153. diagnosztikai állomásai minsktorgavtotrans

Station P.Brovki, 30 úgy döntött, nem véletlenül. Azt tanácsoltam egy barát, egy törzsvendég ezt a szolgáltatást. És örülök, ő választása. Lezajlott üzletszerűen és barátságos légkörben. Az egész eljárás kifizetést a dokumentumok kézhezvételét került körülbelül 40 percig Különösen szeretném megjegyezni, a kompetencia és szakmaiság a személyzet. Köszönöm mester Oleg (keresztnév, sajnos, nem emlékszem) a figyelemért és értékes tanácsokat.

Hála a személyzet számára a jó munkát.

Tartottam itt először, és rájött, hogy most fogok csinálni, csak itt. Hozzáértő és barátságos személyzet. Mindent megtettek a lehető legrövidebb idő alatt. Azt tanácsolom mindenkinek!

Ez gyorsan eltelt. Nincs hozzászólás. Minden nagyon tiszta

Ma került sor valamikor ezen az állomáson. Minden mindig kitűnő személyzet hozzáállása és objektív értékelését avto.3 évben csak át ide. A gép nem fiatal (15 éves, ünnepelte május). Ha követi az autó, akkor nem lesz probléma (legalábbis a fő egység és opciók). Az állomás csak szuper. Csak nekik. Hála a személyzet.

Köszönet a személyzet, mindent gyorsan, külön köszönetet P. Savelyev segítséget izzócsere! Azt ajánlom!

Nagy öröm, hogy csatlakozzon a pozitív értékelés! Azért választottam olvasás jó kritikákat. Örülök, hogy nem indokolt. Több figyelmes, udvarias és előzékeny személyzet még nem találkoztam. Köszönöm. Most már csak itt.

A második alkalommal, amikor át itt. Minden gyorsan, pontosan és nyugodtan. Én tartott 25 percen belül. annak ellenére, hogy megfelelő számú ember. Azt ajánlom! Hála Oleg vonalak 1. dolgozni!)

Kiváló Bánásmód állomás, itt csak tiszteletben tartják a legfőbb az állomás!

minden pozitív visszajelzés teljes mértékben igazolta! Csak legközelebb ide

Ma első alkalommal tartotta meg ezen az állomáson műszaki ellenőrzés járművet. Úgy vélem, hogy ez a legjobb diagnosztikai állomás! Miért? 1. Szakmai, barátságos, figyelmes, diszkrét szakemberek. 2. Mint a szervezet, amely elvitt szó 20 perc alatt ér a tanúsítványt. 3. Ellenőrizze az autó szöges gumikat. 4. A kényelmes munkarend és online bejegyzést. Csak így tovább! Köszönjük a kiváló munkát!

Nagy állomás a város központjában. Gyorsan, a sorban vizsgát letette. Azt javaslom.

Ma van a műszaki ellenőrzés az autó az állomáson. Minden rendben van! Jól van srácok, ellenőrizze alaposan, pozitív =) elfogadja a kinevezést a pillanatban. Mivel a csekket a sorban dokumentumok fogadására 40 perc.

A felvételek szombaton. Érkezve, sosem láttam a sorok. Úgy működik, egyszerre 2 sort. Jármű nem probléma, így az aprólékos kézműves nem lehet panaszkodni. Általában az egész folyamat zajlott perc múlva 25 ps telt MOT on Budslav, ott sorban szörnyű, így a következő alkalommal újra el fog jönni ide a szélére.

Udvarias személyzet, gyors munka, nagyon kényelmes mindent. köszönöm

Az időjárás nem volt túl jó, így a mosogató mellette -jó de dorogo.Post N1: bekapcsolja a tompított és balra, kapcsolja be a fényszóró és a jobbkezes, már régóta tekintik a tűzoltó készülék, amíg én nem félénken megkérdezte -strelochka a zöld szektorban Posta N2? : fiatalember találkozott egy vicc, a hangulat megváltozott, különösen azért, mert az új autót, és biztos vagyok benne, hogy a 100. De ami a legfontosabb, ez volt akkor: a helyszínen, - 18,5 rubel (dízel), elvitt 28 és a csekket kapott 21,7 és egyértelmű választ, nem tudtam - ez egy rejtély, hagyja, hogy a válasz útmutatót!

Jó napot, Vitaly! Köszönjük a visszajelzést! Mosás nem a mi tulajdonunk, hogy befolyásolják árpolitika, mi sajnos nem, de tart tárgyalásokat a lehetőséget nyújtott kedvezmények ezen autómosó ügyfeleink számára. Ami a fizetést. Tól 03.11 van az új tarifák, így már 01.11 gostehosmotr.by a honlapunkon, és ezen az oldalon, eltávolítottuk a régi árak, így nem lehet félrevezető. Ki újra ellenőrizni a változást: nincs hiba. Lehet nyitni árak és emlékezett rá őket ugyanaz. Az ellenőrzések minden teljesen igaz: a szolgáltatást az ellenőrzésen érdemes 21.7 rubelt. Ez az ellenőrzés №1, amely továbbra is a kezében. Nem kötelező (egy időben) fizetik bizonyítvány, vagyis a fizetési jármű azonosítási, nyilvántartási és engedélyezési való hozzáférés jármű a közúti forgalomban. Ez egy csekket №2, amely rögzítve van a diagnosztikai kártya elején, majd visszavonták №2 ablakot. A honlapon és ezen az oldalon, ez az összeg (6,3 rubelt) mutatja a táblázat alján. Ezen a ponton bemutatjuk a weboldalt, és a kereskedési platformok szerint az új árak, ne felejtse el megadni nekik a közeljövőben, és megvizsgálja a lehetőségeket a további kiküldetés információt fizetési igazolást, hogy elkerülhető legyen az ismétlés az ilyen félreértések. Várja, hogy újra látni jövőre!

Kiváló állomás, barátságos személyzet, a munka gyorsan és pontosan. Talán a legjobb az egészben, ahol valaha tartott a

Ma volt az első alkalom ezen az állomáson. Azt átesnie, lakóautó trailer. A személyzet figyelmes és figyelmes. Ők végzik a munkájukat gyorsan és pontosan. Leégett lámpa jelzőlámpa, a területén van egy bolt, ahol megvette az új és módosított helyben, a mérnök ellenőrizni és adott „jó”. Minden volt a szél. Örülök. Fogok foglalkozni, és tanácsot másoknak.

Egyszerűen csodálatos! Az első vizsgálat csak kellemes benyomások. Először is, a boldog idő az állomás. Akkor felhajtani, és reggel, munka előtt, munka után vagy este csepp - nem kell sehova menni. Másodszor, vannak rendszerezve. Az első mezőben, a vizuális, vissza az első, a második - minden világos és gyors Harmadszor, kedves és udvarias személyzet. Közvetlenül azután, hogy az ellenőrzés nem tudott elindulni - Akkumulátor falvakban. Nevess, vicc, azt támogatott. És ami a legfontosabb - vannak különböző vizsgálatokat! És az autók szöges gumik, valamint a motorkerékpárok és a pótkocsik. Általában, tetszett, minden gyorsan és pontosan. Én ajánlom)

Átadom ide a harmadik alkalommal. Köszönöm munkatársainak a gondozás és a magas professionalnost.Organizatsiya folyamat magas. Ellenőrzés és regisztráció gyors és spórák anélkül feszültség és negatív érzelmek. Ajánlott tavaly két munkatársa. Elégedett.

Én át a második alkalommal. Impressions két évvel később, minden ugyanaz. Gyorsan, pontosan, az összes eset. Legközelebb ismét a szélén, 30.

Üdvözlünk! Az első felülvizsgálatot, de nagyon akart hagyni neki! Az első alkalommal került sor valamikor ezen az állomáson, felvettem közelebb az otthoni és válaszok 50:50 nem nagyon félek! Nagyon örültem (bár az autó nem új, és tartottak csak a második kísérlet)). A vonal nagyon jó volt, de a srácok dolgoznak olyan simán és gyorsan hogy az eltöltött idő minimális. Minden árnyalatok és kihívások magyarázni (Még azt is mondják, hogy rágja) nagyon nyugodtan és udvariasan! Ha a kifizető és a papírmunka szavalni minden a következő lépést és akció! Köszönöm szépen, most már a folyosón TO már nem vagyok rémülve.

Nitpick! Készítette: a gép száz nem felelt meg az ellenőrzés, ha vicces. Felfüggesztés diagnózis nem születik száz mínusz találtak. Kinek van plusz pénzt változtatni az új alkatrészek új témák itt.

Szia, Mary. Köszönöm a véleményt. Azon dolgozunk, hogy a forgalom az utakon, hogy biztonságos legyen. Figyelünk, hogy ügyfeleink és autóik. Találkozunk a következő szűrés, hogy csatlakozzon a nagyszámú ügyfelek elégedettek a munkaerő, a diagnosztikai állomáson.

Kiváló növényi diagnosztika és ellenőrzés! Szép ember dolgozik. Azt tartott tegnap 3-szor van szűrés. A város központjában közel oochen alkalmas időt - az esti után munkájukat át - akár 19,30 autók verseny. Ez egyike azon kevés állomás -, amely az esti órákban. És ami nagyon fontos - anélkül, zsémbes. nedochetik kis - akkor ez nagy öröm likvidiruesh a vizsgálat után, de nem jön vissza. Nagyon ajánlom. Köszönöm személyzet.

nagy állomás, tegnap telt MOT, gyorsan hatékonyan és anélkül quibbles, nagyon jól viselkedett a személyzet! Ajánlott azoknak, akik szeretnék, minden gond nélkül, elrontotta a hangulatot átadni valamit!

Átadom itt teh.osmotr második raz.Stantsiya jó reggelt munkanapon 2. vonal, vonal szinte net.Proveryali fény, biztonsági öv, elsősegély nem potoroshili és győződjön meg róla, hogy van egy tűzoltó és egy jel, különösen nem találni hibát a határidő eltelt polc ognetushitelya.Ne köszönhető, hogy a fékrendszer az eltérést, de egy mérnök, hogy diagnosztizálják a fék elmagyarázta, hogy mi konkrétan lehet az oka: vagy párnák vagy fékhenger amely iznosilis.Na STO valóban podtverdilos.Vso kulturális, uvazhitelno.Vse barátságos és jó áron! s teh.osmotra 250.000 területén kézi autómosó, ár-130,000 (mosás, szárítás, viasz), ami nem túl olcsó, és a mosogató sorban hosszabb, mint teh.osmotr.V következtetést, itt lehet ezdit.Ne ponty, mint itt írtam, ha teh.osmotr nem sikerül, akkor csak kényszerítő okok, amelyek ezt követően bizonytalanná válnak számunkra vezetők! Elsősegélycsomag, egy tűzoltó is semmi prichom.Povtorny bejelentkezés 60.000.Eta állomás érdemel 5 csillagos.

Talán most, hogy meg kell valahogy túlélni az állomásra, és 40.000 a második járat - nem olyan nagy összeg? Mínusz három csillag egy kis babrál nem szabad átesnie először (=> kidobott idő és pénz), és durva faragatlan kommunikációs stílus az egyik ablak.

A harmadik alkalommal érkezik az állomásra, és a harmadik alkalommal is teljesülnek. Gyorsan és pontosan, anélkül, hogy felesleges „golovnyaka”. Rekomenduyu.Sam továbbra is sor valamikor ezen az állomáson.

3/18/15 gyorsan, de - valószínűleg nem meglepő már, de anélkül, hogy külön kis probléma, zsémbes, hozzáértő, szakszerű és gondos kedvesség az ügyfélnek. Azt javaslom.

Kiváló megtekintésével a két sor, egy sor sikeres vizsgát a szöges gumikat. Minden gyorsan és érthetően. Közvetlenül a kis bolt ellenőrzés (jöttem ebédre, így zaschel) nagyon kényelmes! Vettem egy tűzoltó, elsősegély és egy jelet (mint az én elavult) ... valamint elrendelő fékbetétek (áron a piaci ár alatt!) ... ajánlom.

Egyszer ide átadott. Kétségtelen volt, a démon problémákat. 2 évvel később, elmentem a közeli szélén 21 és meglepődve kiderült, hogy én, hogy módosítani kell a fények, a kézifék nem normális. Azt köpött rájuk, a pénz, és ment itt a szélén a 30. Kiderült az is, hogy a lámpák a normál, és a kéziféket. Nem tudom, mit írok gyógyszerek, elsősegély - nem keres. Clerk tényleg egyre jobb szélén 21, mindent automatikusan, de a ponty.

Nem ajánlom senkinek, hogy ott! Hibát talál semmit! (Nem telt el), nincs sorban állás - mindenki tudja, hogy nehéz átadni, és ne menjen oda. Miután az állomás ment a másik kedvéért elvi, nem kímélte a pénzt - folytatta gond nélkül. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy más lehetőségek

Kiváló! Gyorsan, pontosan, anélkül piti quibbles. Köszönjük!

volt a személyzet tagja először, aki állapotának ellenőrzésére az autó, minden világosan kifejtette, hogy a probléma az is, hogy ahol nem volt kiigazítás a mester fényszóró rögzített a helyszínen, köszönhetően) szemet hunytak szörnyen lejárt tűzoltó (nem gyorsan megtalálhatók új, javított - vesz egy újat) hiánya hátsó protivotumanok (kell, és nem voltak ott, ha jól emlékszem), és az indikátor színe, azt mondta, hogy meg kell változtatni izzók (változás). Általánosságban elmondható, hogy tartottak, köszönhetően a hatalmas) tetszett)

Tartott ma mit. Az eljárás lefolytatásának körülbelül egy óra. Nem szeretem hamovatoe arány egy master (mester, aki ellenőrzött fény és CO-kibocsátás). Elég pofigistichno hozzáállás ügyfeleinek. Nem quibbles nem volt ebben a folyamatban.

Ma átesnie ezen az állomáson. Az egész folyamat zajlott 35. percében. A folyosón a vizsgálat, kiderült, hogy nem szabályozzák rám egy fényszóró, és mi volt a meglepetés, amikor azt állítjuk a helyszínen, és ingyen, ami nem hajlamos a szolgáltatásunkat. Minden megvizsgáltuk nagyon gondosan és alaposan. amíg a tartalma elsősegély dobozt. udvarias és hozzáértő személyzet. Azt tanácsolom mindenkinek.

Megtekinthető ezen az állomáson 31/7/14. Elment. Autók a harmadik évben. DE. A szervezet megérdemli a legalacsonyabb pontszámokat. A papírmunka, mielőtt a vonal vett legalább 1 órán keresztül. Bár mi szembe 4 autó és 1 motorkerékpár. A nagyon lovagolni keresztül 15 perc alatt. De az utolsó rész nem elég 2,5 órán át. Holnap reggel kell menni megint, már nem a vonalon, és a kibocsátás a fennmaradó dokumentumok. Míg az összes előre fizetendő.

hagyott megjegyzést

Friss vélemények

Nemrég a férjem és én meglátogatta a szauna az utastérben NonStop.Deystvitelno töltött időt.

Kategória: Szaunák

Azt tartott tegnap valamit gyorsan és késedelem nélkül a 10 éves autót. Nem feltett kérdésekre.

Kapcsolódó cikkek