15 Gyakran ismételt kérdések a bukmékerek

Minden új ügyfél a bukmékerek kap egy csomó kérdést, hogy megtalálják a választ, amelyben meg kell tölteni egy csomó időt. Ezért úgy döntöttünk, hogy egy listát a leggyakrabban feltett kérdéseket kezdők fogadóirodák és ad részletes választ nekik.

1. Ne okozz csalódást bukméker az interneten?

Annak ellenére, hogy mit. Az interneten megtalálható számos bukmékerek értékelés, amely a becslések szerint, beleértve a játékok és a biztonsági bennük. Ha fogadás a népszerű BC, irodák követik a szabályokat, akkor már nem kell aggódni a letétet.

2. Hol kapom nyeremény a BC?

Jelenleg minden irodában van egy csomó módon megjeleníteni, amelyek között meg kell jeleníteni egy kártya bankovskiyschet különböző elektronikus pénztárca fizetési rendszerek és más megvalósítási.

3. Lehetséges, hogy adja meg a hamis adatokat a regisztráció során?

4. hoztam a pénzt a hivatal a térképen. Egy idő után, akkor kerül jóváírásra a fiókomban?

Az ilyen pillanatok előírt szabályok a fogadóirodák. Egyes hivatalok a visszavonás azonnal, de általában töltött nap. Kivételes esetekben, visszavonása is eltarthat akár 7 napig, vagy akár két hétig.

5. Ígérem, ha a fiók finanszírozására bónusz 100% a betét. Lehet csak visszavonja a bónusz és a betét az irodában?

6. tettem egy fogadást az egyik csapat, de aztán meggondolta magát, és azt akarta, hogy egy másik. Függetlenül attól, hogy az iroda nem tilthatják meg, hogy egy ilyen fogadást?

Tudod, hogy egy tétet. Office még nyereséges, hogy csinál egy fordított tét egy eseményt.

7. Mely sport jobban tenni?

Ebben a kérdésben nincs közvetlen választ. Fogadjon jobb ezen belül a versenyek, ahol legalább tudja, egy kicsit.

8. Biztos vagyok benne, ennek eredményeként egy-egy esemény. Tehetek minden pénzüket egy fogadást?

Minden irodában van egy maximális határértéket. Ha nem megy túl, akkor azt tegye az összes pénzt. A másik kérdés az, hogy erre ésszerűtlen. Még ha ma nyerni ezzel a megközelítéssel, akkor meg kell várni, jelentős veszteséget a jövőben.

9. Vannak nyereményjátékok valójában nyerni néhány millió, amivel mindössze 50 rubelt?

10. Miért néhány ember játszik a kifejezés? Végtére is, ők a nagy tényező.

Ezek nem csak kedvező áron, hanem árrés BC és a veszteség kockázatát a pénzüket. Jobb helyet ordináriusoknak és nem kísértem a sorsot.

11. Igaz, hogy amikor használja a stratégiai játék a villa mindig nyerni?

Csak elméletben. A gyakorlatban, akkor a találkozás sok a csapda, de ez a téma egy másik cikk.

12. Játék élő fogadás a leggyorsabb módja annak, hogy gazdagítsák?

Bizonyos mértékig igen, de többnyire használják őket, mint egy gyors módja, hogy elveszítik a pénzüket. Ha játszani őket, legyen nagyon óvatos.

13. A fogadóirodák nem blokkolja a fiókomat, ha én mindig nyerni?

Nem, ez nem fog megtörténni, ha játszani fair. Néhány nem súlyos hivatali korlátozhatják a maximális tét összegét, de még nem is regisztrálja.

14. tettem pénzt a csapat, és ő nyert, de a bukméker beállítása egy másik játék kimenetelét, és így fordult a veszteség mértéke. Mi a teendő ilyen esetekben?

Kérjük, forduljon az ügyfélszolgálathoz. Bizonyára ez tévedés bukméker és visszatér a nyeremény bocsánatkéréssel.

15. elkezdtem játszani a fogadási még pénzt, amit meg kell élni. Mit kell tenni? Hogyan lehet megszabadulni a függőség?

Próbálj találni egy új hobbi. Ez lehet egy sport, gitározni, festés, stb Ha minden kötél szakad, akkor kérjen segítséget a szakember.

Kapcsolódó cikkek