5 Tippek a pszoriázis exacerbációjának elkerülésére a tél végén, egészséges élet, egészség, érvek és
Miért van súlyosbodás?
Általában a pikkelysömör tünetei nem indokolatlanul súlyosbodnak: mindig vannak provokatív tényezők. Először is gyengíti az immunitást. Hypothermia, vitaminhiány, párosulva a stressz, a rossz környezet és a rossz táplálkozás vezet az a tény, hogy a vége felé télen, a védő tulajdonságait a szervezet gyenge.
A második provokáló tényező az alkoholtartalmú italok, amelyek általában a folyó ünnepek alatt folytak. Eközben az alkohol ellenjavallt psoriasisos betegekben, még kis mennyiségben is. Alkoholos italok súlyosbíthatja a pikkelysömör, váltanak ki „kitörés” a betegség, ami a terjedését pszoriázisos plakkok és megkönnyítik az átmenet a pszoriázis egy egyszerű formában Erythrodermiás psoriasis.
5 hasznos tipp azok számára, akiknek van psoriasisuk
A pikkelysömör kezelésével a betegnek sok türelem és gondosság szükséges. Célja, hogy a betegséget "alvó" formává alakítsa.
1. Óvatosan kezelje a kezelést. Az immunitást elnyomó gyógyszerek, amelyek széles körben elterjedt hormonális krémeket tartalmaznak, kizárólag orvos felügyelete mellett használhatók fel.
A pikkelysömör független szabályozásához az orvosok nem hormonális gyógyszereket ajánlanak, mint például a Skin-Cap aeroszol. A összetétele - Aktivált cink pritition - ez az anyag segít kiküszöbölni a kellemetlen megnyilvánulásai psoriasis: csökkenti a gyulladást és viszketést, javítja a bőr megjelenését. Mindenesetre a kezelés megkezdése előtt meg kell említeni a meglévő ellenjavallatokat és olvassa el a használati utasításokat.
2. Ne használjon nem kívánt folk jogorvoslatokat a pikkelysömör kezelésére. A legjobb esetben, időt és pénzt veszítesz semmiért, és legrosszabb esetben árt a szervezetnek.
3. Ne hagyja figyelmen kívül a fizioterápiás eljárásokat. különösen a fényterápiát. Különösen az őszi-téli szezonban.
4. Ne feledje: a pszoriázisos betegek hasznosak egy kis időt tölteni a nap folyamán. Ezért, ha lehetőség nyílik arra, hogy a téli Oroszországtól a meleg régiókig legalább két hétig elmeneküljön, ez a szervezet javát szolgálja.
5. Diétát kell követni. amelynek célja a helyes sav-bázis egyensúly megőrzése a szervezetben. Az étrendnek az alkáliaképző termékek 70-80% -a, és csak 20-30% -a savképző termék. Alkáliformáló termékek közé tartozik szinte minden lédús gyümölcs, kivéve áfonya, ribizli, nagy szilva, szilva és áfonya. A savképző termékek tartalmaznak fehérjéket, keményítőket, cukrokat, zsírokat és olajokat. Ezek közé tartoznak a hús, a gabonafélék, a sajt, a cukor, a burgonya, a bab, a vaj és a növényi olaj, a tejszín és a húskészítmények. Távolítsa el az alkoholt, minimalizálja a fehérjetartalmú élelmiszerek, keményítők, cukrok, zsírok és olajok fogyasztását.
Ki történik a Holt-tengeren, mindenki dicséri, azt mondják sár és a víz nagyon jól segíti. De aki nem különböző okokból érkezik, ne kétségbe esjünk, mi is van elég tengeri és sár - sok orosz szanatóriumban vannak. Kezeltek a Krímben, Saki sár rajtuk, az elmúlt évben nem történt, hogy menjen, és romlik, akkor kellett kezelni medikomentozno - injekciókkal B-vitamin, vitamin Berokka kenőcs Rederm most jól érzi magát, a bőr tiszta.
Segítsen vagy segítsen nekem, nagyon sokáig tartott nekem egy fejpillér egy pikkelysömörét. Sok éven át szenvedek és elmentem az orvosokhoz, és sok mindent próbáltam, ami nem segít. Az orvosok sem tudnak segíteni. Az utolsó évet megelőzően anyám kenőcsöt hozott, és egy csoda után a pikkelysömör elkezdett menni. Nagyon boldog voltam, reggel és este, és örültem. De nem sokáig, pikkelysömör valahogy megjelent a has, a mellek között, a térd (kicsit) a könyök, ha kenetet, csak fehér foltok a bőrön (vagy a mell alatt csak fehér pontok), mint ütköző - piros és ha karcolja - kifejtve. Nem tudom, mi a teendő, jobb lenne, ha a fején maradna. Hisztérikus vagyok, amikor a gyomromra nézek. Számomra az olyan érzés, amely egy helyen áthalad vagy történik - másban jelenik meg, és ha nem feltűnik -, és a régi megjelenésben fog megjelenni. Megpróbálom kipróbálni a Xamylolt. Olvassa el a pozitív véleményeket. Kérem, mondja meg, hogyan kell tisztítani, legalább a gyomrom, nem vagyok 20 éves, csak elviselhetetlen, hirtelen fogja viselni a fürdőruha soha szét. Segítsen kérlek, mondja meg vagy mondja, hogy a kenet még mindig tabletták, mit kell italt?
Jelenlegi kérdések
népszerű
Melyik a leginkább helyes minősítési rendszer az iskolában?
A legérdekesebb a régiókban
A bejelentés bezárásához egyszerűen csúsztassa ujjával balra