.

Feladat: Ahogy viszont egy nyúl? Egy percen belül, nézzük egymást mozdulatlanul látvány, rángatás nélkül - belső vagy külső, semmit nem kifejezetten csinál, nem beszél, erőlködés nélkül.

Abban a pillanatban, amikor a tekintetünk találkozik, kezdek rájönni, hogy engem néz. Ebben a helyzetben vagyunk, tengerimalacok. A világ figyel minket, és mi lett a tárgya a figyelmét. És ha igen, akkor meg kell, hogy megfeleljen a helyzet: valami, hogy próbálja meg, hogy van, hogy úgy viselkedik, mint egy nyúl egy ketrecben - felhajtás. Amit mi csinálunk. És ez történik, hogy minden olyan személy, aki úgy érzi, hogy a reflektorfényben. Azt mondanám, hogy a nyúl él mindannyiunkban. És ha ő ad, akkor könnyű kijutni a szabadba, és még elkezd nékünk.

Hogyan lesz a mester?

Azt mondod magadnak: „Ez nem úgy néznek rám, és nézem őket.” Ez azt jelenti, irányítsa a figyelmet, hogy az, aki előtted. Mindegy, hogy egy személy vagy egy egész szobát. És akkor nincs ideje foglalkozni velük - a félelmek, a stressz, a szorongás. És nyulak nincs helye a fejemben és a test. A világ tárgyává válik a figyelmemet ... Emlékezz a kép: a tulajdonos jön a ketrec a nyulak. Azt láttuk, hogy a nyulak kezd felhajtás? És azt látjuk, hogy a tulajdonos csak rángatózó? ( „Ó, nyúl- nézz rám!”), Nem volt ideje rá - ez a kérdés a forgalmas: néhány nyulak takarmány, valaki letétbe a másik cellába. Otthont a tárgya az ő figyelmét - a nyulak. Tehát, mi lehet ebben a pillanatban, vagy nyúl, vagy a Boss. Az egyik kizárja a másikat helyzetbe. Vagy nézek, vagy nézz rám.

Mi különbözteti meg a személy mentes a nem-szabad ember? Szabadok ember így tesz, mert különben nem lehet. Nincs más választása. Gyakran előfordul, hogy annak érdekében, hogy igazolja magát, azt mondja, nem kell, és választás. Egy szabad ember így tesz, mert ő tudja, és így, más módon, úgy dönt, tettei a mai napig. Most egy szabad ember (a tulajdonos) tudja tartani a megjelenés minden időtartamát. Ameddig szükséges. Nyúl, hogy nem lehet - úgy néz ki, mint „kap”.

Ha a nyúl jön ki? Mondd meg neki: "Rabbit, menj haza!". Aztán kérdezd meg magadtól: „Ki itt a főnök?” - „I - A tulajdonos.” És irányítja a tekintetét egy nyulat előtted. Ne csak azt - vigyázni a nyúl körül.

Hogy látni fogja a tulajdonos?

Néhány pillanat fog találkozni, ha elkezd beszélni, mint Host: Mi az a reakció, hogy a véleményét? Mi fog történni, hogy az emberek? Ha az ember tudja, hogy minden rendben van. Részletek tükrözi növekvő mértékben jóakaratú az Ön részéről, hogy azt, és ezáltal a kölcsönös érdek. Az Ön kapcsolata javulni fog. Még ha valaki nem tudja, de ő nyugodt és magabiztos, és található a tapintása, az érdeklődéssel néz rád. Egy személy nem ismeri és nem hajlandó kommunikálni keletkezik az elmében egy csomó kérdés. Kérdéseket, mint például: „Lehet, tudom, de nem emlékszem, hogy ki volt?” (Elindítja egy mozgalmas túlzás a fejemben az összes barátok), vagy: „Mit akarnak tőlem?” (Stressz) fellép. Vagy: „Lehet, hogy valami van ott nem?” (És indul az óra, helyes haj, ruha, mint egy fésű, és a férfiak néha a szemem sarkából figyelte, hogy a nadrág gombos). Vagy: „csinálok valamit rosszul?”. Az a személy is elveszíti bizalmát, és az érintett, mert nem tudják, hogy felkeltette a figyelmét, nem tud válaszolni a szimpátia szimpátia (irritáció lép fel).

Mindezeket figyelembe kell figyelembe venni, hogy ne megijeszteni a személy. És ha egy személy élvezheti a szorongás, akkor távolítsa el nagyon fontos, hogy az érzelmi színezés elől. Az első kérdés, ami felmerül az elején érintkezés a legtöbb ember számára: „Hogyan bánnak velem? Mire lehet számítani?”. És ez a megjelenés adja, hogy megértsék. Ha egyértelmű, hogy eltávolítja a félelem az ismeretlentől. Zöld fény a véleményünk ad egyfajta bizalom a tény, hogy nálunk minden rendben. Mint megtudtuk, első látásra (legfeljebb négy másodperc) azt jelenti: „Én megkülönböztetni téged.” Aztán - ha a kívánt színt (több mint négy másodperc) - a felhívás a kapcsolatot.

Mivel a hosszú éles pillantással - ez egy konkrét felhívás a kapcsolatot, az embernek szüksége van, hogy készen áll rá. Ha egy személy nem áll készen, akkor lehet megijedt. Ezért talán van értelme a korai szakaszában, ha nem akarja kockáztatni fog cselekedni óvatosan, ne küldjön egy nagyon hosszú pillantást, előkészíti a személy, amit ő választott. De a jel értették meg kell ismételni (az úgynevezett felvételi szem). Nők tartsa az ilyen nézetek jobb. Ha valaki közületek nem jellemző, gyakorlatban.

Gyors pillantást, megpillantott egy második szüneteltetett, és mintha tettenérés, mosolyogva, a szeme venni. És miután néhány pillanatig, míg a partner azt hiszi, nem képzelte, ha ő (ezen a ponton ő „érlelődik”, hogy Önnel a kapcsolatot), ismételje meg. Nők, biztos, hogy ismételje meg! Men érteni mindent, mint te. Ezek nem olyan vékony, vevők, mint te. Szükségük van világosság. Szükségük van idő kitalálni. Ahhoz, hogy megbirkózzon kétségek. Előtte kell járni: ez - én! Ha a jelek elküldését, akkor változtatni magát egy férfi sebessége információfeldolgozás, és a születése válaszokat. Egy nő panaszkodott az idő: „A férfiak olyan ostobák! Tegnap néztem egy egész nézett erre és arra ... És még csak nem is megfordulni!”. Ne felejtsük el, az adó jó, ha a vett jelet a vevő.

Mi a legérdekesebb személy?

Dolog, hogy fontolja meg, amikor elkezdi tudatosan használja az erejét a látvány? Nézetben a figyelmet, hogy a személy. Az emberi figyelem lehet osztani szakaszokban. Az első két szakaszban történik:

1. Isolation. Mindennek alapja az a tény, hogy a környezet miatt is az emberek azonosítására - és a maguk (a megtekintéshez) számára (a figyelmünket, hogy elkapták). Aztán az emberek választ osztja a világot magunk körül, követve az egyetemes emberi jog: Partner érdekel minket, ha mi érdekli őket.

2. Tartsa. Tartsa a figyelmet (tekintete időtartama vagy ismételje megtekintés) mutatja az ember, hogy ő érdekes számunkra. Amely megfelel a második törvény: A legérdekesebb dolog az emberi lény a világon - önmaga.

És akkor, ha kiválaszt egy nézet (vagy más) egy személy, ez természetes módon adódik az Önt érdeklő: „Ki nekem különválasztják, aki rögtön észrevette kiválóság?”. És elkezd rád gondolni. Szüksége van rá. Tartsa a jegyzet fejleszteni és fenntartani az érdeklődést, és nem merült fel. Azt már tudjuk, hogy az érdeklődés - az alapvető érzelem, amely létrehozza az alapot a születési más pozitív érzelmek. Fontos, hogy ez a lépés a megjelenése érdeke, hogy ne hagyja ki, mert ha a kamat nem üzemanyag, elmúlik - akkor ismét egyesül a háttérben. Vannak más törvények, de működni fog más tanfolyamok.

Milyen lehetőségeket ad nekünk véleményét kapcsolatot egy férfi?

Ahhoz, hogy információt gyűjtsön a személy.

Továbbítja neki az ő hozzáállása az embereknek tele van bizonyos érzések nekünk - a bizalom, vagy érdek.

Kövesd nyomon a változások zajlanak az ember, és így korrektivat tetteikért hozzá képest.

Hozzon létre egy bizalmi légkört.

Hogy megmutassák a figyelmét és érdeklődését.

Pszichológiailag érintett fejezte reakció ezekre vagy más emberi tevékenységek.

Ösztönözni átjárhatóság.