7 A legjobb modell a mell szivattyúk női vélemény
7 legjobb mellszívó modell női vélemény

Mi nő úgy dönt, mell szivattyú?
Értékelés mellszívó szerint készült az anyák, akik a saját gyakorlati tapasztalatok, lehetősége van arra, hogy rendszeresen használni hosszú ideig az egyik vagy másik modell mellszívó kifejezésére anyatejbe.
Medela Mini Electric mellszívó szimulált szopós csecsemő
- Utánzat etetési folyamat, amely serkenti a termelés anyatejbe.
- Választható pumpáló intenzitás (fokozatmentesen állítható).
- Az anyag nem reagál kémiailag a tejjel.
- Tömörség.
- Egyszerű szerelés.
- A rendelkezésre álló alkatrészek a mosás.
- Hiánya biszfenol-A.
Philips Avent mellszívó serkenti szoptatás
- Egyedi design könnyebb szivattyúzás.
- Az egyedülálló alakja, amelyen keresztül a tej megy be a palackba, még egy lapos hátsó helyzetben (azaz ferde opcionális).
- Lágy masszázs rögzítés a stimulálása laktáció.
- Egyszerű szerelés. A folyamat a kötőelemek és azok formája lehetővé teszi, hogy összegyűjti a készülék gyorsan.
- Könnyen tisztítható (legalábbis a részleteket).
Chicco Breast pumpás egy üveg és anatómiai csésze
- Anatómiailag formált tálba.
- Törhetetlen műanyagból.
- Cél - pumpálja a tej maradványok etetés után.
Mell Ardo Calypso kézi és elektromos működtetésű szivattyú
- Egyszerű átalakítás kézi elektromos.
- 64 pumpáló intenzitás mód.
- Funnel antibakteriális készítmény.
- Az egy gombnyomással.
- Elektronikus kijelző háttérvilágítással, amely megjeleníti információkat a frekvencia / mélység szívás.
- Csendes működés a hálózat vagy az akkumulátort.
- A jelenléte masszázs fúvókák csökkentésére használják fájdalom.
- Hiánya biszfenol-A
Kompakt és könnyű kézi mellszívóval Bebe Confort
- Tartalmazza -, amire szükség van a tárolási és szivattyúzás tejet.
- Teljes és pontos obhvatyvanie szilikon mell masszírozó.
- Kényelmes fogás: a használata egy kézzel.
- Könnyű összeszerelés és szétszerelés, tisztítás és sterilizálás.
- Tömörség.
- pumpálójelhez rendszer.
- Sokoldalúság: a lehetőséget, amely összekapcsolja a palackok Bebe Confort, és más palackok.
Kézi mellszívó Nuby Soft Flex Kényelem Masire tölcsér
- Kényelmes kifejezett anyatejet.
- Stimulációs okolososochnoy terület, köszönhetően a masszírozó töltjük.
- Utánzata a természetes folyamat a szopós.
- Nem-toxikus és biztonságos anyag.
Mell Dr.Brown egy egyedülálló rendszer a légkivezető
- Kézi készülék, egy mechanikus vezérlő módszer, de az összes pozitív tulajdonságait az elektromos mellszívó.
- Egyedi egyirányú légáramlás, amelyen keresztül a levegőt el kell távolítani a mell, és csökkenti a fertőzések.
- Soft pulzáló tölcsér mellkas és a nagy kihívást környékén a mellbimbó a szoptatás és annak növekedését.
- A szabályozás a vákuum szint.
- Fájdalommentes használatra.
És hogyan használja mellszívó?
Medela Mini Electric mellszívó csak arra jó, akik nem túl érzékeny mellbimbó. Nővér, itt, nem tudja használni - fájt. Talán a vas mellbimbók))), de nem volt probléma. És a hatalom a szivattyúzási szabályozza simán. Egy nagy plusz - nincs lactostasis nem. És nagy sebesség, én tíz percet, töltse ki pár üveg. Tekintettel arra, hogy én dolgozom, nagyon kényelmes. Öntsük rá ebédidőben, gyorsan kivitelezhető a hazai, és a gyermek éhes.
Sajnos Chicco mellszívó hosszú ideig, mielőtt tudott ő kölcsönözte - a tej eltűnt. De hat héttel, győződjön meg róla, hogy a gép jó. Tej nem volt elég, kellett állandóan kifejezni, hogy a maradék tejet nem éget. Egy jó mellszívó. Ha sok tejet - még ideális. Elhagyta a második kisgyermek (hirtelen megy?)).
Azt Nuby Soft Flex Comfort. Adtam ezt molokoosos születés előtt. Ez volt. Ennek eredményeként, a szoptatás fia néhány hónap alatt! Köszönöm Újonc gyártók. Fia hirtelen visszautasította a mell, és meg kellett öntsük le (nem akarja átadni a keverék). És a kórházban praktikus. A lányok mind szenvedett - mellkas, mint egy kő a második vagy harmadik napon a szülés után. Nagyon nehéz volt rastsedit. Én megbirkózott a mellszívó egy pár percig. Gyorsan és fájdalommentesen.
Lányok Dr.Brown készülékének rám. Ha azt mondjuk, hogy boldog vagyok - nem is beszélve. Megvettem születése előtt, a gyógyszertárban, és nem bántam meg. Docha szülést evett nagyon rosszul és mellkasi fájt rettenetesen. És Brown nagy, minden ment, mint a karikacsapás. És haza, és én használ ez nagyon gyorsan öntsük le, hogy elhagyja a baba enni. Teljes üveg - tíz percig. Nagyon ajánlom!
Én vagyok a boldog tulajdonosa Bebe Confort. Ez igaz üdvösséget giperlaktatsii! Élvezze a nagyon kényelmes, nem érzik kényelmetlenséget. Minden tökéletesen tiszta. És az anyag nagyon jó minőségű. Super mell. Ő kölcsön egy rövid időre, a tej eltűnt (sok hisztérikus), de a kilátás volt a jó. A húgom használja őket, hogy most is, nagyon boldog vagyok.
Egy barátom azt tanácsolta, hogy vegyek Avent Philips - és én teljesen elégedett vagyok!
Nagyon kényelmes priborchik. És mi a jó - a gumi pad lehet forralni egy serpenyőben))). Ő megmentett engem nagyon, amikor fia, a szülést követően a kórházban (tilos volt, hogy az éjszakát). Otthagytam dekantálódni és a nővér. Az egész folyamat körülbelül húsz perc (körülbelül 100-130 gramm kapunk). Mindent összevetve, semmi rosszat mondani nem tudok. Jó dolog. További plusz: ha sok a tej, akkor vesz egy üveg több ugyanolyan mell. Mínusz egy: a készülék rendelkezik egy pici csillag-szelep. Ha ez nem szállít, akkor a levegő szivárog. Tehát ez a csillag mindig veszít. A csere nem lesz.
Medela Mini Electric felém - egy nagy mellszívó. Ez nem zajos (az előző volt csak borzasztó - recsegett, hogy a férjem felébredt)). Ülepítés gyorsan és hatékonyan. Nem érzem kényelmetlenséget, tökéletesen működik. Száz pont a száz.
Nem is gondolnánk, hogy egyszer majd azt fogja használni a szivattyút, de ott volt a kórházban. A szülők vettem az első rendelkezésre álló lehetőség - Chicco, és fizetett)) Olyan rossz nem tudok mondani -. Csak pozitív érzelmek. Ez kifejező tökéletesen. Kényelmes, hogy kimossuk és szétszerelni összeállnak. Plusz palack. Az elektronok nem használják, nem lehet összehasonlítani, de Cicco nagyon jó.
Újonc akarta először vásárolni, de nem találja a mi „nagy falu.” Kellett vennem, amink van. Az első dolog, ami felkeltette - Baby kényelmet. Priborchik jó. Úgy közeledett. Nem zajos, kényelmes. Minden lehet mosni. Könnyen megy. Mell nem fáj utána. Alapvetően, akár éjszaka is, az állam a „nirvana” elég könnyen megy. Én nem ajánlom, mert minden külön-külön. Odamentem, és valaki nem tud jönni.
ÉN használ Nuby Soft Flex Comfort. Igazából nem tervezi, hogy vásárol molokoosos. Úgy gondolom, hogy ez egy arc - és látni. A szükséges közvetlenül a születés után. Mellkasi vadul beteg, nehéz, kemény, elpirult. Kellett vezetni férje sürgősen a boltba. Csoda! De ez nem Nubi rastseditsya. És ez nagyon félt, hogy néhány tőgygyulladás kezdődik. És akkor a ház minden este van kifejezve, hogy a tej jön. Nagy mell pumpa!
Én nem mellszívó nem csinál. Egy kis stagnálás és a bőrpír kezdődik, fosszilizáció, a hőmérséklet növekszik ... Általában a horror. Vettem egy Philips-Avent, és azonnal éreztem, mint egy fehér ember)). Hiányzó hét-tíz percig egy időben, hogy legyen egy anya, de nem tejelő.)) Palackok kényelmes, szabályozta a hatalom a „fejés”, valamint sterilizált tiszta. Igazán segített a mell, míg tanultam. A WC elrejtése, gyorsan öntsük le, és fordítva. Avent - szuper. Azt tanácsolom mindenkinek.
Medela Mini Electric hozta vissza a kórházba. Mellkasi kő volt, megbolondult. A mellszívó minden rastsedilos. Most egy csomó tejet, valamint annak szükségességét, nincs ott. De néha használom, ha stagnál a tej. A készülék nem durva, nem probléma, nincs fájdalom, „túl szűk, nincs nyomás.” Nagyon hasonlít a szoptatott csecsemő. Teljesítmény én mindig a maximumot. Abban szivattyúzás elég tíz perc alatt (mindkét mellét). Mínusz: nincs egy üveg))), sok tejjel. Meg kell üríteni, és továbbra is szivattyúzás.
Szinte azonnal a szülés után kellett mennie dolgozni. És mellkasi puffasztott annyira, hogy üvöltött, mint egy farkas! Hands öntse irreális, főleg a munkahelyen. Pokoli fájdalom, Elővettem annak minden nyögve))). A férj nézte-nézte, és elment a gyógyszertárba. Csak Doc Brown és elkapta.)) Én csak átrepült a mellszívó! Mi az a nő, hogy boldog legyen!))) Bár a kézi, de mennyivel könnyebb az életem. Egy nagyon szükséges dolog. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy válasszon egy mellszívó előre, így nem szenvednek. Miután az összes ezeket a problémákat „kövület” mellkasi szinte minden szülés után - egy normális jelenség. I - A Brown. Nem okozott csalódást.
El kellett menni dolgozni, amikor a fia volt, öt hónap. És én kénytelen választani „öntsük le” és „dobja a szoptatást.” Beszéljen orvosával, ő tanácsolta, hogy vegyek egy mellszívó és „nincs gőz”!)) Megvettem Ardo Calypso (olvasott róla egy csomó jó). Mégis, a svájci minőség - ez a svájci minőséget. Nagyon egyszerű, könnyen használható. Nem tudom, ha jön jobb.
Me születése előtt a baba adta mell cég Avent Philips. Azt hittem, hogy hiábavaló lenne. Tényleg a tetején nem volt nagy szükség. De ez mikor volt valahol távol maradnak, avagy papírmunka, ez nagyon hasznos. Mi nem vesz egy keverék I pumpálni a tejet, és hagyjuk a mi atyánk.
Én még mindig a kórházban azt tanácsolták, hogy vesz egy mellszívó, akkor is, ha még nem szült, és hazudik, „vár” a szárnyakat. Aztán még kevéssé ismert e, de anyám még nem tanácsos vásárolni.
De a testvére a férjem most vettem egy mellszívó a kórházban, és a fizetett 150 hrivnya - nem kis pénz, elvégre. Ennek eredményeképpen, ő nem jön. Igen, és az én időmben is. Hála Istennek, nem használja, a szivattyú magam, személyesen. Én ezt még a kórházban tanítják - hogyan öntsük le anélkül, mellszívó.
Szóval nem tanácsolom, azonnal a kórházba, hogy vesz egy mellszívó - először engedje át egy kis időt, hogy megértsék, hogy szükséges-e az egyik, hogy nem dobták el pénzt a semmiért.
Mindig volt egy csomó tejet, amely már a speciális párna a mellkasát. Aztán próbáltam kifejezni magam kézzel, nem túl sokat, majd úgy döntött, hogy megpróbálja a mellszívó. Megvettem a legolcsóbb szárnyas Samaras. Tolley az ár, vagy elhagyható az összes ilyen: ez volt kényelmetlen a használata + fájt. Aztán úgy döntött, hogy elhagyja a mellét egyedül és gyakran kínálnak doche :)
Az volt a leírás, mint egy elektromos mellszívó ARDO Calypso volt egy 64 szivattyútelep programot, mások sokkal kevésbé, plusz egy 400 óra van a garancia, nem ijesztő, ha eltörik) Több antibakteriális védelem tej van, mások nem ilyen (A magam részéről úgy döntött, hogy pontosan fogok vásárolni ezt mellszívó))
Szia anyu. Szeretném megosztani veletek visszajelzést Chico mellszívó márka. Sokáig nem találtam alkalmas a mellszívó, talán Választék most már van egy nagyon gazdag;) A végén, megálltam a kézi mellszívó Chicco márka, amit nem bántam meg! Először is nagyon kényelmes tartani. Másodszor ez könnyen szétszerelhető, és minden alkatrész könnyen mosni. A harmadik már folyamatban van egy cumisüvegből, ami nagyon kényelmes. És ami a legfontosabb, hogy nagyon könnyen és gyorsan megbirkózni a fő funkciót, a kifejező és gyorsan működik csendesen. Akik úgy döntenek, mell tanácsot Chicco.