21 szülészeti osztályán Kórház
Nagyon tetszett ez a kórház. Sikeresen szült meg Grinchuk Olga Tarasovna. Mint egy orvos, Nina Romanova (név feledésbe merült, bocs). Nem emlékszem a többi, de még mindig jó. Ott feküdt a születés előtt nem tetszett - fülledt, a teljes ember a szobában, mégis ideges volt -, de ez pontosan fél óra - kezdtem egyszerre szülni, és vajúdni. A tartózkodás a szülés után volt, a szoba 3 más anyukák - Szerencsém volt - minden megfelelő, jó szomszéd.
Fed rendszeresen - főzni jó nő, mindig az úgynevezett enni, mint a gyerekek, de ha egyszer volt káposzta nyers (saláta) - a fajta, mint lehetetlen az első etetés nap, és még mindig kolbász egyszerre - az azonosság, mint a rossz, de az egyik idő - ez nem halálos. ne kibúvó is.
Azok, akik negatív vélemény gyakran (de nem mindig), akik már várnak a viszony Medgarde. Ez mindig egy csók a kézen viselik, és nyugodt, mint a saját lányát -, de ezek és a megfelelő szállítási költségeket. Csak meg kellett szülni biztonságosan és nyugodtan maradjon 4 nap a kórházban. Ezt a célt érjük, és boldog vagyok.
By the way, kaptam az idő, amikor a víz nem volt meleg. Vitték, mikor megérkeztem és vékony, amikor eljöttem. Szerencsés! De semmi - a jobb oldalon! Általában, ha a kincs a kezedben egészséges és boldog vagy, akkor ez az öröm nem sötétednek részletekbe. Így szerettem 21 Pirogovke osztály. Tettem a kis plusz.