10 Fő csapdák csalók vonatokban

Az üdülési szezon - a legforgalmasabb időben a csalók működő vonatok. Hő, és, és hagyja a közelsége kényszerítette az utasokat, hogy éberek maradjanak, és hogy az áldozatok emberek tisztátalan gondolatok és alig várja, hogy valaki másnak a jó.

Íme a top 10-csapdák csalók a vonatok.

1. Fókuszban a mosodai

24 éves Irina Zabegalova Perm, majd a rokonok Szentpéterváron, vásárolt egy vonat e-jegyet. másodosztályú ülés együtt fizetendő vászon. Mivel a tulajdonosok útiokmány vásárolt az interneten, míg a partra csak annyi, hogy bemutassa az útlevél, repülőjegy lány nyomtatott formában nem. Az edző Irina hit, minden gond nélkül, de később jelentek meg, amikor a vonat elindult.

- Közelebb az éjszaka, megkérdeztem a vezetőt, hogy lapokat, de azt mondta, hogy ez nem fizetett - Irina emlékeztet. - És mivel a nyomtatási jegyet a karján nem kellett villa ki a 112 rubelt.

Akkoriban azt hittem, egy szerencsétlen félreértés, de az utóbbi időben kiderült, hogy a barátom volt, pontosan ugyanabban a helyzetben. Úgy látszik, ez egy ilyen elrendezést.

Amint azt a Szövetségi Utas Társaság (FPK), nem tudom, hogy fizetett ágynemű, akár nem, a vezető nem tud. Fél órával a az út kezdetén átadta törvényjavaslatot, amely meghatározza nemcsak az útlevél adatait az utasok száma és a helyek, ahol mennek, de az tény, vászon fizetés vásárlás során az e-jegyeket.

- Abban az esetben, vita az utasnak joga van fellebbezni a fejét a vonat, - tanácsolja a munkavállaló FPK Elena Miroshnikov. - Még ha a vezető beszedi a pénzt, ő köteles igazolást állít ki az utas, aki viszont a szolgáltatással kapcsolatos FPC a reklamációs eljárást. Ő vissza a pénzt, persze, ha tényleg fizetett fehérneműt. De célszerű mindig az ültetéskor hordozzák a kinyomtatott a jegy.

2. Díjmentes - így hiába

- Letette az ár: 50 rubel óránként, - mondja Vadim. - Több mint egy nap mobil ült többször - rajta vagyok a játékokat játszott, hogy valamit csinálni, és reloaded legalább ötször. Általában a karmester nem megy semmire. Minél több, hogy én vagyok, talán egy sem volt.

3. „adok kölcsön öt percig”

Nikolai Kazakevich Voronezh ment Rostov-on-Don barátai. Dáma és a sakk nem érdekelte, a fiatalember vette az út egy teljesen új tablet és nézte a filmet. Együtt a szomszéd fiú találkozott Michael. Utazás ivott sört, beszéltek egymással néhány esetben az élet, majd Michael Nicholas kölcsönzött tabletta „öt perc”, hogy küldjön egy üzenetet, hogy rokonok. Bementem a folyosón, és eltűnt együtt egy drága szerkentyű. Nicholas nem számíthat egy ilyen fordulat - ő egy idegen nem bízik a készüléket, és fél percig, de ez volt a szomszéd kupé!

Hajtás ezek a „szakértők” általában hamis útlevelet vagy idegen. Ezért, hogy kiszámítja és nehéz elkapni őket.

Azonban a legtöbb bűncselekmény, mondják a közlekedési rendőrök, elkövetett hiba az utasok maguk és nem a félrevezetés, a csalás, a lopás és a gyakori. Az emberek elhagyják a dolgokat felügyelet nélkül, és amikor visszatér arra a helyre, akkor kiderül, hogy visszalépett. Tehát hibás a bűnözők nem különösebben szükség. Bár ezek megtalálhatók a vonatok, de nem keresnek annyit, mert a kreativitás és a művészi, hanem azért, mert a figyelmetlenség, az utasok.

4. A vonatok ukrán irányba munka pénzváltók, akik csalnak utasok 100-150 hrivnya a csere az orosz pénz.

5. Még mindig a vasút sok házalók, hogy valóra hamisított termékek. Például a múlt nyáron a Dnyeper vasút csalók értékesített olcsó „kaviár” készült halolaj, algák és kémiai - nátrium-alginát.

6. Ez a termék is elég jó minőségű, de a csaló bilincsek átadás. Ezekkel a szavakkal: „Most valaki eladási és szállítási hívő”, ő eltűnik a húslevest.

7. A távolsági vonatok is találkoznak a lányok, akik tenyésztik a férfiak. Az étkezőkocsiban, akkor szülni egy utas ismerős, provokáló neki inni, hogy olyan állapotot, kísérték a rekesz és miután az ügyfél teljesen leválik, magukkal értékeket.

8. A tapasztalt tolvajok bejutni a lezárt rekeszt egy uralkodó vagy egy közönséges fésű törött fogak. Az éjszaka a vár őr meg kell szüntetni, ki benne valami tárgyat - például egy doboz gyufát vagy a radír. Ezután kívül a tolvaj nem lesz képes, hogy álljon át a repedés a műszer.

9. Ne fogadjon játszani idegenek egy vonattal és csal. Munkájukat csapat 3-4 ember, az áldozat kapott első győzelmét, majd kénytelen, hogy egy nagy tét, és játszani akár a kilences.

10. Néha „a távoli határain” orosz vasutak felel útmutatók vérfarkasok. Alig néhány perccel az indulás előtt a vonat a vonat eléri formájában érpár: begyűjtik a pénzt a lepedő és hogy jegyet, és csak indulás előtt elhagyja a készítmény. Jegyek adnak, hogy a pénztáros állomáson keresztül egy személy.