(18) Altufevskoe Skies az autópályán, a 78, a fogászati klinika
Az én személyes véleményem. Én 70 éves put fogak Marina Bonner. Darling orvos a legpuhább kezét. Nagyon csendesen beszél, és fegyelmező az üzletet. Csináltam mindent csodálatos. Mivel rokonok ült. Szintén működik Tatiana kapni egy nagyon szép nő mindig szép beszél.
Az én személyes véleményem. Azért jöttem, hogy a klinikára érkező válaszok női fórum és azt akarta, hogy Vjacseszlav Georgievich. A fórum egy csomó írt róla. Korábban több tagja a fórum kezelték és fogtechnikai. Nem vártam egy ilyen őszinte megközelítés Moszkvába. Mindenütt akarnak tenyészteni arány, de biztosan nem itt. A fogat, amit kínálnak a másik helyen, és távolítsa el az implantátumot a Skies sikeresen kezelhető, és tegye a koronát. Panaszok, és egyáltalán nem rágják ezt a fogat csendesen. Úgy érzi, a szakmai megközelítés, és ezért ez mindig nehéz bejutni. Felvétel egy orvos főállású alig található. Ő kommunikál a beteg várva az idejüket, és minden lelkesen beszélt róla, mint egy nő több éve jön egy másik, szélén Moszkvában. Vjacseszlav G. van egy márka, hogy úgy mondjam. További plusz észre. Mivel én nem próbálja bízik a pénzt, és ugyanabban az időben befizetem a tőkeösszeg a kezelést. Minden előre kiszámítani, és a végén az összes kifizetést.
Az én személyes véleményem. Üdvözlünk! Már írtam más fórumokon. A szöveg nem kopiruyu..pishu hogy dumayu..Menya rászed- mintha a klinikán Skies. Írok, hogy mások ne találkoznak! Arról panaszkodott, hogy a felügyelők. Remélem prikroyut..Itak: suti..1. On-drága. ró további szolgáltatásokat, és így tovább. 2.-megkérdőjelezhető orvosok ((nincs információ róluk net..vostochnoy megjelenést, de az orosz nevek))) 3-nem működnek a kártyákat! Csak nalichka..eto nagyon furcsa Moszkvába! 4, nincs semmiféle szerződés. ellenőrzéseket. A kezelés után ad papírt. ami meg van írva kézzel összeg))) és a festés adminshi. amely ma holnap net..Oni támaszkodnak tömeges mk árak állítólag az összes! de ez nem így van! Nos, a por a szemébe az új berendezések! Minden más gyenge. Aki nem megy verit- konzultáció céljából. Látod magad. Vigyázz magadra és maradj egészséges
Az én személyes véleményem. Az a benyomás, hogy a dolgozók maguk ezt fogászat itt írom pozitív értékelés. Bridge készült fémkerámia körülbelül három évvel ezelőtt, nem rossz, elment többször, kifejtve, hogy az érintett válaszként hangzik, szokni. Tehát, nem használt. És miután többször megszabadult, rájöttem, hogy megy vissza haszontalan, újra a munka, vagy akik nem tervezik, és nem gyűjt. Ennek eredményeként minden remake-jét máshol. Tehát, ha nem bánod a fogak, a pénz és az idegeket előre ebben a fogászatban.
Az én személyes véleményem. Bátran ki a legjobb klinikák Moszkva. Több mint öt évvel ezelőtt protézisek felső fogak Vjacseszlav Georgievich. Aztán, mint az alsó és de családi okok miatt nem működik, majd átkerült a külvárosban. Az út messze van, és keres valami jobb. Indítása és egy héttel később az orvos visszavonult. Visszamentem a következő klinikán, akkor azt szeretné, hogy távolítsa el a fogaimat, és tegye implantátumokat. Persze, elfutottam. Az ajánlás a barátok opyatnashla közel a klinikára, és úgy döntött, hogy felfüggeszti. Kezeltem a fogak és a koronák készlet. Általánosságban elmondható, hogy ismerős volt, de ez az egész, mint a fájdalom, nem is vártam. Csak futott be Altufyevo orvosához Vjacseszlav Georgievich. Ő tartotta bennem feküdjön le, és hogy egy új koronát. Elfújta az érzés, mint mindig ott voltak. A legpuhább kezét. Saját megmentője. Tud valaki segíteni a tip. Ő egy igazi orvos. Természetesen ez nagy kár, hogy ez nem helyes, hogy menjen, és annyi időt töltenek. Most az összes fogat a helyén, és ami a legfontosabb, szélesen mosolyogva.