12 gyönyörű nők, akik nem félnek, hogy öregszik

Nos, humorérzék és öniróniával Heidi Klum méltó. Tekintse merész smink itt.
Egy interjúban People magazin modell bevallotta:
„Az újságírók és csak ismételni az egész évben, hogy én leszek 40 éves. Én minden nap azt kérdezi: „És mi ez - öregszik?” És aztán úgy döntött, hogy mivel mindenki annyira érdekel, én fogja bemutatni az öregség! "
Cate Blanchett, 47 éves

Oscar-díjas színésznő Cate Blanchett tűnik gyakorlatilag változatlan az évek során. Mindazonáltal, ez az ellenfélnek a plasztikai sebészet, és úgy véli, hogy egy személy bármilyen színésznő mindig életben maradnak, így tudott mutatni az érzéseiket, és játszani a szerepet.
„Tudom, hogy amikor nevetek, én ráncok mélyültek, de ne ess kétségbe róla. Miért van szükség egy személy, amely nem tükrözi a történet, egy személy, aki idegen humorérzéke? "
Meryl Streep, 67 éves

Miután 40 Meryl Streep elérte a csúcsát a karrierje, hogy legalább a szerepét Miranda Priestly a „The Devil Wears Prada».
Meryl, felveheti és számos rekord birtokosai a csillag ereje a családi kötelékek - ő már házas majdnem 40 éve, és 4 gyerek. Talán az egyik vívmánya a színésznő, hogy az ő korában soha nem volt akadálya sem a kreativitás, vagy a képet.
Julia Roberts, 49 éves

40 év után a színésznő tudatosan kezdte modellezés. Megjegyezte, hogy a póz a fotózások a 40 sokkal érdekesebb, mint 20, mert ebben a korban a nők már jól ismeri a tested, és egyre felszabadult.
„Az arc kell rólad beszélni, nem arról szól a kirándulásokat az orvoshoz.”
Jodie Foster, 54 éves

A színésznő egyik ellenzője plasztikai sebészet, de ennek ellenére úgy véli, hogy egy személyes választás. Támogatja átfér egy egészséges étrend és a sport. Érdemes megjegyezni, hogy Foster néz ki a korához képest.
„Jobb, hogy egy nő a ráncok, mint a nők, ami azonnal nyilvánvaló: ez a szégyelli a ráncokat.”
Julianne Moore, 56 éves

Julianne Moore azt mondja, hogy a titkos fiatalságát a természetes és önszeretet. Ő próbál enni sok friss hal, zöldség és gyümölcs. Között a hiányosságok, ő említ egy jó fehérbort.
Egyébként a színésznő játszotta a filmben „A világ tele van csodákkal» (csodálkoztunk), a szerepet kellett »öregszik«, és megpróbál egy szürke parókát.
„Nem akarom, hogy a fiatalok. Már csak néhány szabályt, azt mondhatjuk, szépség szabályokat követem. Anyukám mindig azt mondják, hogy meg kell használni fényvédő. Mielőtt, nem hallgat rá. Most sanskriny - a fő fegyver. "
Rachel Weisz, 46 éves

A színésznő elismeri, hogy a gondos bőrápolás, rendszeresen felkeresi a masszázs, és 17 éves használ krém szemhéjakat. Úgy véli, hogy minél előbb kezdi, hogy vigyázzon magára, annál valószínűbb, hogy kora szépen és harmonikusan.
Rachel azt mondja, hogy a Botox kell tiltani szereplőkkel, illetve szteroidokat betiltották a sportolók.
„Eljárva - Ez a folyamatos érzelmek. Tehát miért van szükség, hogy távolítsa el a lehetőségét, hogy egy ránc? "
Kim Cattrall, 60 éves

Kim minden jön társítani vele a heroint a sorozat „Sex and the City” Samantha Jones, de a valóságban ez egy teljesen más ember. Például, ellentétben a karakter, Cattrall nem fél a korban.
„Az én 40+ volt elég jó, de most, az ötvenes években - ó, még a szó maga lélegzik az ókorban! - ez egy nagy önismeretet. Nem próbálja meg, hogy valaki, vagy vegyenek valamit, ami nem az övé. Azt hiszem, „Itt vagyok. Végigmentem ezen túléltem, és tudom, hogy ki vagyok. "