35 kijelölt Diana - on
Nem nevez meg, és felvette a fogamzásgátlás 6 hónap után mondták, hogy nem terhes, akkor mammolog, bár nőgyógyászok azt mondják, hogy éppen ellenkezőleg, szükséges azonnal megszüntetése után ... Van egy második terhesség után azt hiszem, minden külön-külön)
Láttam 5 hónap, miközben a ciszta nőtt hatalmas, kifújja két hónapos most. Több pobochek nem érzem
Láttam 6 év szünet nélkül, kiváló: lefogytak 12 kg volt, jól érzem magam, tökéletes bőr egészen stabilizálódott ciklus fájdalom csökkent. Miután a törlését 2. ciklus terhes volt.
OK, ha szükséges, nem lesz probléma. Még nem volt semmi probléma, kivéve a hiányzó CD, miután megkapta az 1. ciklusban. Aztán minden, mint a karikacsapás.
Értsd meg, hogy a gyógyszer nem megfelelő, ez nagyon egyszerű - ha során az 1. folyamán válik sok rossz, vagy ha van egy világos kijelző pobochki az 1. persze, és még nem telt el, a 2. - jelenti a gyógyszer nem közelíthető meg. Annyira Janine.
pila.za 2 hónap vissza 30 kg.eto volt kegyetlen ... köze ivás miatt Gorm. hiba, ha még szűz volt printsipe.ves lehetett állítani csak a születés után.
én libidó csökkent, de 5 kg súlyt vesztett, minden gond nélkül. Azt már nem iszik a tömeg vissza (
Üdvözlünk! Kevés ilyen gyógyszerek okoz cél - és policisztás legerősebb hormonális elégtelenség (tesztoszteron meghaladja a felső sebesség 2-szer, és a prolaktin). Minden orvos azonnal megijedt, hogy a prolaktin hiányában terhesség sérti az agyalapi mirigy - azonnal küldött vizsgálatra, de visszatér a nőgyógyász endokrinológus.
Tehát Klayra szavakkal az orvos - a modern csodaszer. De az első 2 hónap, majd nagy foltok, rajz fájdalmak a has, a duzzanat és vált igazán nyűgös, rokonok miatt elszenvedett mindenki segíteni akart. Az igazság az, vannak előnyei: a 10. tabletta melltartó túl kicsi lett, és a fodrász 2 hónap jelezte, hogy megkezdtük az aktív szőrnövekedés, pattanások kevesebb lett, de váltak mélyebb és fájdalmasabb.
Az orvos meggyőzte, hogy tartsa be a 3. ciklus -vrode stabilizált duzzanat lement, kenőcsök megállt, érzelmi állapot és stablizirovalos, de a személy nem csatlakoznak.
Az 5. csomag, amelyet a probléma - mellkasi fájdalom, bár néha felébredek éjszaka a fájdalom, a havi gyakorlatilag hiányzik - bugyibélések nélkülözhető, pszicho, egy személy csak tele mély és fájdalmas pattanások legrosszabb. Face fáj, és nem gyógyul.
Az orvos azt mondta, hogy a vége felé a csomagolás, amit tennie kell egy ultrahangot, hogy ellenőrizze a hormonok újra esetleg klayra túl szelíd én helyzetet.
orvosi vélemény a vizsgálat után - én hozzá.
Diana beadtuk 20 ugyanezen okból látta 2,5 év: év szünet - polgoda évben. Több mint 12 hónap lehetetlen volt, hogy azt - fájni kezdett szörnyen mellkasi és elkezdte a hajhullás, de a személy ugyanabban az időben ez volt a tökéletes, ideális ultrahang, általános állapotától szuper. De miután a eltörlése Diana nem volt a cél, hogy terhes.
Saját eset - egy újabb megerősítése, hogy minden külön-külön, és ha talál egy jó orvos - akkor meg kell bízni.
Sok sikert kívánok!
Az itt olvasható, a nőgyógyász azt mondja, hirtelen hasznos lesz
„Klayra csoportjába tartozik, NOC - természetes orális fogamzásgátlók - és tartalmaz hormonokat a kétféle egyikük -. Az ösztradiol-valerát (E2V) - miután hit a szervezetben alakul át ösztrogén hormon Egy második (progesztin), jótékony hatást az endometriumra és csökkentheti. . férfi hormonok, és ezáltal javítja a bőr és a haj hatást az endometriumra csökkenését eredményezi a menstruációs vérzés Több tanulmány kimutatta, ugyanazokat a számokat -. eredményeként részesülő vérveszteség csökken Klayry bo Leia, mint 70%. Ez önmagában is kényelmes minden kiinduló helyzetét és a nők számára, akik szenvednek a nehéz és elhúzódó menstruáció, ez csak az üdvösséget. Ilyen esetekben Klayra segít megőrizni az életminőség és a teljesítmény.
A tablettákat naponta megszakítás nélkül. Az ostya tartalmaz 26 aktív tablettát, és két „dummy”, ami nagyon kényelmes a vezérlési ciklus. Használata a dinamikus adagolás: attól függően, hogy a nap a ciklus a tabletták fokozatosan csökken a szintje az egyik hormon növekszik - egy másik.
Klayry fogamzásgátló hatékonyság nagyon magas - a terhesség fordul elő csak 3,4 1000 szedő nők a tabletta. A vizsgálatokat a nők körében 18 éves és 50 év. Pearl-index 0,34 - ez egy nagyon jó mutatója, a megbízhatóság.
Így Klayra - egy egyedülálló termék, amely segít megoldani a problémát nem csak a védelem, hanem megkönnyíti a folyosón a menstruáció.
A szempontból az orvosi elve „ne árts” Klayra Szeretem is - ma ez a legbiztonságosabb orális gyógyszer, teljesen egyedi jelenléte miatt a természetes női hormonok „itt svetlanabergal.livejournal.com/27115.html.
Vettem orális fogamzásgátlók Klayra, jelölje ki őket, együtt nőgyógyász. Ezt megelőzően, ez a szabályozás nem iszik, így képest semmit nem tudok. De nincs mellékhatása merültek. Bár különösen ivott tabletta együtt vitaminok Lavita, mint az orvos által javasolt. Vitaminki kell fogamzásgátlók nem befolyásolták negatívan, és nem mosott ki a hasznos ásványi anyagok organizma.blagodarya az általános egészség és állapota javult, a haj és a körmök növekedését jobban acél. És az esélye, hogy gyorsan teherbe esni abbahagyása után fogamzásgátló növekszik.
Azt írták elő, ha más diagnózis. Diana - nagyon fúziós gyógyszer, de sok orvos dicsérni. A céltól függően - az egyik legjobb. Kezelés alatt (és ez tartott 3 évig) - minden rendben volt. Hormonális Diane I javult, de aztán egy másik orvos azt tanácsolta, hogy hagyja őket csak a fogamzásgátlás, a gyógyszeres ismét megközelítette, de nem volt ott. Nem meghízott, 2 kg maximális (három év alatt)))), de a mellkas fájt annyira, hogy nem tudtam még menni ... Törölve) most tervezi egy csecsemő)
Sok szerencsét a kezelés)
Volt egy ciszta a petefészekben 16 éves látta őket hat hónapig, de ismét fellendült, hogy van ilyen a szervezetben. Súly maradt csak 22 éves, amikor megismertem a férjemet, és megkezdte az aktív szexuális életet, és nem ül egy diéta.
Azt nevezi őket ... de nem méh ... megölték a teljes hormonális fot őket, és különben is, ők nem jönnek hozzám. 20 kg tárcsázott.
barátom látta, hogy egy nagyon hosszú idő ... Ő használja az arcbőr volt rossz után himlő, nincs takarítás vagy bármi mást nem segít, akkor kezdett inni, a bőr jobb lett 100-szor, most, ne igyon ... és 7 évig valószínűleg nem tudom pontosan.
amikor jöttem ugyanazt a kérdést, hogy a nőgyógyász ő nevezi meg, hogy Chloe és Jess ... típusú és a pattanások menj el, és a haj, már nem merész ... Én a pár még nem érett a fogamzásgátlók))
Diana 3tsikla pila.horoshie még skhudnula őket))) Jess plus is jó, de mikrodozirovannye, nem mindenki az általános módon podhodyat.a jól veroshpiron tesztoszteron csökken, csak ne vizelethajtó, tulajdonított el nekem a sárgatest ciszta, úgyhogy Megtudtam, hogy a tesztoszteron csökkenése, ez nem a hormonok, de van egy ilyen dolog, akkor veroshpirona telt hormonok, és nekem ott a tesztoszteron kapets leesett, nos, nem egészen, de valamivel alacsonyabb, mint a normál, bár mindig normális volt, akkor én minden össze és érteni hogy igenis veroshpiron))))
3 évvel Diana már egy csomó fájdalom M uzhs akne. Hat hónappal később, az összes tablettát telt el. B a második ciklus után a lemondás.
Azt írják a tervezéshez? 6 hónapos, talán?
Láttam Diana, a tesztoszteron valójában csökkent, és még tartott megfelelő szinten 3 hónap) és a 17-OH-progeszteron Jól vagy?