10 Ennek oka az én csatlakozott a Network Marketing - MLM-business - alapján mlm - Cikk

10 Ennek oka az én csatlakozott a Network Marketing - MLM-business - alapján mlm - Cikk

Miért 10? És nem tudom. Ez most divatos hívni konkrét számok, ha valami írsz, és a figyelmet az emberek részt, ahol vannak konkrét számok vagy tényeket. Tehát azt látják ezt a nevet, és nem gondolta volna - „És miért 10, és nem 15?” És biztos, hogy nézd meg lesz távol. És csodálkozol, hogy miért 10?

Ok №1.ZHELANIE JÁRHAT (különösen a vágy, hogy a pénz az interneten)

Ó, milyen elcsépelt, azt mondják! Mondja meg őszintén, és mi az a fő oka, hogy te MLM? Mindenki azt akarja, hogy enni, és több ízletes, és mi sem kivétel a szabály, mégis, tudod. )

Miért az interneten? Egy barátom, távol az internet jövedelem, ma írta nekem: „Ha szembe vele, az internet üzleti - ez egy üzlet a jövőben” az ember nem keres online! Nem tudja, hogy egyáltalán, hogyan kell felépíteni egy vállalkozás az interneten, de ő már tudja, hogy a jövőben az internet. Bár azt mondják, hogy most, mert most van itt az idő, amikor az egész ügy, nem csak MLM, át az interneten. Cég vagy vállalat, amely nincs hely az interneten, nincs jövője, és azt mondhatjuk, kudarcra van ítélve.

Ok №2 vágy, hogy saját üzleti

Igen, ez az elem szorosan kapcsolódik az elsőhöz, de nem ismétli meg, hanem kiegészíti!

Mit kell nyitni egy üzletet?

• Először is, szükségünk van egy üzleti ötlet.
  • Másodszor, a tőke, akkor befektetni a végrehajtása ezt az ötletet.

MLM ad nekem egy kiváló lehetőség, hogy „kölcsön” az ötletet a cég, amelynek én vagyok a partner, és ugyanabban az időben, hogy nem róható fel a plágium :)

Desire keresni (különösen imetZARABOTOK vágy az interneten)

Ó, milyen elcsépelt, azt mondják! Mondja meg őszintén, és mi az a fő oka, hogy te MLM? Mindenki azt akarja, hogy enni, és több ízletes, és mi sem kivétel a szabály, nem igaz?

Miért az interneten? Egy barátom, távol az internet jövedelem, ma írta nekem: „Ha szembe vele, az internet üzleti - ez egy üzlet a jövőben” az ember nem keres online! Nem tudja, hogy egyáltalán, hogyan kell felépíteni egy vállalkozás az interneten, de ő már tudja, hogy a jövőben az internet. Bár azt mondják, hogy most, mert most van itt az idő, amikor az egész ügy, nem csak MLM, át az interneten. Cég vagy vállalat, amely nincs hely az interneten, nincs jövője, és azt mondhatjuk, kudarcra van ítélve.

A vágy, hogy saját üzleti

Igen, ez az elem szorosan kapcsolódik az elsőhöz, de nem ismétli meg, hanem kiegészíti!

Mit kell nyitni egy üzletet?

• Először is, szükségünk van egy üzleti ötlet.
  • Másodszor, a tőke, akkor befektetni a végrehajtása ezt az ötletet.

MLM ad nekem egy kiváló lehetőség, hogy „kölcsön” az ötletet a cég, amelynek én vagyok a partner, és ugyanabban az időben, hogy nem róható fel a plágium :)

És mi a helyzet befektetni? Uram, hol látta a lehetőséget, ha a $ 200-300 nyithat az üzleti (fiktív figura, valahol fogják kérni kevesebb valahol több). Igaz szuper. Fektettünk egy kis pénzt, és a saját üzleti, a teljes értelemben vett. Igen, ez egy online üzlet akkor nem lehet teljesen független üzletember. Igen, függ a szerkezet a vállalat, az ő szponzora, meg kell tanulni, hogy két példányban a szponzor, stb

DE! Ugye HELP! El tudja képzelni? Nem félek a szó, te szemét, amikor a megbízó megtanított valami új, tanácsot ad és a „mágikus rúgás” során a szinte naponta a reggeli talk!

Változások az életben
(Ami fontos, hogy a jobb)

Nem lehet korlátozni a globális utazási
(Ez azt jelenti, hogy ott, ahol akarok, és amikor akarok!)

Élek Németországban, az én rokonaim Oroszországban, a város Astrakhan. Az álmom -, hogy menjen anyám tea, mikor jött a fejünket, de nem akkor, amikor kapok, hogy egy nyaralás, vagy elhalasztja elég pénz az útra. És utazom! Sokat utazott! INGYENES! Nem hiszel nekem? De ez így igaz! Ez közvetlenül kapcsolódik az én projektem, de mivel ez a poszt nem toboroznak célokat, akkor nem fogok beszélni részletesen. Ne is kérdezd!

Számítógépes munka (többnyire)

Aki nem álom ül otthon a kényelmes szék, egy köntös és papucs, hogy hatalmas pénzt kattintva egy egér. Költői kérdés. Mindenki tudja a választ. És én, mint már fentebb írt sem kivétel! Én ugyanaz, mint az összes, nem más, és nem szégyellem! Ezért most ülök a számítógép papucs és firkantott posztjáról :) (jó lenne szükséges, hogy a kávét)

Néha, persze, akkor elszakadni egy kényelmes székbe, és menj futni a hűvös árnyékában az erdő, nyúlik a csontokat. Oh. Sosem adom fel jövedelem számítógép!

Közleményt, távközlés, érdekes embereket

Tapasztalt networkers ma is egyetértenek velem abban, hogy munkánk ahhoz, hogy kommunikálni! Mind a valós és a virtuális. Nyelv fáradt? „Ó, igen!” - nyögés válaszul vezetők rács vállalatok :)

De ez így jó! Én már régóta felismerték, hogy a sokszínűség és a szépség az egész világ, hogy nagyobb mértékben rejlik a legfőbb létre a világegyetem Teremtője - az emberek! Mi mások vagyunk, mi szép a maga módján, hogy mi vagyunk a tehetséges és kreatív! Vannak csodálatos ember van a világon, hogy elfelejtette, hogy a világ gonosz és az igazságtalanság! És a hálózati marketing ilyen emberek az egész szerkezet! Minden vezető kell emlékezni az esetekben, amikor egy személy kellett meggyőzni, hogy adja meg az üzleti, és kis idő múlva a férfi jött vele hálás könnyekkel a szemében.

• MLM - ez egy üzleti kommunikáció. És örülök, hogy lehetővé teszi számomra, hogy továbbra is harcolni én bonyolult, ha félek a nyelvet zsibbadt térde remegett. Előny most Skype, amelyben nincs rezgés átviteli függvénye rázás térd :)
  • MLM - ez egy üzleti tapasztalatok átadása! Beszéltem a networker egy érdekes téma, szerzett tapasztalat. Beszéltem egy potenciális partner, megfordult-nem minden esetben szerzett tapasztalat.

Önképzés és önfejlesztés

A példabeszéd „Élsz - és tanulni” az MLM, mondom! Nem fogja megtanulni - akkor nem fog növekedni, és ezért nem növekszik az üzleti exponenciálisan. Valahol olvastam ezt mlm képlet: tanult - végrehajtani az üzleti, tanult - végrehajtani az üzletet. És így egész idő alatt.

Számomra MLM - ez egy nagyszerű lehetőség, hogy fejlesszék magukat, nem állni, hogy fejlesszék képességeiket és készségek. Ez természetesen lehetséges, és nem tanulni internet marketing, és továbbra is úgy gondolja, hogy MLM feltétlenül kell valaki, aki „rávenni”, és valami „kiszabott”. Mindenkinek megvan a saját választása. Azt választom, hogy haladás!

Következő azt mondjuk, „snack” 3 felvázolom az oka én újabb érkezés MLM. Ezek 100% -ban nem komoly! De ugyanakkor kiemelkedő. És biztos vagyok benne, mindenki egyetért velem

ok №8
Mondd, hogy nem ébresztőóra, vagy felébredni, hogy mennyit akarok!

ok №10
CAN a munkahelyen, hogy zenét hallgatni, enni édességet és beszélgetni