21 Idézet király horror Stephen King
Stephen King - a legendás „King of Horror”, a páratlan mestere behatolását a legtitkosabb sarkokban az emberi lélek. Művei vezetni az olvasót a ideges remegés terror, de ugyanakkor sok könyvek tele vannak mély filozófiai értelmét.

- Szörnyek és szellemek valóban létezik. Élnek bennünk. És néha nyerni.
- Előfordul, hogy egy nő, hogy túlélje, kell egy boszorkány.
- Ha nem ellenőrzik a harag, a düh vezérli Önnek.
- A legfontosabb dolog a legnehezebb szavakba önteni. Néha kiderül, hogy mi vagyunk szégyellik a saját érzéseit, mert a szavak, hogy érzéseinket hibás.
- Az egyetlen módja annak, hogy élni - élni. Azt mondod magadnak: „meg tudom csinálni” - még annak tudatában, hogy nem tudsz.
- Ha egy férfi megcsalja nekem egyszer - legyen ez szégyen neki; ha csalja nekem a második alkalommal - hadd legyen szégyelli.
- Talent is - kevesebb só. Egy személy a siker tehetséges különbözteti csak egy dolog - a sok kemény munka.
- A nők nem tudnak titkot tartani, de egyikük sem fecsegett, hogy az ő szíve.
- Általában egy ember, egy jó asszony - a legboldogabb Isten teremtményei, és anélkül, hogy - a legnyomorultabb. És ez ment nekik csak egy dolog: nem tudják, mi meg vannak fosztva.
- Szív lehet törött. Igen, a szív megszakad. Néha úgy tűnik számomra, hogy jobb lenne, ha már meghalt, amikor eltört. De nem hal meg.
- Szeretem a nők, akik nevetni magukat, és nem kell piszkálni az orrát egy vicc.
- Csak ellenség az igazat. Barátok és szerelmesek hazugság végtelenségig, fogott egy web adósság.
- A bolygó forog, tudod. Tudod forgatni vele együtt, de lehet megragadni valamit, és tiltakozni, de akkor esik le a földre.
- Azok a dolgok, hogy valóban szükség van a pénz nem lehet megvenni.
- A huszonegy élet előtt fekszik, mint egy térkép. Csak huszonöt éve, hogy kezd gyanakodni, hogy megnézi a térképen fejjel lefelé, és végül negyven ebben meggyőző. A hatvan, hidd el, akkor tudni fogja, hogy reménytelenül elveszett.
- Az elmúlt kell kezelni kíméletlenül és csendes. Azok sztrájk megölni minket, nem számít. Ők jelenti, hogy csak azt követően, hogy életben maradt, és élni.
- Csak vesztes a végén, akkor megtalálja a szabadság.
- A legszebb szó bármilyen nyelven - a „Megbocsátok.”
- Ha úgy érzi, rossz, nem valószínű, hogy jó lesz mások számára.
- Vannak könnyek, hogy kell bizonyosodni arról, hogy sírni, bármikor, nappal vagy éjszaka, sír, minden kiégett benne.
- Lehet, hogy vannak tündérek és elfek, de ne felejtsük el, hogy Isten segít, akik magukon segíteni.
Marketium - pozitív, inspiráció és lifehack
Kattintson a Like, →
hogy jobban
álláshely Facebook.