Alexander túl öreg, Krasznojarszk, osztály T1, felkavar platina
Vjacseszlav, és hogyan Gold?
Ismertesse a különbség az UAZ a felkavar nélkül.
Összehasonlító vizsgálatokat végeztek. De mi működik felkavar érezhető legfontosabb mutatók. A fogyasztás a benzin, olaj füstöket (futás alatt 180 th. Tól csere lefolyni gyakorlatilag utántöltő), a dinamikája is, stb Annak érdekében, hogy eloszlassa a kételyeket tartani személyesen vezetni súrlódási teszt felkavar arany. Amit láttam a saját szememmel én végül jóváhagyta a helyességét, amit öntsünk felkavar Gold.Nado hajtotta végre a kamera alá, vagy fotó, de alapvetően nem volt egy teszt magad. Elvtárs vette a teszt egy motorkerékpár „japán”, sokkolta, szavait Roila ilyen fordulat nem tisztázták.
Helló Nagyon érdekes lehetőség egyéni vezérműtengely telepítve a motor 417, hogy javítsa a töltelék nagy sebességgel. Hogy érzi magát a 45 és 55 tengelyek a „Drive”? Karburátor szabadság személyzet befejezése diffúzorok és fúvókák?
Alexander UAZ63 túl öreg.
Helló, Ivan. Telepítettem a 45 vezérműtengely. Elveszi a jó az átlagsebesség, és működik, mint egy top 55. A porlasztó fúvókák 151 - üzemanyag első kamra növekedett; második kamra - szabvány. A tramblore rugók nehezék helyett merev beállított második lágy
Köszönöm szépen, Sándor! Ön telepített PB fázisok átfedésben van? Most van a motor négy karbénnel változó keresztmetszetű a diffúzor és a maximális kívánatos lenne, hogy javítsa a tartalmat.