39 angol óra, erős jelzőket, csak kíváncsi!

A kérdés az volt nagyon érdekes és Köfém sütik ..) Mindannyian jönnek ezek a tanfolyamok munka után, és szinte az összes fáradt. Válaszoljon munkát csámcsogó a cookie-kat egy kicsit furcsa, de már majdnem a csámcsogó és kávézás ..) A tanulság kezdődött retelling angol 3. történet „Around the World in 80 Days”, a főhős, amely Phyllis Fogg és inasa Passepartout ..)

Ez a rész volt érdekes, mert sokat tanultunk az új szavakat! Phyllis Fogg és segédje, Passepartout vonatra, de Calcutta. Bementek egy és a vonat együtt Sir Francis Kromati, egy utas a Mongóliában. (Haladtak ugyanazon kocsi Sir Fransis Cromarty, egy fickó utas A Mongóliában.) Seer Francis 50 éves úriember, piros arccal és egy nagy fehér bajusszal. (Sir Fransis volt gentlmen mintegy ötven, piros arccal és egy nagy, fehér bajusza.) Utaztak, minden gond nélkül, amíg a következő reggel. (Utaztak whithout semmilyen problémát, amíg a reggel, második nap.) Ezután a vonat sípot fújt, lassított, és megállt. (. Aztán a vonat sípot fújt, és a vonat lelassított és megállt) A karmester bejelentette: „Az utasok kijutni innen!” (A karmester bejelentette: «! Utasok kijutni ide») Most minden utas kellett találni a módját, hogy Kholbi magukat a Allahabad, és onnan Calcutta. (Minden utas tudja, hogy meg kell találni a saját utat Kholby toAllahabad, és onnan toCalcutta.)

Phyllis Fogg vásárolt elefántok (elefánt) a 2000. Font, bérelt egy útmutató (z) ül az elefánt át az erdő egy rövid utat, tudta karmester. Amikor már teljes éjszakát (sötétedés), megálltak pihenni, amíg a következő napon.

Passepartout megrázta a félelemtől, amikor mások alszanak. (. Passepartout megborzongott a félelemtől, mint a többiek aludtak) volt pillangók a gyomrában, amikor meghallotta a hangokat körülötte zümmögő rovarok, morgó oroszlán és tigris, kígyó sziszeg. (Úgy érezte, pillangók a gyomrában, ahogy hallgattam a noices körül őt :. A zsibongó rovarok, a morgó oroszlán vagy a tigris, a sziszegő kígyó) Expression pillangók a gyomorban alakú jelent élményt, amikor a vezetés a gyomorban félelem.

Arc Admiralitás Arch

Ennek tanulsága erős jelzőket - erős jelzőket! És szinonimák számukra.

A sziget apró - mindössze 16 négyzetkilométer = nagyon smallochenmalenky

St. James Park

Ismétlés alkalommal az angol!

NaurokemypovtoryaliPresent Perfect (tettem), Past Simple (én) iPresent Perfect Continuous (van / lett -ing).

Passato Prossimo használni, amikor arról beszélünk, bármi történik a mai napig. Idő mostanáig.

Ez mindig van + csak / már + múlt idejű melléknévi igenév (harmadik formája szabálytalan ige).

Még azt is használják. de csak a negatív mondatokat és kérdő. Általában végén elhelyezett mondatok.

PastSimple használt eltelt időt, vagyis beszélünk az intézkedések, amelyeket vagy csak részlegesen.

Ha negatív vagy kérdő mondat, de ez alkalommal használt Did:

A levél nem érkezett meg tegnap.

Voltál toSpain múlt héten?

A hagyományos pozitív javaslatokat használt 2 formák rendhagyó igék és minden!

Láttam Paula tegnap.

Elvesztettem a kulcsot a múlt héten.

Őr Buckingham Palace

PresentPerfectContinuous használják, ha beszélünk a helyzet kezdett, és nem fejeződött be, és amely még mindig tart / előfordulnak.

Elkéstél! Vártam rád.

A javaslatokat ezúttal használjuk, ha azt akarjuk, hogy jelezze egy adott időszakban. Azt már várja, hogy két órán keresztül.

mióta vagyunk a visszaszámlálás a megadott időben azt is felhasználhatod. Már vár rád, hiszen 06:00.

Szintén ebben az időben lehet használni, ha azt akarjuk mondani a műveleteket többször megismétlik egy adott időszakon belül. Ő (Ő) volt, amelynek vezetési órákat egy pár hónapig. Már teniszezni, mivel én egy kisgyerek.

Ha azt akarjuk, hogy egy kérdést itt lehet használni Meddig ...?

Mióta él itt?

A nyelvtan ebben az időben:

Pozitív - I / A / Mi / Ők már a főzés. Rövid formában voltam / Te még / már / Ők már

Ő / Ő / Azt a főzés. Rövid forma Ő / Ő / Ez kiderül ezt a rövid űrlapot, én is csökken, ha Ő / Ő / Ez van, de ez más időben. Csak a rövid forma azonos formában, de az értékek teljesen más.

Negatív - I / A / Mi / Ők nem főzés. Short Form én nem / Nem / Még nem / még nem

Ő / ő / ez nem főzés. Rövid forma Ő nem / ő nem / még nem.

Kérdések - Volt I / te / mi / ők már főzés?

Még ő / ő / ez már főzés?

Share szociális. hálózatba

Kapcsolódó cikkek