35 elegáns szobák a lányok rózsaszín

Stílusos gyerekszoba rózsaszín és ezüst színekben
Rózsaszín az egyik legdivatosabb trendeket létre a huszadik század elején. Tény, hogy a divat a megy vissza a távoli 1900-as évek. Ma a rózsaszín nélkülözhetetlen tulajdonság bármely lány, vagy nő évesen.
A rózsaszín szoba - örök és kedvenc klasszikus, hogy kifogja irigy vzglyady.Predlagaem lelkes és egy csomó ötletet: hogyan szervesen a klasszikus rózsaszín hálószoba a belső tér egy modern otthon.
Ezt úgy érhetjük el, óvatosan fordult rózsaszín tónusok a belső szobában anélkül, hogy azokat fokozott figyelem.

Hálószoba szépséget finom árnyalatok - egyszerre nőies és multifunkcionális

Aranyos, barátságos hely, a lányok, ötvözve rózsaszín és kontrasztos motívumok

Modern, stílusos design tricolor: rózsaszín, piros és fehér

Hálószoba igazi hercegnő - elegáns kombinációja finom rózsaszín árnyalatú

Wallpaper hűvös pink tónusok a tökéletes hangulatot a kislány. Candy House design

Az ötlet azoknak, akik szeretik a túlzásba rózsaszín!

A tökéletes kombinációja a glam-rock stílus és rózsaszín árnyalatú
Egy kis csillogás aranyszövetes Town
Létrehozása rózsaszín belső, nem jelenti azt, hogy meg kell, hogy csak a szín és semmi mást. Használhatja a fekete-fehér csíkos, kontrasztos árnyalatú, fehér háttér, ezüst, tükör, fa -, amit szeretne, hogy a belső, egy kicsit a csillogás. Ez a téma sokkal közelebb áll a lányok, akik tizenéves korukban egyszerűen nem nélkülözheti ezeket a szép dolgokat.

Gyönyörű tini díszítéssel, plüss textúrák

A fekete, fehér és rózsaszín - egy merész döntést modern design

Szerves unió finom rózsaszín motívumok és sportos

Emeletes ágy, bolyhos párna - tökéletes lányos belső

Nyomtatás, utánozva bőr egy zebra, egy szerves színkombinációval, fehér betétekkel - kitesz egy vonzó design

Luxus szoba alkalmas egy kislány, és tini lány
Disney Princess stílus
Mi egyesíti minden nő, kortól függetlenül? Természetesen a szeretet a Disney hercegnők. Nem kétséges, bármelyik lány a világon, nem álom, hogy megpróbálja egy báli ruhát és üveg papucs. Persze, hogy vezessenek be a Disney motívumok a belső meglehetősen problematikus, de a kívánt hatás érhető el a segítségével fotó tapéták, ágynemű és egyéb kiegészítők.

Kis simításokat is nagy hatással!

Tökéletes ház egy kis hercegnő. Design by Sheila Rich Konyha

Háttérképek Disney hercegnők - egy világos és fülbemászó kiemelő

Elegáns kialakítás pink hálószoba

Virágmotívumokkal érzetét a frissesség

Az egyedülálló kombinációja lila és rózsaszín

Tárgy hálószoba bizarr tündér bútorok. Tervezés LS Interiors Group
Az ideális kombináció fehér és rózsaszín
Ha keres, hogy egy szobában egy hollywoodi témát, akkor a kombináció fehér és rózsaszín - ez az, amire szüksége van. Ez a keverék ideális modern lakások, gyakran hideg fehér színű, mint a háttér. Ha a kombinációhoz plüss dekor, csíkok, geometrikus minták és nyomatok rajzfilmfigurák. bekapcsolja a gyerekek hálószobájában egy igazán varázslatos hely!

Egy csodálatos kombinációja fehér és rózsaszín, egy szoba két lány egy franciaággyal

Aranyos design uszkár tini lány

Fehér-rózsaszín hálószoba egy lány

Modern hálószoba csíkos

Classic szoba egy fiatal lány több tartozékok

Elegáns puha rózsaszín hálószobában. Tervezése Increation

A karcsú, elegáns design a modern otthon
különböző színekben
A rózsaszín nagyon sokoldalú, és fel lehet használni a különböző színkombinációk. Akarta, hogy csepegtetni a gyermekek a természet szeretete, akkor lehet kombinálni rózsaszín, zöld, kék ég, fa és földes színek. Finom rózsaszín árnyalatú valamint szembe fényes vörös és narancs színekben.
Ha szeretné, hogy hideg a szobában, össze rózsaszín lila és sötétkék, és ne feledkezzünk meg a klasszikus fekete és rózsaszín és szürke és rózsaszín kombinációja.

Nagyon szép és érdekes belső terek. Szép színes és nagyon puha, vonzó lesz sok lány, a kis hercegnők ideális változata a stílus Disney Princess. És én személy szerint tetszett a lehetőséget kombinációja rózsaszín és barna, mint a hang nyugodtabb, de ez ízlés kérdése.
A lányom növekszik, és ez a rózsaszín lesz unalmas számomra, hogy kapets egyszerű, de ezek a verziók én is igazán szeretem! Már arra is gondoltam, hogyan lehet a lánya szobájába, a rózsaszín! Tizedik fényképet Szeretem van egy jó ötlet, egy nagy ágy!
kialakítása a szoba a lány egy modern stílusú, mint senki más, szükséges, hogy gondolja át minden részletét. Ez lehet egy finom és megható a belső vagy a csillogás rózsaszín sok plüss játékok. És talán ez lesz a valódi hercegnő szoba világos képek, a hatalmas baldachinos ágy.
kialakítása a szoba a lány egy modern stílust és egy rózsaszín egy vitás pont, mert úgy gondolom, hogy alkalmas a lányok 5-10 éves, miközben játszik babákkal. Én például soha nem kedveltem a világos rózsaszín színű, bár voltak Barbie babák, amelyek öltözött fel egy rózsaszín labdát ruháját.
Nagy! Ilyen szépség gyűlt össze, hogy a szemek egymástól. Szobák, modern stílusban -, hogy pontosan mit kell a serdülők a világban.
Üdvözöljük a portál kialakítása a szoba! Itt található egy gyűjtemény a belső lakások és az egyes szobákat. Az utazást kezdje a design világa velünk!