21 Idézet király horror Stephen King

Stephen King - a legendás „King of Horror”, a páratlan mestere behatolását a legtitkosabb sarkokban az emberi lélek. Művei vezetni az olvasót a ideges remegés terror, de ugyanakkor sok könyvek tele vannak mély filozófiai értelmét.

21 Idézet király horror Stephen King

1. Szörnyek és szellemek valóban létezik. Élnek bennünk. És néha nyerni.
  2. Előfordul, hogy egy nő, hogy túlélje, kell egy boszorkány.
  3. Ha nem ellenőrzik a harag, a düh vezérli Önnek.
  4. A legfontosabb dolog a legnehezebb szavakba önteni. Néha kiderül, hogy mi vagyunk szégyellik a saját érzéseit, mert a szavak, hogy érzéseinket hibás.
  5. Az egyetlen módja annak, hogy élni - élni. Azt mondod magadnak: „meg tudom csinálni” - még annak tudatában, hogy nem tudsz.
  6. Ha egy férfi megcsalja nekem egyszer - legyen ez szégyen neki; ha csalja nekem a második alkalommal - hadd legyen szégyelli.
  7. Talent is - kevesebb só. Egy személy a siker tehetséges különbözteti csak egy dolog - a sok kemény munka.
  8. A nők nem tudnak titkot tartani, de egyikük sem fecsegett, hogy az ő szíve.
  9. Általában egy ember, egy jó asszony - a legboldogabb Isten teremtményei, és anélkül, hogy - a legnyomorultabb. És ez ment nekik csak egy dolog: nem tudják, mi meg vannak fosztva.
  10. Szív lehet törött. Igen, a szív megszakad. Néha úgy tűnik számomra, hogy jobb lenne, ha már meghalt, amikor eltört. De nem hal meg.
  11. Szeretem a nők, akik nevetni magukat, és nem kell piszkálni az orrát egy vicc.
  12. Csak ellenség az igazat. Barátok és szerelmesek hazugság végtelenségig, fogott egy web adósság.
  13. A bolygó forog, tudod. Tudod forgatni vele együtt, de lehet megragadni valamit, és tiltakozni, de akkor esik le a földre.
  14. Azok a dolgok, hogy valóban szükség van a pénz nem lehet megvenni.
  15. A huszonegy élet előtt fekszik, mint egy térkép. Csak huszonöt éve, hogy kezd gyanakodni, hogy megnézi a térképen fejjel lefelé, és végül negyven ebben meggyőző. A hatvan, hidd el, akkor tudni fogja, hogy reménytelenül elveszett.
  16. Az elmúlt kell kezelni kíméletlenül és csendes. Azok sztrájk megölni minket, nem számít. Ők jelenti, hogy csak azt követően, hogy életben maradt, és élni.
  17. Csak vesztes a végén, akkor megtalálja a szabadság.
  18. A legszebb szó bármilyen nyelven - a „Megbocsátok.”
  19. Ha úgy érzi, rossz, nem valószínű, hogy jó lesz mások számára.
  20. Vannak könnyek, hogy kell bizonyosodni arról, hogy sírni, bármikor, nappal vagy éjszaka, sír, minden kiégett benne.
  21. Lehet, hogy vannak tündérek és elfek, de ne felejtsük el, hogy Isten segít, akik magukon segíteni.

Marketium - pozitív, inspiráció és lifehack

Kattintson a Like, →
hogy jobban
álláshely Facebook.