10 érv, hogy egy macska - mik ezek

Côte - a zaMURchatelnoe állat a Földön. Természetesen az oka a macskát, hogy sokkal több, mint 10, de megpróbálom, hogy megfeleljen:

1. Cat szép, mint Apollo - szép és helyrehozhatatlan.
  2. Macskák - a legjobb orvosok. Hazudnak a beteg helyre hosts vagy nyalja őket, és az emberek talpra nélkül az orvosok és a gyógyszerek.
  3. Ha él a vidéken, vagy egy magánlakás, szüksége van egy nagyon farkú héja.
  4. Macskák - a legszelídebb, kedves és szelíd állatok. Saját rám ölelés, csók, simogatta a lábam, nyalás az arcom és a kezét.
  5. A macskák nagyon intelligens és gyors észjárású. Megtanítjuk az én szám, ábécé, ő már elsajátította néhány emberi kifejezéseket. És az ő kis szürke fej mindig egy csomó kreatív ötletek.
  6. Cat - nagyon barátságos és barátságos állat. Ha a ház gyerekek, ez egy további plusz. A macska és a gyerek nem fog unatkozni egymással.
  7. C, amely aludni, ahol, az egyik párnát.
  8. macska simogatás megnyugtatja az idegrendszert.
  9. Gondozása egy macska egyszerű. Ez a rendszeres etetés tálca takarítás, fésülködés heti 1-2 alkalommal, vágás karmok havonta egyszer, és fürdő évente kétszer.
  10. Ölelések Fuzzy ad egy lökést az energia és a pozitív a nap.

Soha nem gondoltam az okokat, amelyek arra késztetett, hogy egy macska, csak a macskák mindig él velem, az életem csak megosztani az élet az én kote. De igyekszem megfogalmazni, ha a kérdés olyan súlyosan.

1. Az első ok a gyermekkor - nincs más állat anyja nem akarta látni otthon, hörcsögök és patkányok repült a versenyre azonnal.
  2. A macska kiderült, hogy szükséges az állatok, mert a ház rendszeresen megtámadják az egér, az anya beleszeretett vele 2 hónap után.
  3. Tél volt, és a macska felmelegedés minden egyenként teljesen ingyenes.
  4. Este ült egy asztal alatt a lámpa, és velem órákat.
  5. Minden az én csínyek és bohóckodás eltitkolta, és soha nem kaptam.
  6. Az első macska várt rám a hadsereg és meghalt a karjaimban.
  7. Macskák mindig először az új otthon, és ott is maradt egy másik időben.
  8. A macska tud beszélni bármilyen témáról, azt nem érdekli a politika és az idézet valuta.
  9. Előfordul, hogy amikor találkoztunk a küszöbén este, éhes és fáradt.

Nos, a tizedik tétel Photoresponse. Az ő neve V. csavargó.

• A macska melegen tart a hideg és meleg
  • Megnyugtatja és enyhíti a feszültséget
  • Majd repülni az energia a test beteg helye
  • Véd a negativitás és a láthatatlan világ körül
  • Szurkoljon bizarr mozgások
  • Hatására a szeretet és a vágy, hogy érdekel
  • Tart a gyerekek hosszú ideig
  • Tudja fogni az összes mozgó, kevésbé, beleértve a rágcsálókat
  • Összehozza az embereket összeszólalkozikvkivel
  • Szórakoztató és enyhíti a szorítás vendég

A vörös macska szerencsét hoz, és szerencse, hogy a házat! Azt javasoljuk, hogy kap. )

Kapcsolódó cikkek