5. Határozottabb technológia kiszorítani szerető, szerelem, szerelmi háromszög
Amikor egy szerető?
Sajnos, ez az élet törvénye: a szeretője van, amikor felesége leginkább a gyenge és sérülékeny: miután terhesség, szülés, betegség, súlyos gondot a munkában. Az energiája ebben az időben csökken. És az ember ösztönösen keresi a helyet, hogy ki a hiány.
Ekkor történt, hogy a kísértésnek, és hajtogatják formájában fiatal lányok. Ha követjük az energia, a másik nem jelenik meg.
Másik oka a szerelmi háromszög - stagnálás a pár kapcsolata. Ha nincs mozgás, nincs fejlődés a kapcsolat - a „harmadik” lesz kötelező!
Tovább hoppá - büszkeség. Amikor a feleségem azt hiszi, mindent, amit lefoglalt, és tartja magát a „fent” a többi nő.
Minden oka a hiányzó női energia. És egymásra „betegség” a férje fejét, így sérti a értékrendje egy férfi.
Mégis vannak olyan emberek, akik hajlamosak a többnejűség több, vannak olyanok, amelyek hajlamosak csökkenteni, de általában, lehet menni az egészet.
Visszatérve a nyaralás egyfajta teljesítmény hagyott állam független „Queen”. Értelmi elengedte a férfit.
Ha most, miután minden erőfeszítést, a férje még mindig húz „ott”, ebben a szakaszban, összegyűjti a bőröndjét és elindult az ajtó felé. Készülj fel a legrosszabbra, mi meg olyan állapotban, hogy a férje: „Drágám, akkor természetesen neki, hogy távozzon, de hullik - a gyermekek, a lakás fele az üzletet.” 95% -ot tesz ki száz fogja választani a meleg, lelkes haza.
Ha kiderült, hogy a férjem egy másik család, és hosszú ideig, jár ugyanúgy. És ha úgy dönt, hogy nem te -, akkor ez biztosan nem az ember!
Olvastam egy cikket, néhány nappal ezelőtt, úgy döntöttem, hogy megpróbálom. Egészségügyi kockázatot jelent, és hirtelen valami történik. Azt akarom, hogy megtalálja a hasonlóan gondolkodó emberek, majd miközben ijesztő - ahogy a módszer / technika túl hosszú.
Könnyebb, mert kiabálni, hogy, hogy a végén!
Azt elejétől indul. Gyere és kísérteties hazudik. Megértem, hogy hazudik, de igyekszem úgy tenni, mintha én elfogadni mindent névértéken.
De ha már elhangzott, azt könnyebb lett volna, de csak a második nap a valedole (neo-pass), és csak úgy gondolta, hogy nem tud hazudni, el tudom képzelni a szél a, és a fehér és bolyhos - igen nem nyom itt és itt. Általában, amíg kövesse az utasításokat, és játszani Shtirlitsa. kemény.
Segítség, aki már elmúlt, így különösen szeretnék ráhangolódni arra, hogy a történelem egy jó befejezés, még mindig ott van.
a téma a szex nem hozták nyilvánosságra - a „szex legyen mindig” és „a másik dolog, hogy ha a férj nem akarja, akkor nem szükséges, hogy nyomja meg a” hogyan dokkol? és szinte mindig prioskhodit.
PS. A másik oldalon ezek az intézkedések - a folyamat egy nő tudja megérteni, mi nafig azért van szükség, hogy megereszkedik és azon tűnődtem, hogy ez az ember szükséges
Ez már beteg volt, amikor elolvastam. Szeretem a férjemet, ha elmész egy buli, akkor lehet megbocsátani (az 1. alkalommal), de használható bármilyen taktikát átlépni magukat, hogy megtörje maga változik annak érdekében, hogy felülmúlni a szeretője és a férje kielégíteni hiúság - nos, én nem. A világon, és így sok ember harcolni valaki az egyik - teljesen értelmetlen. Meg kell tiszteletben tartani magát, és a szeretet, és nem használja a taktika.
(Sóhajok), de nem tiszteletben tartani magukat, mint kellene?
Nem, értem, jó taktika. Elméletileg. De képzeljük el ezt a férj jött és azt mondta, hogy szeressük egymást, megyek érte. Vagy azt mondják: „jóakarói” - mondják, és az valamit Masha számviteli csavarják.
Nos, ez az első reakció a sokk és önérzetes hölgy - egy serpenyőben a fején. Még ha a hölgy - nagyon Lady: Nos serpenyő teflon zepterovskaya. Vagy ott fogó a kandalló. Ó, nagy valószínűséggel lesz a reakció a Maschke, suchkeu festett, sörényét povydergat. ami nem igaz, de a Take. A legfontosabb dolog - sport düh.
És mit kínálnak cserébe. lenyelni az egészet, tedd az érzéseiket a szamár. nincs kutya, vagy akár kurva razluchnitse és Me. És úgy, mintha anya-nővér, a infantinoy bolond. nem megfeledkezve, hogy rendszeresen ad azokra a helyekre, ahol és amikor akarja. Ha azt akarja, hogy. És ha nem -, akkor csak főzni borscs. És folytatni a központban) a saját költségén, ha jól értem? ), Hogy nem kell egy zseniális színésznő - és a ragyogó színésznő, definíció szerint, senki sem veszi. Nem mernek. Hogy byfstro játszani. Menekülés Pompeii a színek és arcok.
Egy nő normaltnuyu ellaposodik és kolbászt. És a „természetes” nem működik. A természetellenesen. nem fogják elhinni.
És hogyan kell nyújtani, hogy képviselje anya, üdülők folytatni, és lovagolni a cancan a guipure truselyah - egy nő terhes, nemrég szült, vagy Boryana súlyos betegség vagy stressz? Végre lehet képzelni, hogy?
Ahhoz azonban, hogy megszabaduljunk a rossz érzések - ez kiváló. Abban sértett carry víz és csepp erkéllyel. Tudod csak emelje fel a kezét, hirtelen csökkenni, és azt mondta: „A h..s neki!” (C).
És foglalkozni velük, szalonok, nyaralás magadnak - ez nagyszerű! És ha ez a korábbi előtte kezek nem éri el, akkor e \ ez lehet egy nagy varázslat pendalya. FOR / MAGAD. Természetesen, ha egy kisgyerek a karján vagy a hasa az orr vagy búcsút elsősorban srach és csepegtetővel - a mesterséges szigeteket, és megpróbálja prioritások - gyermek, és őt, és (vagy) az egészségre.
És akkor. mneee. mondd a különbség a leírt helyzet az első post (ezek 5 fokozatban) - által javasolt helyzetemet - közvetlenül elé a tény: hogy nem tart, de lesz teli. Végtére is, „nem hagyja el a család”, és ebben az esetben is. Miért, ez egy klasszikus mentség szerelmeseinek: nem hagytam, mert a felesége beteg, a gyerekek kicsik.
Ó, tudom a különbséget: ha egy nő általában „túlélni” csak az 5. és fenntartja, vagy emeli a jelenleg önbecsülés, ez az ember már. nafik nincs szükség.
De megint ugyanaz, és azonnal?
Majd a gyakorlatban, tárhely és piros truselya vásárolni.
Mi a szociális hálózatok
Oldalunk használ a fájlokat a cookie-kat, a teljesítmény javítása érdekében, és növeli a hatékonyságot oldalon. Letiltása cookie file problémát okozhat, ha használja az oldalt. Továbbra is használja az oldalt, automatikusan elfogadod a cookie-k használatát.