4 vélemény körülbelül kéz- stúdió Lena Lenina Moszkva, Beskudnikovsky, Dmitrov autópálya, 89

Esetleg klasszikus manikűr rendes lakk plusz egy egyszerű (nem terápiás szárítás) Online ár 509 rubelt. Vettem 601 és ez lehetővé teszi a kedvezményt a térképen! Hogy lehet ez? Nincs pénz számít, és elrontotta a hangulatot! Bár a mester tett egy jó manikűr, de elhelyezése után a rendszergazda fiók borravalót a mester nem! Bár mindig köszönöm.

Az első alkalommal a stúdióban, és ezzel én manikűr Mustafoeva Dilnoza. Nagyon tetszett a varázsló. Szorgalmasan csinál, és nagyon óvatosan. Nagyon éles olló és kutikula rovnenko fordult. Azt hiszem, így a sorja meg. Tovább tetszett az a tény, hogy minden eszközt a mester egyedi csomagolásban és a csomagolási sterilizálás után. Igen, Mester, és viselt kesztyűt.

Esetleg klasszikus manikűr rendes lakk plusz egy egyszerű (nem terápiás szárítás) Online ár 509 rubelt. Vettem 601 és ez lehetővé teszi a kedvezményt a térképen! Hogy lehet ez? Nincs pénz számít, és elrontotta a hangulatot! Bár a mester tett egy jó manikűr, de elhelyezése után a rendszergazda fiók borravalót a mester nem! Bár mindig köszönöm.

Do japán manikűr a harmadik időt a stúdióban Lena Lenina a SEC „XL” a master Kuzmenko Elena. És hadd mondjam el, hogy ez csak egy áldás számomra! Nails erősebb lett, és elkezdett nőni! I Dolna. Köszönöm szépen!

Az általános benyomás pozitív

Összbenyomás - pozitív. Rendszeresen járt a stúdióban Varshavke, a bevásárló központ „Varsó” a kabin Dmitrovka. Néha vagyok Elohovskom áthaladását Bauman. Hogyan, hogy kifejezzék a stúdió, így nagyon érdemes. Szeretem a forró kéz- és a Dmitrovka hogy még egy kicsit jobb, mint a Elohovskom folyosón. De ez nagyon szubjektív. Klasszikus manikűr jó és ott és ott. Barátok, tudom ajánlani ezt a stúdióban.

Kapcsolódó cikkek