5 lépés az úton, hogy tökéletes egészség - Silva Method

Friends! Ma szeretném megosztani veletek valami különleges.

Ma szeretnék adni egy meditáció a program „Gyógyítás a test és a lélek.” De mielőtt elmész meditálni, olvassa el a mellékelt útmutatót kezdőknek!

Ez a bevezetés a meditáció, a megértés szintje tudat gyógyító ereje tudat és ez garantálja az eredmények eléréséhez.

Ha megnyomja a zöld gombot, akkor azonnal elindul, hogy letölteni a számítógépre meditáció „létrehozása egy kép a tökéletes egészség” és a „Quick Start Guide”.

Akkor töltse le a számítógépére archivált Zip-nevű mappát «Iscelenie.zip». A mappára kattintva kétszer, akkor nyissa meg a fájlt a benne lévő - audio meditáció gyógyító és egy rövid útmutató a kezdők számára.

tiéd,
Irina Hlimonenko
és a csapat a Silva módszer

5 lépés az úton, hogy tökéletes egészség - Silva Method

Laura Silva

A nevem Irina Hlimonenko. Én vagyok a képviselője a „Silva International” az orosz nyelvű lakosság.

Nagyon örülök, hogy olvasod a cikket és tananyagok Silva.

Lesz kérdések - írjon nekünk a [email protected], vagy hívja a Skype-on metodsilva.

Hagyja, hogy a legjobb része az életed kezdődik most!

Nagyon jó meditáció. Utána az egészség és a jólét nagyon szép. Ez tényleg segít helyreállítani az erejüket! .Komentarii a hangok bizonyos személyiségek itt csak neumestny.Horoshy megnyugtató hangját! .Spasibo!

Minden ember különböző felfogások egy hang meditáció. Ez a legjobb bemondó hang, amit hallottam. és a hang hangolt az alfa frekvencia csak segít, hogy belépjen ebbe az állapotba. Nélküle eleinte nehéz. Ki zavarja, nyilvánvalóan nem lehet pihenni, amíg a végén.

A meditáció nagy. Ez csak ez a hangszóró nem alkalmas. Vagyok, mert neki kellemetlen hangja nem tudott tenni az első program a Silva módszer. Nagyon kellemetlen hang.

Köszönöm szépen. Nem az első alkalom hallgat a meditáció, mint minden, de gyakran elalszik, öt perc alatt, és felébred a végén.

jó állapotban, csak a vezető hangját simább és csendesebb, akkor még mélyebbre fog magánhangzók súlyosan megverték az idegeket, szükséges, hogy csökkentse a hangja ... bocsánatot kérek, ez az én személyes mnenie.Ne szeretnék megbántani senkit, csak, hogy javítsa a technika ....

SPASIBO bolwoe, polzuyus postoyanno

Köszönöm a meditáció. Az utóbbi időben, nem tudom elképzelni. Kód én csak ismeri a meditáció, én jól láthatóvá. Most már semmi. Csak foltok, mintha néztem az izzót. Egy érzés, hogy valami blokkolja a megjelenítés. Minden nap továbbra is a vonat tanulni a meditáció, de eddig semmi. És mégis, elkezdtem álmatlanság.

Álmatlanság a munka az agy magasabb, mint 21 Hz chastote.Chastota által határolt shezofreniey.Poetomu feltétlenül rasslablenie.Chasto és természetesen éjszaka son.Chem a mélyebb, a luchshe.Poprobuyte meditálni az ágyban fekve .I magam, így megszabadult bessonnitsy.Teper alszom normalno.Zhelayu siker és zdorovya.Nataliya

Kapcsolódó cikkek