27 értékelés a Tushino anyakönyvi hivatal Moszkva, Northern Tushino, Khimki Blvd., 14,
Jó napot! Most fejezte regisztrációs ifjú, akit fotóztam! A fogadáson részt vett fotósa a iktató hivatal, amely kifejezetten akadályozta meg a képek, én gurult be a terembe, és azt akartam, hogy ki előtt az én objektív! Ahhoz, hogy kéri, hogy hagyja abba, hogy zavarja, azt válaszolta, nem durván: „Ne Gunda”! Amikor elhagyta a szobát, és úgy döntött, hogy lőni a szerény belső nyilvántartó iroda helyiséget, megkeresett minket dühös és felháborodott nő, később volt egy vezető anyakönyvvezető, Mrs. Serova! Először. további ›
Én vagyok egy profi fotós. Dolgozott szinte minden az anyakönyvi hivatal, hanem egy hangulat ezen a helyen nem teljesül. Nem kell javítani, vízesések, ragasztott Desktop, de az emberek, akik ott dolgoznak. Esetleg én ügyfél nem változik, de csalódott voltam. Durva, erőszakos mosolyog, miután a hivatalos része azonnal elkezdte üldözni a vendégek ki az utcára, az emberek nem volt ideje, hogy látogassa meg a WC-vel. Ha szívesen és boldog, vagy Isten ments, ideges, akkor ne feledjük, hogy az állapotuk. további ›
Tushino anyakönyvvezető osztály nem csak nagy, és ez az egyik azon kevés helyeknek, ahol Moszkva formalizmus csak jelen a munka dokumentumokat, nem az emberek - mind Moszkva „lerombolja”, továbbra is csak Tushino!
Nem értem, miért ilyen rosszindulatú és gonosz ember dolgozik az anyakönyvi hivatal. Jött egy jó hangulat, kimentünk a szörnyű. Ez természetesen változhat, nem voltunk szerencsések, és csak kapott egy dühös nő.
A Tushino az anyakönyvi hivatal, alkalmazása során a válás helyett 1 hónap, így 10 napig gondolni. Vajon nem ismeri a családjogi törvény? Vagy valaki 10 nap nem elég, és általában, mi a nagy sietség?
Hála a munkavállalók az anyakönyvi hivatal. Minden tökéletesen ment - és a kérelem benyújtása, valamint a nagyon ünnep)
Ma kérelmet nyújtott be a Tushino anyakönyvvezető. Úgy üdvözölt minket is, és helyét a reggeli 4-6 pár. A lányok a recepción szép kis dokumentumok, az összes rendelkezésre álló megmagyarázni, és válaszoljon a kérdésekre. Voltunk választhatnak a dátum volt, és a választott felvételi időt. Még egy igazolást „érdekes helyzetben” nincs szükség. Így mindannyian nagyon. Hála alkalmazottak anyakönyvvezető!
Ez egy normális anyakönyvi hivatal, bár ismerős történet, amit mondhatok, hogy jobb néhány. Az esküvő három évvel ezelőtt volt, nem jelent problémát sem lövés, sem azzal a ténnyel, hogy elérkeztünk egy kicsit későn, és később kijelölt időben. Minden piaci építenek egy sorba. Csak töltött, így az ára a piaci szereplők, jól tudva, hogy lehet több szakmai szereplők. Általában van beépített „fordulat” a jövő ifjú, így az üzemeltetők egyszerűen kell először. további ›
Nyújtott be nyilatkozatot ezen a héten. Hiánya miatt a legfőbb kellett menni a helyettes. Nagyon kellemetlen nő beszélt minket. Megpróbáltuk elmagyarázni, hogy terhes volt, hogy a szülők hagyják állandó tartózkodási egy másik országban. Mi azt mondták: „Van egy kis időt, és jelöljük az esküvő szülő nélkül.” Küldött Kuntsevskiy az anyakönyvvezető (ahol a festés nem csak ünnepi hangulatot).
És mi nyújtottak be az anyakönyvi hivatal nyilatkozatot. Nagyon kellemes környezetben, miközben alkalmazzák nem siet, nem esküszöm, valamint a munkavállalók nagyon szép, bár értem, hogy milyen keményen kell.
Ez volt az anyakönyvi hivatal két esküvők, nagyon élveztem. Senki nem siet, azt mondják szép, érdekes, szép szobában, miután a falfestmények időt ad gratulálunk és fotó. Mielőtt olyan nagyon udvarias minden elérhető és elmagyarázni, hogyan kell felkelni, hogy mit kell csinálni, olyan eljárás, amely nem volt az izgalom és a nyüzsgés.
Nagyon szeretem ezt a rendszerleíró nemcsak az építészeti stílus, hanem a szolgáltatás minősége. Van elég barátságos személyzet és egy nagyon érzelmes helyzetet.
Alkalmazni a múlt héten, nem szeretem a hozzáállása a nők, akik vettek a nyilatkozat (nagyon kellemetlen, negatív személyiség). Javítás alatt, a hűvös szökőkút.
A Utri én nem tudom, kb 2 éve lett javítva. Odakint hűvös kút és a lépcsőház könnyen
Volt, hogy visszaszerezze dokumentumokat. Válás tanúsítvány, amelyet először a szép nők Khoroshevskoye archív, onnan mentem az anyakönyvi hivatal Savelovsky, ott is segítettek, minden obyansili, de aztán faragatlan hozzáállás egy fiatal lány voltam, ütött az alkalmazottja. Azt mondták, a Savelovsky anyakönyvi hivatal, milyen dokumentumok szükségesek a Tushino anyakönyvi hivatal, így a regenerálódás a születési anyakönyvi kivonat már elkészített és a tanúsítványt az 1. házasság és a válás, és a második egy csodálatos házasság, amely együtt. további ›
Férje meghalt Feofanov VS felesége vagyok Feofanova VG birtokba vették. A férj az útlevélben születési éve 1931, és a tanúsítvány a házasság 1932 Születési hely: Szmolenszk régióban der. Alekseykovo. Megkérdeztem egy hónappal ezelőtt, hogy az anyakönyvvezető Safonovo. Most választ, hogy kérelmet az anyakönyvvezető Tushino, de nincs válasz. Kérjük, válaszoljon Önnek küldött kérésre. Ha igen, mikor. Köszönöm.